Ακουστε να καραφλιασετε!!!!

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: Γιωργος στις 03/07/2010 1:48 μμ.

Οι μπρούτζινες φλάτζες μεταξύ λαιμών εξατμίσεως και κεφαλής

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: tharis στις 03/07/2010 3:22 μμ.

Ρε παιδια ειναι αυτονοητο οτι οταν καποιος ειναι "αντιπροσωπος" , σε οποιονδηποτε χωρο.., πρεπει να εχει ΟΛΑ τα ανταλακτικα σε stock. Αυτο ειναι και το ζορι των σωστων αντιπροσωπων, οτι πρεπει να στοκαρουν κεφαλαιο σε ανταλακτικα που μπορει να μη φυγουν και ποτε απο το ραφι.. και πολλες φορες ολα τα κερδη μπορει να πηγαινουν εκει..

Φυσικα η σωστη διαχειριση του stock κανει τη διαφορα και τον επαγγελματια ... ΑΝ αυτοι στην Ελιοφιλ δουλευουν οπως λετε τοτε προφανως δεν ειναι "αντιπροσωποι" αλλα dealers ... και δεν φταινε μονο αυτοι αλλα και η Τ στην Αγγλια που δεν τους υποχρεωνει να εχουν ανταλλακτικα ..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: doohan στις 03/07/2010 4:05 μμ.

............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: nfot στις 03/07/2010 8:18 μμ.

Στο FZ6 που εχω, καταφερα και ραγισα τον πισω δισκο. Δεν υπηρχε στοκ, μιας και σπανια αντικαθισταται, αλλα σε 7 εργασιμες τον ειχα στα χερια μου.
Οταν αλλαξα γραναζι πισω τσο FZ6, ο εξουσιοδοτημενος επισκευαστης παραγγειλε και τα παξιμαδα, μην τυχον και χαλασουν. Δεν χαλασαν τα αρχικα και δε μου χρεωσε αυτα που ειχε παραγγειλει.
Αυτο ειναι εξυπηρετηση μετα την πωληση και ας το βλεπουν οι Αγγλοι και η Ηλιοφιλ. Aπο σαμαρια που πηρα, γνησια Τ, μαζι με το Daytona, το αυτακι του ενος φερμουαρ, εσπασε στην πρωτη χρηση !!! Απαντηση απο την Ηλιοφιλ; Δεν εχουν εγγυηση τα φερμουαρ !!! Να μην αναφερθω στο ποσο αδιαβροχα ειναι
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: Aris. στις 03/07/2010 9:04 μμ.

Εγω δεν εχω παραπονο ακομα. Εχω αλλαξει ολο το μοτερ μετα απο 2 μηνες κατοχης του τριπλ και 1500χλμ για ενα μικροσκοπικο πορο στο καρτερ κατω απο τις εξαγωγες εξατμισεων.
Περιμενα μονο 3 μηνες αλλα μιας που το δουλευα κανονικα δεν γκρινιαξα ιδιαιτερα αν και ειχα αγχωθει αρκετα.

Χαλασε ο κεντρικος διακοπτης και περαστηκε στην εγγυηση . Περιμενα -αν θυμαμε καλα- κανα 2 εβδομαδες. Τωρα βεβαια εχω 2 κλειδια.. ενα για τον διακοπτη και ενα για την σελα-ντεποζιτο
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: Sprinter στις 03/07/2010 9:53 μμ.

haris"Ρε παιδια ειναι αυτονοητο οτι οταν καποιος ειναι "αντιπροσωπος" , σε οποιονδηποτε χωρο.., πρεπει να εχει ΟΛΑ τα ανταλακτικα σε stock. Αυτο ειναι και το ζορι των σωστων αντιπροσωπων, οτι πρεπει να στοκαρουν κεφαλαιο σε ανταλακτικα που μπορει να μη φυγουν και ποτε απο το ραφι.. και πολλες φορες ολα τα κερδη μπορει να πηγαινουν εκει..

