Arrow 3-1 (Street Triple) "POPING" ¶
Από: Art-I-Sun στις 20/10/2010 1:45 πμ.
Έχω διαβάσει σχετικές συζητήσεις για το σκάσιμο και το κλάσιμο της εξάτμισης, για τις ελευθέρας κ.α., αλλά δεν είχα περαιτέρω απορίες μέχρι που την έβαλα και εγώ ο ίδιος...
Εξάτμιση - Φίλτρο High-flow & Πρόγραμμα, όλα κομπλέ, σύμφωνα με το συνεργείο.
Ερώτηση: Στα κατεβάσματα είναι φυσιολογικό να κλάνει συνέχεια και να κάνει μικροσκασίματα? Δεν έχω παρατηρήσει κανένα μεγάλο σκάσιμο, τύπου πυροβολισμού, ή φλόγα, μόνο μικροσκασίματα και συνεχές κλάσιμο στα κατεβάσματα και όταν γενικότερα κινείται η μηχανή με κουμπωμένη κάποια ταχύτητα και κλειστό γκάζι.
Παρακαλώ τους κατόχους του πακέτου (street triple με 3-1, φίλτρο και πρόγραμμα) να μοιραστούν μαζί μου τις δικές τους εμπειρίες με το σύστημα. Να πάω να το κοιτάξω, ή είμαι εντάξει. Έτσι είναι το πρόγραμμα τις T ή μάλλον έχει περαστεί λάθος πρόγραμμα? Παρεπιπτόντως το μηχανάκι πάει ρολόϊ και "ίσως" λίγο καλύτερα από πρίν.
Ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας.

) με μαμα τελικα και καταλυτη ειχα μικροσκασιματακια στο κλεισιμο του γκαζιου (οπως λεει ο φιλος κλασιματακια
 ) με μαμα τελικα και καταλυτη ειχα μικροσκασιματακια στο κλεισιμο του γκαζιου (οπως λεει ο φιλος κλασιματακια   Ωραιο ητο στη αρχη δεν λεω μεχρι που φοβηθηκα για το καρμπον της εξατμισης μην ανοιξει ωσνα γαρυφαλλο καμμια μερα και μπει σε τροχια το κομματι.
 Ωραιο ητο στη αρχη δεν λεω μεχρι που φοβηθηκα για το καρμπον της εξατμισης μην ανοιξει ωσνα γαρυφαλλο καμμια μερα και μπει σε τροχια το κομματι.