ειναι δυνατον????

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Sprinter στις 02/03/2011 6:27 μμ.

καλα ρε φίλε, ήσουν τσιμα-τσιμα που έληξε η εγγύηση, είχες τις ιστορίες που περιγράφεις στην αρχή με τι σου είπε ο ένας και ο άλλος, και τώρα περίμενες ενα μήνα και για να πας να την ανοίξεις?

Τελικά μερικοί φυρί-φυρί πάνε να βρούνε μπελάδες, το ζητάει ο οργανισμός τους...
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: johntar στις 02/03/2011 6:49 μμ.

Sprinter"καλα ρε φίλε, ήσουν τσιμα-τσιμα που έληξε η εγγύηση, είχες τις ιστορίες που περιγράφεις στην αρχή με τι σου είπε ο ένας και ο άλλος, και τώρα περίμενες ενα μήνα και για να πας να την ανοίξεις?

Τελικά μερικοί φυρί-φυρί πάνε να βρούνε μπελάδες, το ζητάει ο οργανισμός τους..."


οχι sprinter κανεις λαθος!πρωτον ο Σακης δεν ειχε μερα για να ανοιξει το μοτερ ειχε εχθες χρονο και χωρο και δευτερον οταν πηγα στον πειραια ξερεις τι μου ειπε \?εγω στο ανοιγω αν εχει στο αλλαζω αμα ομως δεν εχει θα μου δωσεις 700???εχυ τι 8α εκανες???μην το παιζεις παντα εξυπνος.εισαι σε πολλα θεματα αλλα αμα κατι δεν το ξερεις καλητερα να ρωτας!φιλικα στο λεω.ειχα παει σε ολους τους εξουσιοδοτημενους και ολοι ελεγαν οτι ειναι μια χαρα το μηχανακι.αρα δεν φταιω εγω εκτος και εαν επρεπε να παρω και εγω ενα καλασνικοφ και να τους ελεγα η το ανοιγεις η σου πεταω τα μυαλα εξω απο το κεφαλι σου.
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Sprinter στις 02/03/2011 6:53 μμ.

καλά, ή εσύ εδώ μας τα είχες γράψει αρτζι-μπουρτζι ή τώρα μας τα γράφεις... τι μου λες για τον Πειραιώτη κλπ κλπ. Αυτά μας τα ξανάπες. Εδώ και ένα μήνα έχεις ανοίξει το θρεντ που αυτά ήταν ήδη παλιά και θα πήγαινες 'μεθαύριο' στον Σάκη.

ΥΓ Σου ζήτησε ο Πειραιώτης 700 για να σου ανοίξει το μοτέρ και να σου κοιτάξει τα πιστόνια? Μιχαλάαααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηη
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: johntar στις 02/03/2011 7:01 μμ.

Sprinter"καλά, ή εσύ εδώ μας τα είχες γράψει αρτζι-μπουρτζι ή τώρα μας τα γράφεις... τι μου λες για τον Πειραιώτη κλπ κλπ. Αυτά μας τα ξανάπες. Εδώ και ένα μήνα έχεις ανοίξει το θρεντ που αυτά ήταν ήδη παλιά και θα πήγαινες 'μεθαύριο' στον Σάκη.

ΥΓ Σου ζήτησε ο Πειραιώτης 700 για να σου ανοίξει το μοτέρ και να σου κοιτάξει τα πιστόνια? Μιχαλάαααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηη"