Φυσικα η σωστη διαχειριση του stock κανει τη διαφορα και τον επαγγελματια ... ΑΝ αυτοι στην Ελιοφιλ δουλευουν οπως λετε τοτε προφανως δεν ειναι "αντιπροσωποι" αλλα dealers ... και δεν φταινε μονο αυτοι αλλα και η Τ στην Αγγλια που δεν τους υποχρεωνει να εχουν ανταλλακτικα .. "



Θεωρίες μη ρεαλιστικές. Δε παίζει αυτό φίλε, ποτέ δεν έπαιζε, όχι μόνο με την Ηλιοφίλ αλλά ούτε και με τα μεγάλα μαγαζιά για μικρές χώρες. Μέτρα πόσες χώρες έχει η Ευρώπη και φαντάσου κάθε χώρα να στοκάριζε ανταλλακτικά με τον τρόπο που λές.... Εσύ δε θαχες ανταλλακτικό στην Ελλάδα ενω στη Λιθουανία π.χ. θα καθονταν 3-4 στο ράφι.. Από τότε που οι εισαγωγές από Ευρώπη σταμάτησαν να εχουν τις καθυστερήσεις του τελωνείου κλπ,αν η διαχείριση ανταλλακτικών σε επίπεδο Ευρώπης γίνεται σωστά και ο τοπικός διανομέας 'η συνεργείο παραγγελνει άμμεσα, για εσένα ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει. Εκτός κι αν θέλεις να πληρώνεις το μηχανάκι πολύ πιο ακριβό από όσο το πληρώνεις.

Από όσο ξέρω πλέον η Ηλιοφίλ ελάχιστα ανταλλακτικά στοκάρει (αν στοκάρει καθόλου). Προβλήματα δημιουργούνται, όταν δημιουργούνται, είτε από καθυστέρηση παραγγελίας (έχω την εντύπωση πώς πια οι εξουσιοδοτημένοι παραγγέλνουν απευθείας στήν Αγγλία, ας με διορθώσει όποιος ξέρει καλύτερα), είτε από έλλειψη στοκ στην Αγγλία, φαινόμενο που μοιάζει να έχει αυξηθεί τελευταια. Παλαιότερα τουλάχιστον τα περισσότερα πράγματα σε μια βδομάδα ήταν εδώ. Τώρα αν εχει χειροτερέψει η κατάσταση αισθητά τελευταία (προσωπική εμπειρία δεν πολυέχω) δεν ξέρω.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: nfot στις 03/07/2010 10:34 μμ.

Οσο για την κατασταση της Ελληνικης οικονομιας που και καλα ζοριζει τους Αγγλους, τοτε για τη δικια τους τι επρεπε να κανουν; Με τη λιρα να εχει χασει 15-20% τα τελευταια 1,5-2 χρονια και το ΦΠΑ τους να εχει αυξηθει κατα 2,5 μοναδες και αλλες 2,5 μεχρι το τελος του χρονου, νομιζετε οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση;
Μην ξεχνατε οτι ο ιδιοκτητης της Τ ειναι μεγα θυμα της κρισης, αφου το μεγαλο τζιρο του τον εκανε απο οικοδομες που ανεβαζε και τωρα ζοριζεται. Παιζει να βγαζει περισσοτερα απο την Τ τωρα,παρα απο τις οικοδομες. Πιστευω οτι στην Ηλιοφιλ ειναι το μεγαλυτερο προβλημα παρα στους Αγγλους.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: tharis στις 04/07/2010 12:01 πμ.

Δε γινεται ρε Sprinter να δουλευει ετσι το συστημα... Δε μπορει τη δευτερα να παιρνει το εξουσιοδοτημενο νουμερο #20 της Λιθουανιας στην Αγγλια και να λεει στειλε μου μια αλυσιδα, την τριτη να παιρνει ο #14 απο την Ελλαδα και να λεει στειλε μου τρια ζουαν .. και παει λεγοντας .. καταλαβαινεις τι θα γινοταν εκει περα ?? ενας πανικος .. η κατασταση ακουγεται επιεικως αστεια ..

Δε μπορει να μην εχει στοκ ο αντιπροσωπος γραναζια, αλυσιδες, τσιμουχες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ πιστονια οταν υπαρχει συγκεκριμενο προβλημα.. ΑΝ θελεις κυριε να λεγεσαι αντιπροσωπος καταρχην πρεπει να εχεις κεφαλαιο και μυαλο ωστε να μπορεις αρχικα να υποθεσεις και επειτα να επαληθευσεις ζητηση ΚΑΙ ανταλακτικων και φυσικα να κανεις μαζικη παραγγελια αυτων. Οπως και το εργοστασιο θα πρεπει να σου εχει υποδειξει τα ανταλλακτικα που πιθανον θα χρειαστεις..

Αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα θα παιρναμε ολη απο μια αντιπροσωπια .. μηχανακια, πληντυρια, ψυγεια.. ή δε ξερω γω τι .. θα πουλουσαμε.. καθαρο κερδος θα βγαζαμε.. και θα γινομασταν ολοι πλουσιοι.. και αμα χρειαστεις ανταλακτικα .. στα @@ σου.. θα παρεις τηλ να παραγγειλεις. ..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: Sprinter στις 04/07/2010 1:54 πμ.

Γιατί δε γίνεται? Που είναι το πρόβλημα δε καταλαβαίνω.

Εσύ δηλαδή ποιό βλέπεις πιο αποτελεσματικό. Να έχεις κεντρική διαχείρηση στην Ευρώπη τουλάχιστον για τις μικρές χώρες ή κάθε χώρα να στοκάρει το θεό της σ' ανταλλακτικά? Και ποιά λύση τελικά θα κοστίζει πιο λίγο σε σένα? Γιατί όλα ο τελικός καταναλωτής τα πληρώνει.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: tharis στις 04/07/2010 11:17 πμ.

Οκ δε χρειαζεται η Ελλαδα ή η καθε "μικρη χωρα" να στοκαρει π.χ. ψαλιδια ή ζαντες, αλλα το βρισκεις αφυσικο ή ασυμφορο η Ελιοφιλ να στοκαρει στην αρχη του χρονου 5 τριαδες πιστονια (και να το ανανεωνει φυσικα) οταν ξερει οτι μες το χρονο θα ρθουν 50 μηχανακια για αλλαγη (τυχαια τα νουμερα)? Μηπως μαλιστα θα μειωθουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και τα μεταφορικα των ανταλλακτικων λογω μεγαλυτερων παραγγελιων...??? (Φανταζομαι θα ξερεις οτι τα μεταφορικα ενως "μικρου" ανταλακτικου που θα ρθει μονο του τις πιο πολλες φορες ξεπερνουν την τιμη του ...)

Ειδικα σε μια κατασταση οπως αυτη που ο αντιπροσωπος μπορει να παραγγελνει οποτε και οσο θελει με πολυ μικρους χρονους παραδοσης και χωρις περιορισμους στις ποσοτητες, θα μπορουσε "ευκολα" να εξυπηρετει ολη την ελληνικη αγορα με ανταλακτικα αμεσα, χωρις να δεσμευει μεγαλα κεφαλαια, αν φυσικα απο πισω υπαρχει σωστη διαχειριση και EOQ (οικονομικη ποσοτητα παραγγελιας). Ή λοιπον "βαριεται" και παραγγελνει οποτε του ζητηθει.. ή δε θελει να πληρωσει αυτη τη μελετη γιατι πιστευει οτι θα μειωθουν τα κερδη του ..

Και για σκεψου ποσο πιο ευχαριστημενοι θα ηταν οι πελατες του Ή ποσοι δε θα αγορασουν Τ διαβαζοντας τα τελευταια θεματα που εχουν ανοιξει στο φορουμ και βαλ τα κι αυτα στο κερδος του...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: strani στις 04/07/2010 8:34 μμ.

πραγματικα αν και εγω δεν εχω φοβο να καραφλιασω αυτα που διαβαζω σε σχεση με το post του φιλου ειναι περιεργα τουλαχιστον .Πρωτα απο ολα να εκφρασω την συμπαρασταση μου στο φιλο και να ξεκαθαρισω οτι σε καθε περιπτωση ειμαι με τον απλο καταναλωτη και οχι με την οποιαδηπoτε πολυεθνικη.Αλλα εδω η περιπτωση θυμιζει τo φαινομενο της πεταλουδας.Πως με αφορμη το συγκεκριμενο post βγηκαν τοσοι δυσαρεστημενοι ιδιοκτητες TRIUMPH και ειδικοτερα TIGER 1050 ειναι να τρελαινεσαι Και που εισασταν τοσο καιρο ρε καλοπαιδα αφου ειχατε τοσο σοβαρα προβληματα [κολημενα πιστονια με 11000χιλιομ.???????] να φωναξετε να ειδοποιησουμε τα μελοντικα θυματα της TRIUMPH?? Αν πραγματι υπαρχουν τετοια προβληματα να παραταξουμε ολοι τα μηχανακια μας εξω απο τις αντιπροσωπιες και να φωναξουμε σε ολους ΄'ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ TRIUMPH'....παρακαλω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ[μου φαινετε θα ξαναρχισω να γραφω με κεφαλαια

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: psilo_paidi στις 05/07/2010 12:35 πμ.

