Native"Εξάτμιση? Φίλτρο? Τι έχεις - θα βάλεις? Το snorkel καλύτερα να ανοιξεις την δευτερη τρύπα και λίγο την κεντρική αν βάλεις οποιοδήποτε φίλτρο τύπου γάζας (Κ&Ν, DNA). Μπορεις να το βγάλεις άφοβα τελειως αν βάλεις φιλτρο pipercross που ειναι σφουγγάρι και δεν έχει ανάγκη. Μάλιστα με φιλτρο pipercross επιβάλλεται να το βγάλεις διοτι στο συγκεκριμένο φίλτρο, το σφουγγάρι εκτείνεται προς τα κάτω και οχι προς τα πάνω οπως στο μαμα και στα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα αν αφήσεις το snorkel το μηχανάκι να μην αναπνέει καθόλου και να σου τραβάει ολες τις αναθυμιάσεις του λαδιού μεσα στο φιλτροκούτι..."
Κινεζικαααααα!!!!!!!ειμαι καινουριος στο χωρο αδερφε κ τα ακουω κινεζικα!!αχχαχαχαχαχαχα
εχω ηδη πανω mia remus powercone και μου ειπε το φιλτρο που θα μ βαλει θα ειναι της K&N ...τωρα το φιλτρο pipercross δε ξερω τι ειναι..μηπως ειναι αυτο το μανιταρι που λεμε ??
οσο για προγραμμα θελω τα φωτα σου/σας γιατι δεν θα μ αρεσε να βλεπω 2 μηχανακια με φιλτρο προγραμμα εξατμηση να μου σκασει ο αλλος 5 μηχανακια στη 3η!!!οχι οτι ειμαι κοντρακιας...αλλα πληρωσα 600 ρικα ρε γαμωτο..ευχαριστω για το χρονο σου.