μαλλον αυτο θα εχω κανει απο την σύγχυση που εχω.τελος παντων.απλα θα πρεπει να ξερεις οτι κανενας μα κανενας εκτος του Σακη δεν μου ειπε οτι κατι εχω ενω τους ελεγα οτι το μοτερ κανει σαν κουδουνιστρα δεν ελεγε να ανοιξει το μοτερ.ο πειραιωτης μου ειεπ οτι πρεπει να κατεβει το μοτερ για να δω τα πιστονια και θελω 700 ο μιχαλακοπουλου πριν μια εβδομαδα μου ειπε το ιδιο αλλα με 500.βεβαια στον μιχαλακοπουλου απλα πηγα να ρωτισω απο απλη περιεργια γτ ειχα κλεισει ραντεβου εγω ηδη.απ οτι καταλαβαινεις ετρεχα πολυ καιρο.και σου ξαναλεω οτι τρεχω μετα απο 3 μηνες που αγορασα τη μηχανη και κανεις δεν εβρισκε τπτ.η μονη μακακια που εκανα ηταν οτι δεν ηξερα οτι υπηρχε ο σακης να πηγαινα απο τοτε και να το εφτιαχνα εντος εγγυησης!
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Sprinter στις 02/03/2011 7:16 μμ.

johntar"

ο πειραιωτης μου ειεπ οτι πρεπει να κατεβει το μοτερ για να δω τα πιστονια και θελω 700 ο μιχαλακοπουλου πριν μια εβδομαδα μου ειπε το ιδιο αλλα με 500"


Σου κατέβασε ο Σάκης μοτέρ για να δεί τα πιστόνια? Ο άλλος γιατι σου λεγε πως θέλει κατέβασμα? Μιχαλάααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:47, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: alexandros.s στις 02/03/2011 8:57 μμ.

θελει 700 γιατι γυρω στα 300 με 350 εχουν οι φλαντζες τωρα τα υπολοιπα(εργασια?&οτι αλλο βρει) ο θεος και η ψυχη του!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: vagtyrp στις 02/03/2011 11:55 μμ.

καλή επιτυχιά γιάννη....θέλω να πιστεύω ότι θα στο καλύψουν εντός εγγύησης, γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι το ίδιο θα συμβεί και σε ένα άλλο τιγράκι με σπασμένα πιστονάκια εκτός εγγύησης.......μαύρο ....σαν το δικό σου....

700 ευρώ αν δεν κάνω λάθος είναι για να κατεβάσεις όλο το μοτέρ. για να ελένξεις και να αλλάξεις τα πιστόνια δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις όλο.....διορθώστε με αν κάνω λάθος

γιάννη ο καθένας σου έλεγε το μακρύ και το κοντό του.....δεν πάνε να .............@#$%&^%!^&!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: noe στις 03/03/2011 12:25 πμ.

johntar"..δευτερον οταν πηγα στον πειραια ξερεις τι μου ειπε \?εγω στο ανοιγω αν εχει στο αλλαζω αμα ομως δεν εχει θα μου δωσεις 700???εχυ τι 8α εκανες???"


Κάθε αντιπροσωπεία που σέβεται τους πελάτες της δεν υπολογίζει την εγγύηση με το σταγονόμετρο, ας περάσουν και ένας, δύο ή δέκατρεις μήνες. Έλεος (όπως συνηθίζεται να λέγετε εδώ μέσα). Είμαι της γνώμης πως πρέπει να απαιτηθεί αποκατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση, επίσης πρέπει να γνωστοποιηθεί άμεσα το πρόβλημά σου στην μητρική Triumph αναφέροντας ταυτόχρονα και την εδώ συμπεριφορά των συνεργείων. Γιατί πιστεύω πως στην Αγγλία δεν γνωρίζουν την τριτοκοσμική αντιμετώπισή μας από ορισμένους.

Καλό κουράγιο φίλε μου..

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: psilo_paidi στις 03/03/2011 12:55 πμ.

Αντε να δούμε τι θα κάνουν στα ΕΚΤΟΣ εγγύησης...

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: mixalakis στις 03/03/2011 1:36 πμ.