strani"πραγματικα αν και εγω δεν εχω φοβο να καραφλιασω αυτα που διαβαζω σε σχεση με το post του φιλου ειναι περιεργα τουλαχιστον .Πρωτα απο ολα να εκφρασω την συμπαρασταση μου στο φιλο και να ξεκαθαρισω οτι σε καθε περιπτωση ειμαι με τον απλο καταναλωτη και οχι με την οποιαδηπoτε πολυεθνικη.Αλλα εδω η περιπτωση θυμιζει τo φαινομενο της πεταλουδας.Πως με αφορμη το συγκεκριμενο post βγηκαν τοσοι δυσαρεστημενοι ιδιοκτητες TRIUMPH και ειδικοτερα TIGER 1050 ειναι να τρελαινεσαι Και που εισασταν τοσο καιρο ρε καλοπαιδα αφου ειχατε τοσο σοβαρα προβληματα [κολημενα πιστονια με 11000χιλιομ.???????] να φωναξετε να ειδοποιησουμε τα μελοντικα θυματα της TRIUMPH?? Αν πραγματι υπαρχουν τετοια προβληματα να παραταξουμε ολοι τα μηχανακια μας εξω απο τις αντιπροσωπιες και να φωναξουμε σε ολους ΄'ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ TRIUMPH'....παρακαλω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ[μου φαινετε θα ξαναρχισω να γραφω με κεφαλαια "


Το έπιασα το υπονοούμενο......... δεν έχω tiger με 11.000 για πιστόνια στο Σακη........
αμα πηγαινες το δικό σου για πιστόνια και εβλεπες και αλλο ενα πιστεψε με θα το φωναζες σε ολους..

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: alexandros.s στις 05/07/2010 1:26 μμ.

@strani αυτα τα προβληματα πιστευω παντα υπηρχαν η' εστω καποια δειγματα του οτι θα υπαρξει μελλοντικο προβλημα! δεν ειναι αυτο το ποστ μονο,κατα καιρους ολο για προβληματα ακους-και συνεχεια για τα ιδια!

και .. 1- κανενας δεν πιστευει οτι θα τυχει στο δικο του Τ. γιατι το δικο μας ειναι το καλυτερο ενω ο αλλος αναβατης με Τ. ειναι το λιγοτερο υποαναπτυκτος για ενα και μονο λογο...! γιατι δεν ξερει οτι το να εχεις μηχανη των 12 η και 13 χιλιδων ευρω ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχεις προβληματα-αρκετα σοβαρα-σε διαρκεια το πολυ 3χρ. και ολοι να σου λενε εε ενταξει κλασικο προβλημα, το εχει η Τ.αυτο.

αμ το αλλο?δεν εχει και immobilazer! αυτο που το πας!

εν κατακλειδι οτι στραβο υπαρχει στην αγγλια ειναι νορμαλ!

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: xristosxal στις 05/07/2010 1:39 μμ.

Μόλις μίλησα με αγγλιά..Ξερετε τι μου είπαν?Τα Εξης:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!Δεν γνωρίζω αμα υπάρχει κάποιο οικονομικό προβλημα λεει αλλα ακόμα και να υπήρχε εσεις λόγω εγγυησης έπρεπε να είχατε εξυπηρετηθεί.Ήταν ευγενεστατος ο τύπος.Μου ζήτησε το τηλ μου και είπε πως θα επικοινωνήσει με ηλιοφιλ να δει τι ακριβώς συμβαίνει και θα με ενημερώση σήμερα κιόλας!!Τωρα τι να πω!!!Για να δούμε..

Re: Ακουστε να καραφλιασετε!!!!  

  Από: Sprinter στις 05/07/2010 1:45 μμ.

Τι να συμβαίνει ρε φίλε??????????????????????????? ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ. Σου πε τιποτα ο Εγγλέζος που δε σου' πε κάποιος απ' όλους μας εδώ μέσα? Τι απαράδεκτο σου είπε? Δε σου παμε ότι παπαριές σου λέει ο άλλος για μάυρες λίστες και σουπα μούπες?

Πάλι θέμα θέλεις να κάνεις εκ του μη όντος?

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Και εσύ και ο αλέξανδρος.ς μήπως είστε μίρλες λέω εγώ? Σας αντέχει ή γυναίκα σας για όχι? Δηλαδή αμα σφίξουν οι ζέστες τι θα γίνει?

Δε ξαναγραφω σε αυτό το θρεντ γιατί εχει γίνει συζήτηση για τον καθε αδικημενο απ' τη ζωή.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε