Re: Γαλατόπιτα 2012 Μετέωρα..Σχόλια & Φωτό ¶
Από: HelenKoR στις 21/03/2012 12:47 μμ.
Από: acratosa στις 21/03/2012 2:28 μμ.
xaotikos"Η καμερα ειναι η gopro hero hd αλλα ειναι στερεωμένη στο κρανος.
Ψαχνω να βρω τροπο να την βαλω στον ωμο που θα εχει καλυτερη ληψη αλλα ο παπαγαλος αντιστεκεται"
Από: xaotikos στις 21/03/2012 3:49 μμ.
Από: Dennis G. στις 26/03/2012 2:17 πμ.
''σούφρωσε'' και ένα επιπλέον πουλόβερ ( νομίζω από τον Χρήστο ), για να ενισχύσει την άμυνα της ενάντια στην υγρασία και το κρύο !!!
τον οποίο δεν τον περιμέναμε !!!
.
) και τράβηξε με 200 άρες όλο το group στις ευθείες
. ( Η Σωτηρία προκειμένου να διευκολύνει το έργο το Βασίλη... μετά τα 170km έκλεισε τα μάτια
).
( είχε όρεξη ο Μέρφυ ). Είπα στα παιδιά να συνεχίσουν και εγώ γύρισα μερικά χλμ πίσω να το βρώ. Τελικά το βρήκα
( Thanks Helen
)..
) ώσπου είδα τα παιδιά και κατεβήκαμε μαζί.
( νομίζω εάν είχε ένα supersport θα τον έβλεπα με τα κυάλια) ανεβάσαμε έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό ο οποίος μετά από λίγο έγινε έως ''φρενήρης''....... το καταχάρηκα Χρήστο
ο οποίος πρέπει να κατάπιε πάνω από 4 κιλά φαγητό και δύο κιλά γλυκό
Να είσαι καλά Λευτέρη μου !!!! ( τουλάχιστον αυτήν την φορά δεν ήουν άϋπνος
Από: so_the passenger στις 26/03/2012 4:32 μμ.
Dennis G."Ο Μέρφυ λοιπόν ( εκτός του άγχους με τον Βαγγέλη ), έβαλε και νέφτι στον κ@λο κάποιου ( δεν ξέρω ακόμη ποιός, αν και barbaμυρίζομαι
. ( Η Σωτηρία προκειμένου να διευκολύνει το έργο το Βασίλη... μετά τα 170km έκλεισε τα μάτια
![]()
)"
αν ηθελα ας εκανα κι αλλιως διονυση μου...δεν θα ξαναβλεπατε ούτε μενα ούτε τα γλυκα μου
)
) κι εμμεσος (γιατι ειμαστε ολοι γλυκα παιδια
Από: PTiger800 στις 26/03/2012 5:32 μμ.
Από: leonithastz στις 26/03/2012 6:03 μμ.
PTiger800"Μπράβο ρε παίδες...
Διαβάζω τα posts και από τη μία ζηλεύω που δεν ήρθα, από την άλλη με κάποια νούμερα που διαβάζω (200km/h και βάλε) φοβάμαι ότι θα έκλεινα και εγώ τα μάτια μου.
Μόνο που εγώ θα ήμουν οδηγός και όχι συνεπιβάτης..."
Από: Dennis G. στις 26/03/2012 11:10 μμ.
so_the passenger"Dennis G."Ο Μέρφυ λοιπόν ( εκτός του άγχους με τον Βαγγέλη ), έβαλε και νέφτι στον κ@λο κάποιου ( δεν ξέρω ακόμη ποιός, αν και barbaμυρίζομαι
![]()
)"
ααααχχχχχχαν ηθελα ας εκανα κι αλλιως διονυση μου...δεν θα ξαναβλεπατε ούτε μενα ούτε τα γλυκα μου
(κι υστερα λενε οτι εγω ριχνω παντοφλα!!!!!!!!!
![]()
)
κι επειδη εκλεισαν ολα τα μαγαζια που ειχατε παει καλο ειναι απο δω και περα να ονομασετε την συναντηση αντι για ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΛΥΚΩΝ (ειναι ενας τιτλος και αμεσος (τοσα γλυκα που υπηρχαν...![]()
) κι εμμεσος (γιατι ειμαστε ολοι γλυκα παιδια
![]()
![]()
![]()
)
Συμφωνώ Σωτηρία μου για τον νέο τίτλο..........![]()
τελος σευχαριστω πολυ κι εσενα και οοοοολα τα παιδια για τα καλα σας λογια για το γλυκο μου![]()
ευχομαι να υπαρξουν πολλες τετοιες ομορφες συναντησεις....![]()
"
Από: Dennis G. στις 26/03/2012 11:12 μμ.
leonithastz"PTiger800"Μπράβο ρε παίδες...
Διαβάζω τα posts και από τη μία ζηλεύω που δεν ήρθα, από την άλλη με κάποια νούμερα που διαβάζω (200km/h και βάλε) φοβάμαι ότι θα έκλεινα και εγώ τα μάτια μου.
Μόνο που εγώ θα ήμουν οδηγός και όχι συνεπιβάτης..."
χαχαχαχαχαχαχα
μη φοβάσαι Πάνο απλά θα περιμένουμε και εσένα
την άλλη φορά μακάρι να μας καθυστερήσεις με την παρουσία σου"