Sprinter"
johntar"

ο πειραιωτης μου ειεπ οτι πρεπει να κατεβει το μοτερ για να δω τα πιστονια και θελω 700 ο μιχαλακοπουλου πριν μια εβδομαδα μου ειπε το ιδιο αλλα με 500"


Σου κατέβασε ο Σάκης μοτέρ για να δεί τα πιστόνια? Ο άλλος γιατι σου λεγε πως θέλει κατέβασμα? Μιχαλάααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



Προσπαθώ να αγιάσω και δεν με αφήνουν!!!! Μα καλά επίτηδες το κάνουν;

Δεν σχολιάζω άλλο.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: johntar στις 23/03/2011 7:30 μμ.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους τους Triumphαδες. Μετά από μισό μήνα έβγαλα άκρη με το πρόβλημα και όχι μόνο έβγαλα αλλά την πήρα κι ολας στα χέρια μου την μηχανή. Μετά το άνοιγμα του μοτερ απο το συνεργείο του κύριου Κοντη και την διαπίστωση των σπασμένων πιστονιών (και τ τρια) έπραξα έτσι. Έστειλα μια επιστολή στο τι είχα περάσει και πως είχα πράξει πριν κάνω την κίνηση να ανοίξω το μοτερ με δικά μου έξοδα.Την έλαβε ο κύριος Ζαβαρας στα κεντρικά την διάβασε και μολις τελείωσε αμέσως με πήρε τηλ και μου είπε οτι κακός δεν είχα πάει απάνω στο συνεργείο στα κεντρικά τόσο καιρό για να τους δειξω το προβλημα μου.Του ειπα οτι ειχα παει σε 3 εξουσιοδοτημένα συνεργεια τους και οτι απο εκει ειχα πάρει ολες τις άκυρες απαντήσεις.Του είπα ακόμα οτι θα πρέπει να ντρέπονται σαν συνεργεία κάποια(του τα ανέφερα βέβαια του κύριου Ζαβαρα ποια είναι )που τους ρώτησα πόσο πάει το άνοιγμα του μοτερ και μου είχαν πει 700 ευρω. Τέλος πάντων Η επιστολή που έστειλα είναι αυτή εδω:



Προς
Ηλιοφίλ Α.Ε. (Επίσημη αντιπροσωπεία Triumph)
Ονομάζομαι Ιωάννης Ταρμανώφ και είμαι κάτοχος μια μοτοσυκλέτας Triumph.
Πιο συγκεκριμένα είμαι κάτοχος μιας Tiger 1050 και είμαι χρήστης της συγκεκριμένης μοτό εδώ και δέκα μήνες. Την μοτό την αγόρασα μεταχειρισμένη από τον πρώτο κάτοχο της, κ. Πολλάλη, με 15,670 χιλιόμετρα στις 28-5-2010. Ο προκάτοχος της μου είχε αναφέρει ότι τηρούσε τα σέρβις κανονικά και συγκεκριμένα στον κ. Καλαμοβράκα (εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου σας στον Πειραιά) πράγμα το οποίο επιβεβαιωθεί κατόπιν, από τον ίδιο τον συνεργάτη σας, σε έναν προ έλεγχο που έκανα πριν την αγορά της. Αμέσως μόλις αγόρασα την μηχανή, την επομένη επισπεύτηκα το συνεργείο του κ. Καλαμοβράκα ο όποιος μου επιβεβαίωσε το service book όπως και την κατάσταση αυτής και επίσης σύμφωνα με τα λόγια του προκάτοχου της, ότι για την μηχανή ισχύει η εγγύηση της μέχρι την 1-12-2010 καθότι είχε αγοραστεί την 1-12-2008 βάση της διετούς εγγυήσεως που παρέχει η εταιρεία για το προϊόν, όπου ήταν ένα από τους ένας βασικούς λόγους και κριτήριο, όπου κατέληξα στην αγορά της συγκεκριμένης μηχανής.
Δεν σας κρύβω σας ότι εκπλήρωσα μια επιθυμία μου, το να αγοράσω μια μοτοσυκλέτα των χιλίων κυβικών Triumph ύστερα από προγενέστερη μελέτη στο χώρο της μοτοσυκλέτας και βασιζόμενος στο προϊόν και στην αξιοπιστία της εταιρίας. Μετά λύπης όμως, ενώ είχα μόνο ένα μήνα στην κατοχή μου την μοτοσυκλέτα και έχοντας ήδη διανύσει περίπου στα 3,000 χλμ. κατόπιν της αγοράς της, άρχισα να εντοπίζω ένα περίεργο θόρυβο στον κινητήρα όπου δεν είχα πριν αισθανθεί κατά την λειτουργία της μοτό. Αμέσως απευθύνθηκα στον κυρ. Καλαμοβράκα καθότι εκεί τηρούσε και ο προκάτοχος τα σέρβις και κατά επέκταση είχε και την γενική εικόνα για την λειτουργία για την συγκεκριμένη μοτό και θεώρησα ότι θα έπρεπε να απευθυνθώ εκεί. Ο συγκεκριμένος στην υπόδειξη για τον θόρυβο, έκανε έναν ακουστικό έλεγχο και με καθησύχασε ότι το μηχανάκι δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Την επομένη που ξεκίνησα να πάω στην εργασία μου βάζοντας εμπρός το μηχανάκι, ακουγόταν ένα δυνατό μεταλλικό κροτάλισμα από τον κινητήρα, πράγμα το οποίο με ανησύχησε ιδιαίτερα. Ανέτρεξα αμέσως στον κ. Καλαμοβράκα όπου και του το ανέφερα. Ακολούθησε πάλι ακουστικός έλεγχος και μου αποκρίθηκε λέγοντας (ότι το μηχανάκι δεν έχει κάτι και ότι μάλλον θέλω να μου χαλάσει). Αυτό όμως δεν με έπεισε και θεώρησα σωστό να απευθυνθώ στον κ. Παπαδημητρόπουλο και να του αναφέρω το συμβάν. Κατά συγκυρία, εμφανίστηκε, ο κος Καλαμοβράκας όπου κατόπιν υπόδειξη του κ. Παπαδημητρόπουλου λόγο των παραπόνων μου, τον πείθει να ελέγξει την μηχανή οδηγώντας την. Γυρνώντας από την δοκιμή ο κος Καλαμοβράκας διέγνωσε κάποιον θόρυβο όπου κατά την γνώμη του προερχόταν από την εξάτμιση και πιο συγκεκριμένα από τα ζοάν. Μετά από αυτό και για να μου φύγουν η οποίες ανησυχίες παρήγγειλα τα ζοάν και έκλεισα ένα ραντεβού μέσα στον Ιούλιο μήνα να τα αλλάξω. Όντως ο κος Καλαμοβράκας με πήρε τηλέφωνο ότι έχει έρθει το ανταλλακτικό και να προσέλθω στο συνεργείο του για να το αντικαταστήσω χωρίς καμία χρέωση και στα πλαίσια της εγγύησης.
Όντως επισκέφθηκα το συνεργείο του κ. Καλαμοβράκα, έγινε αντικατάσταση και παραλαμβάνοντας την μοτό, μου ανέφερε ότι όλα είναι μια χαρά τώρα. Δυστυχώς όμως, τις επόμενες ημέρες στην πρώτη εκκίνηση της μοτό, ο θόρυβος από τον κινητήρα εξακολουθούσε να υπάρχει, πράγμα το οποίο με έκανε να ανατρέξω στο συνεργείο του κ. Καλαμοβράκα παραπονούμενος για αυτό, αλλά δυστυχώς μου ανέφερε (ότι είμαι προκατειλημμένος και ότι θέλω να μου χαλάσει το μηχανάκι).Κατόπιν τούτου θεώρησα ότι έπρεπε να πάρω μια δεύτερη γνώμη και αυτό οφειλόταν στην εμμονή μου, ότι άκουγα το θόρυβο και απευθύνθηκα στο κ. Ευθυμίου, επίσης εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Triumph.
Του ανέφερα ότι ακούω έναν θόρυβο στον κινητήρα όπως και ότι πριν από αυτό είχα ανατρέξει σε συνάδελφο του πριν από αυτόν και ο ίδιος με καθησύχασε λέγοντας μου ότι δεν είναι τίποτα και ότι μόλις κάνω το σέρβις, καθότι πλησίαζε το σέρβις το 20.000 χλμ, όλα θα είναι μια χαρά.
Έτσι λοιπόν αρχές Σεπτέμβρη έκλεισα ένα ραντεβού να κάνω το σέρβις τον 20,000χλμ.και συγκεκριμένα έχοντας κάνει 21,350 χλμ. και ελπίζοντας πλέον ότι όλα θα είναι καλά, καθότι το σέρβις, αυτό καθότι πληροφορήθηκα ότι περιέχει πάρα πολλές εργασίες και ελέγχους και ήλπιζα ότι θα βρεθεί το αίτιο του θορύβου. Παρέλαβα την μοτό από τον κ. Ευθυμίου αφού του κατέβαλα το αντίτιμο ποσό του σέρβις (περίπου 350 Ευρώ)και κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου. Για άλλη μια φορά όμως, διαπίστωσα, ότι ο θόρυβος εξακολουθούσε να υπάρχει όταν έβαζα την μηχανή εμπρός παρόλο που έδωσα και μια εβδομάδα περιθώριο ευελπιστώντας ότι οφειλόταν σε κάποιες ρυθμίσεις του σέρβις, που εν καιρό θα σταματούσαν. Σημειώνω ότι και στους δυο τεχνικούς είχα επικαλεστεί το δικαίωμα της εγγυήσεως που είχε η μηχανή για την επιδιορθώσει για τυχών βλάβη. Έτσι λοιπόν ξαναπήγα στον κ. Ευθυμίου να αναφέρω ότι θόρυβος παρόλο που κάναμε το σέρβις δεν είχε σταματήσει, και μου ανταποκρίθηκε ότι το μηχανάκι έχει ανοχές και ότι είναι στα πλαίσια των ανοχών που έχει ο κινητήρας. Σημειώνω ότι το ίδιο μου είχε πει και ο κος Καλαμοβράκας.
Φεύγω λοιπόν καθησυχασμένος ότι τελικά έτσι είναι η λειτουργία του τρικύλινδρου κινητήρα Triumph.Όμως πριν συμπληρωθεί ένας μήνας κυκλοφορίας της μηχανής ,μετά το τελευταίο σέρβις ο θορύβους γινόταν όλο και πιο έντονος κάθε πρωί και όχι μόνο αυτό αλλά τον αντιλαμβανόμουν πλέον και εν κίνηση. Αυτό με έκανε να επισκευθώ αλλεπάλληλες φορές τον κ. Ευθυμίου ο οποίος με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα, κάνοντας ακουστικούς ελέγχους.
Κατά τον Ιανουάριο και πλέον η μηχανή εκτός εγγύησης, σε μια αλληλογραφία που είχα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο ελληνικό forum της Triumph, κάποια παιδιά μου ανέφεραν ένα παρόμοιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί σε άλλο μηχανάκι Tiger 1050 και με συμβούλεψαν να κάνω δυο ελέγχους στη μοτό για να πιστοποιήσω αν το πρόβλημα προερχόταν από τα εμβολα του κινητήρα. Έκανα τον έλεγχο και είδα ότι οι συνιδιοκτήτες Tiger 1050 είχαν δίκιο. Ο έλεγχος ήταν να τσεκάρω τα λάδια της μηχανής και να δω την ποσότητα τους. Η ποσότητα του λαδιού στον κινητήρα ήταν μόλις 2 λίτρα και το λέω γιατί χρειάστηκε να συμπληρώσω 1,5 λίτρο λαδιού σύμφωνα με τον δείκτη της μηχανής και αφού είχα κάνει μόλις 3,000 χλμ από το σέρβις. Διαβάζοντας το εγχειρίδιο της Triumph είδα ότι η Άγγλοι συνιστούν αλλαγή λαδιών στα 10,000χλμ και αυτό με έκανε να τρομοκρατηθώ διότι αν τηρούσα της οδηγίες του κατασκευαστή δεν θα έμεινε σταγόνα λάδι στον κινητήρα.
Προσπαθώντας να επιλύσω το πρόβλημα και έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη μου πλέον, ρώτησα, που μπορώ να απευθυνθώ για να λάβω μια αξιόπιστη διάγνωση για το πρόβλημα της μηχανής μου και μου ανέφεραν για τον κ. Κόντη στο πολύγωνο, όπου και αποφάσισα να πάω. Κατά την επίσκεψη στο συνεργείο και διασταυρώνοντας αρκετές γνώμες και από το διαδίκτυο αλλά και από αναβάτες κατόχων Triumph που συνάντησα στο δρόμο, θεώρησα ότι τα προβλήματα μου θα βρουν μια λύση. Ο κ .Κόντης έκανε έναν πρόχειρο έλεγχο στην μηχανή και αφού τον ενημέρωσα για το ιστορικό της μηχανής μου, μου είπε όντως πως κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει, πάντα με επιφύλαξη, διότι έπρεπε να κάνει κάποιους ελέγχους. Επίσης με ενημέρωσε ότι αν σε περίπτωση διαπιστωνόταν ότι υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα, ήμουν εκτός εγγύησης και ότι αν τίθεται θέμα κάλυψης λόγο αναφοράς του συμπτώματος πριν την λήξη της εγγύησης, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να με εξυπηρέτηση, καθότι η συνεργασία του ως εξουσιοδοτημένου συνεργείου δεν θα υφίσταται από τέλη Ιανουαρίου του 2011 και θα δυσκόλευε την διεξαγωγή αυτής, γι αυτό με παρέπεμψε καθότι είμαι κάτοικος Κερατσινίου στον συνάδελφο του κ. Καλαμοβράκα.
Μην έχοντας όμως εμπιστοσύνη ζήτησα τη γνώμη του προκάτοχου της μηχανής για να με βοηθήσει. Ο ίδιος με πηρέ τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από τον κ. Παπαδημητρόπουλο ο οποίος με ενημέρωσε ότι με περιμένει ο κ. Καλαμοβράκας στο συνεργείο του, για να επιλύσουμε το πρόβλημα. Πηγαίνοντας στο συνεργείο του κ. Καλαμοβράκα υπήρξε ένας διάλογος ο όποιος με ρώτησε γιατί δεν ξαναπήγα σε αυτόν, όπου και του αποκρίθηκα ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από αυτόν. Επίσης στην αναφορά μου ότι επισπεύτηκα το συνεργείο του κ. Κόντη μου συνέστησε, να μην με παραμυθιάζουν οι άλλοι και ότι το μόνο που θέλουν από εμένα είναι να μου πάρουν τα λεφτά, καθότι το μηχανάκι μου είναι άψογο. Επίσης μου ανέφερε για άλλη μια φορά να μην φοβάμαι τίποτα για τον κινητήρα και ότι άμα θέλω κατά λέξει (να το σκίσω το μηχανάκι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα).Δεν σας κρύβω ότι αυτό δεν με κάλυψε σαν απάντηση και αποφάσισα να πάρω άλλη μια πρωτοβουλία. Ανέλαβα λοιπόν να ανοίξω τον κινητήρα με δίκια μου πρωτοβουλία αναλαμβάνοντας το κόστος για να ελέγξω τα εμβολα, πράγμα στο οποίο ανέφερα και στον κ. Καλαμοβράκα. Ο ίδιος μου έδωσε μια απάντηση με δυο σκέλη.
Α: Να ανοίξει τον κινητήρα να ελέγξει τα εμβολα και σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά, να πληρώσω ένα κόστος περίπου στα 700 Ευρώ.
Β: Να ανοίξει τον κινητήρα και αν διαγνώσει πρόβλημα με τα εμβολα, θα φρόντιζε να με κάλυψη η εγγύησης της μηχανής παρότι είχε τελειώσει, βάσει καλής θέλησης από την εταιρεία.
Δεν σας κρύβω ότι επειδή είχα αντιληφθεί το πρόβλημα στον κινητήρα εδώ και 8 μήνες και κατά την διάρκεια που ήμουν στην εγγύηση και είχα επικαλεστεί να επιλυθεί το πρόβλημα, όπου τελικά είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι υπάρχει , δεν είχα την πρόθεση να διαθέσω λεφτά για την οποιαδήποτε επισκευή και το θεωρώ απαράδεκτο σαν αντιμετώπιση. Έτσι λοιπόν καθαρά για λόγους αξιοπιστίας, ξαναπήγα στο συνεργείο του κ. Κόντη και τον ρώτησα πόσα λεφτά θέλει εκείνος για να μου ανοίξει τον κινητήρα και επειδή ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε με το πρόβλημα και μου εξέπνευσε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.
Έτσι λοιπόν την 1-3-2011 και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον κ. Κόντη πήγα την μηχανή στο συνεργείο του και του ανέθεσα να μου ανοίξει τον κινητήρα με την παράκληση να είμαι και εγώ παρών .Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την παρουσία μου και προχώρησε στην εργασία που του ανέθεσα όπου διαπιστώθηκε ενώπιων μου ότι είχα πρόβλημα και στα 3 έμβολα του κινητήρα. Αυτό με έκανε έξω φρενών όπως και να αναθεωρήσω την όλη εικόνα που είχα για την εταιρία.
Αυτή την στιγμή η μηχανή μου είναι λυμένη στο συνεργείο του κ .Κόντη, είναι εκτός εγγύησης και με 3 εμβολα διαλυμένα, και εγώ δυστυχώς είμαι χωρίς την μηχανή μου και κινούμαι με όχημα εξυπηρέτησης του συνεργείου του κ. Κόντη πράγμα το οποίο με κάνει να νιώθω οργή και δυσαρέσκεια για την όλοι έκβαση της ιστορίας.
Θυμό διότι το πρόβλημα ήταν γνωστό στους συνεργάτες σας και επιλύθηκε από εμένα με προσωπικό μου κόστος και κατόπιν ενημέρωσης συνιδιοκτητών από το διαδίκτυο, για ένα πρόβλημα αστοχίας υλικού, γνωστό σε όλους όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θεωρώ απαξιωτική την αναφορά για τον πρώην συνεργάτη σας κ. Κόντη όπου όπως μαθαίνω έχει μακρόχρονη πείρα στην Triumph με αρκετά θετικά σχόλια για την παροχή του στον τομέα της Triumph και κρίνω πως πρέπει να επιληφθείτε του προβλήματος και την αποπεράτωση αυτού, ύστερα από τόσους μήνες ταλαιπωρίας .Νιώθω απογοητευμένος με την απόφαση μου να αγοράσω την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και θα ήθελα το συντομότερο δυνατόν να επιλυθεί το ζήτημα. Επίσης έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου για τους συνεργάτες σας και δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να επισκευαστεί στο συνεργείο του κ. Κόντη, καθότι και μετά τα διαπιστευτήρια αλλά και με την δική μου κρίση θεωρώ ότι θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή που μου δώσατε αν χρειαστείτε κάποια πληροφορία η περαιτέρω διευκρίνηση καλέστε στο ακόλουθο τηλέφωνο : 6970823345.
Εξακολουθώ να έχω ακόμα κάποια δείγματα καλής θέλησης μέσα μου, ελπίδα ότι από εσάς δεν θα νιώσω απογοητευμένος και προσμένω να ξανανιώσω το ευχάριστο συναίσθημα όταν πρωτοπήρα την μοτοσυκλέτα οδηγώντας την.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Μετά τιμής,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΡΜΑΝΩΦ


Την μηχανή ήρθαν και την πήραν από το συνεργείο του κυρίου Κοντη την Τετάρτη 16-03-2011 και την πήγα στο Μαρουσι στα κεντρικά.Την Δευτέρα 21-03-ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής πιστονιών πάντα με δική τους χρέωση και ευθύνη αφού όπως ξέρετε όλοι είναι καθαρά θέμα Μαλακίας της Τ και όχι δική μας. Βέβαια μου είπε ο κύριος Ζαβαρας ότι εγώ το μόνο που θα πληρώσω είναι τα αναλώσιμα. Ασφαλώς αυτό που του είπα είναι να το ξεχάσει αυτό γτ εγώ δεν τους δίνω σάλιο.Και τόσο καιρό τρέξιμο και τόσο καιρό ταλαιπωρία πλήρωσα τον συνεργείο που μου άνοιξε το μοτερ θα πληρώσω και τα αναλώσιμα του είπα απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Έλεγε τα δικά του ότι αυτά τα πληρώνουν όλοι και κάτι τέτοια. Εγώ του είπα δεν είμαι σαν όλους τους άλλους απαιτώ να μην πληρώσω τίποτα και όντως έτσι έγινε.Την Τρίτη 22-03-2011 ήμουν και πάλι κάτοχος της μηχανής που τόσο πολύ αγαπάω.Η δουλειά που έκανε ο μάστορας στα κεντρικά ο κύριος Βαγγέλης ήταν πάρα πολύ καλή έμεινα ευχαριστημένος γτ ήμουν και όλοι την ώρα εκεί και έβλεπα. Εγώ αυτό που ξέρω και έχω καταλάβει είναι ότι και ο διάολος φοβέρα θέλει. Εδώ είναι κάποιες φοτο από τα σπασμένα πιστόνια και κάποιες από τα καινούρια.


http://img852.imageshack.us/i/dsc00733v.jpg/


http://img13.imageshack.us/i/dsc00734fx.jpg/


http://img535.imageshack.us/i/dsc00735n.jpg/

αυτά είναι τα σπασμένα


http://img268.imageshack.us/i/pic0002n.jpg/


http://img577.imageshack.us/i/pic0003n.jpg/


http://img198.imageshack.us/i/pic0004bz.jpg/


http://img846.imageshack.us/i/pic0006t.jpg/

και αυτά είναι τα καινούρια πιστόνια και χιτώνια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη (vagtyrp)που μου άνοιξε τα μάτια και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνεργείο του κύριου Κοντη και τον ιδο τον κυριο Κοντη για (ξερει εκεινος)!!!

Εύχομαι σε όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα καλά ξεμπερδέματα.
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: mixalakis στις 23/03/2011 7:49 μμ.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω από την περιπέτεια του φίλου μας είναι η ατάκα του Ζαβάρα ότι έπρεπε να είχε πάει από την αρχή στα κεντρικά!!!!!!

Τότε οι εξουσιοδοτημένοι τι ρόλο παίζουν; Για να αλλάζουν τα λάδια είναι;

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Tigris3 στις 23/03/2011 7:58 μμ.

Ολόκληρη Οδύσσεια και χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου.
Όσο για τους επίσημα εξουσιοδοτημένους δεν έχω λόγια για την αντιμετώπισή τους, και μάλιστα τυχαίνει να είμαι και εγώ πελάτης ενός από αυτούς που απευθύνθηκες. (Κερατσίνι μένω και εγώ). Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν (στο βαθμό που είναι στο χέρι μου). Πάντως προσωπικά αν μου είχε συμβεί το ίδιο, η μηχανή θα είχε μπει σε διαδικασία πώλησης και αντικατάστασης άμεσα. Εύχομαι να το χαρείς το μηχανάκι από εδώ και στο εξής χωρίς άλλα τέτοια τραγικά θέματα αξιοπιστίας.

Νίκος

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: nafpaktios στις 23/03/2011 8:06 μμ.

Τελικα αυτος στον Πειραια εχει πολυ πλακα!Ευχομαι να το χαρεις απο δω και περα φιλε!Ενα σωστο συνεργειο υπαρχει στην Αθηνα και του πηραν την αντιπροσωπια!Τι να πω!!!
If it works don't fix it!!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Billy στις 23/03/2011 8:55 μμ.

Τελικά καθάρισε αξιοπρεπώς η Triumph.