Triumph service

Re: Triumph service  

  Από: vakis75 στις 30/06/2009 2:52 μμ.

Tigrisss"παιδιά είναι εξακρίβωμένο ότι ο μάγκας στο πειραιά είναι πανακριβος. δε ξερω αν είναι καλός μαστορας η όχι, μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά προχτες ζήτησε σε φίλο μου με Tiger 160 eur για τακάκια μπρος πίσω και 20 ευρω το λιτρο το λαδι. ελεος δηλαδη....α, εμενα μου είχε ζητησει 20 ευρω εργασία για να μου βάλει ένα φιλτρο άερα το όποιο πούλαγε ο ίδιος!!

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΗΘΕΛΕ 80 ευρώ όταν μου παρέδωσε το μηχανακι και καλά για υγρα και προετοιμασία, είναι να τρελαίνεσαι, και μόνο όταν του είπα ότι δε το θέλω μαζευτηκε και είπε ότι θα τα ζητήσει από τον άλλον που έχει την εκθεση λίγο πιο πάνω...

τι να πεις....μετά τη παραλαβή δε ξαναπάτησα ποτέ, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Σάκη."



geia sou file tigris,gia pes mou se parakalo polu, ta 20 euro i ta 50 euro einai pio akriva apo ton Peiraia stin athina? an kai efoson ta idia lefta einai diaforetika sigoura i apopsi sou einai sosti kai tha prepei na ksereis oti einai alli i agora to na pareis ena eksartima i ena filtro sto xeri kai alli tis topothetisis.ean kai efoson gnorizes kala ta themata tis moto tha eprepe na ksereis oti an allakseis ladia+filtro+filtro aeros tha pareis doro ena zeugari takakia piso,etsi kanoun oi trapezes ta super market kai utoi pou poulane kinezikes moto.ta takakia se autin tin moto einia kathorismenes oi times apo tin Hliofil kai kathorizontai apo ton timokatalogo tis Triump Hellas.exo tin entuposi oti den exeis asxolithei me tin sugekrimeni moto alla exeis meinei sto kineziko papi pou eixes.tha prepei na gnorizeis oti uparxoun takakia gia autin tin moto pou exoun apo 10-15 euro alla tha prepei na gnorizeis akoma oti to poso aksiologeis tin zoi sou sto thema pedisis kai asfaleias.ta sugekrimena proionta ton 160 euro einai auta pou tha sou eksasfalisoun sta frena panikou to na sunexiseis tin zoi sou xoris tis apisteutes gnorimies me tous orthopedikous.an den se afora auto sigoura to service pou sou proteine tin asfaleia tis zois sou exei kanei lathos kai dikaios katigoreis autou tou tupou tin poiothta.tha prepei na ksereis oti uparxoun montela me prodiagrafes kai etsi epilegeis to ti theleis na agoraseis.

Re: Triumph service  

  Από: vakis75 στις 30/06/2009 3 μμ.

Spitfire"ο ΚΟΝΤΗΣ είναι καλός. και ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ επίσης... (τους έχω δοκιμάσει και τους δύο)
Πρόκειται για 2 παιδιά αξιόλογα, φιλικά στον πελάτη και με γνώσεις
Επίσης συμπαθή και πρόθυμα είναι και τα παιδιά που δουλεύουν μαζί τους. Ο Φίλιππος με τον Κόντη και ο Γιάννης (αν δεν κάνω λάθος) με τον Ευθυμίου
Τα εν λόγω 2 συνεργεία χρεώνουν κανονικά και δεν προσπαθούν να σε γδύσουν!!!

O καθένας με την πορεία του μέσα στην πιάτσα φτιάχνει το όνομά του.
Και ο ΚΑΛΑΜΟΒΡΑΚΑΣ στον Πειραιά είναι γνωστός για το όνομα που έχει φτιάξει εδω και πολύ καιρό. Είναι γνωστός και στους πελάτες αλλά και στους συναδέλφους τους.... η πλειοψηφία όσων τον ξέρουν δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για το άτομό του ως μηχανικός/επιχειρηματίας

Η ELIOFIL τα ξέρει αυτά γιατί σίγουρα φτάνουν στ αυτιά τους μικρά ή μεγάλα παράπονα και κάποια στιγμή φαντάζομαι θα λάβει τα μέτρα της απέναντί του όπως έκανε και με άλλους "συναδέλφους" του στο πρόσφατο παρελθόν"



sigoura einai gnostos to poso kalos mixanikos einai apo to epipedo dieleusis ton moto kai sigoura i antiprosopeia ellados ustera apo tin eidiki epilogi ton eksoudiotimenon pou exei kanei gnorizei to epipedo tou.ean kai efoson exeis kapoio thema mazi tou einai polu logiko kai sevasto na apeuthintheis ston idio kai na tou to peis kai den nomizo oti tha prepei na spiloneis ena xeirourgiko service kai mia poreia 25 xronon ston xoro tou dikiklou.einai polu pithano na sumvainoun lathoi simperiforas i antimetopisis kapoion thematon otan dexete to megalutero fortio dieleuseon motosikleton.auto oso afora gia ton xaraktira kai to epipedo tou sugekrimenou .
exo tin entuposi oti leitourgises os elegktis ton eksoudiotimenon kai proxorises akoma parapera gnorizontas polu kala akoma kai tous voithous.aporo gia poio logo pires paramaskala to boneville kai arxises na gurizeis ta sunergeia.uparxoun kai stin eparxia alla kai stin italia eksoudiotimena.tha se parakaleso namas peis kai gia autous.

Re: Triumph service  

  Από: coot στις 30/06/2009 3:29 μμ.

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα εδω πέρα δηλαδή επειδή εσύ είσαι ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο συνεργείο δε μπορεί να πει ο άλλος την γνώμη του; Και για τον Σάκη είχε κάποιος παράπονα το είπε καθώς και για άλλα συνεργεία.
Το ίδιο και ακόμα παραπάνω ισχύει για τα τακάκια διότι εγώ έβαλα τα ebc και η απόδοση των φρένων μου ήταν η ίδια και ίσως και καλύτερη από τα μαμά τακάκια και το ίδιο αναφέρουν πολλά άτομα από εδώ μέσα καθώς και από το rat.
Εδώ είναι ένα ελεύθερο φόρουμ καλώς ή κακώς και καθένας μπορεί και λέει την άποψη του ανοιχτά. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό αυτό και έχει βοηθήσει αρκετά μέλη να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν.
[color=red:2cjktgro] Driving with my darling
faster than I should
Driving with my darling
Forever if we could

Re: Triumph service  

  Από: Native στις 30/06/2009 3:33 μμ.

Βακη βλεπω τον Sprider απο εδω να ετοιμάζει το θυμιατό να σου τα ψάλλει

Μην παθιάζεσαι ετσι ρε μαν, εμένα με ξέρεις πρέπει να τα έχουμε πει κι απο κοντά...αυτα που λεμε πιστευω ειναι απλα κάποια χτυπητά πράγματα..που καλως η κακώς οσο θρασος εχουνε οι συνεργειάδες να τα κάνουν αλλο τοσο πρεπει να έχουμε κι εμεις να τα σχολιάζουμε...ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του, νομίζω δεν είμαστε μικρα παιδιά.

Με τον κωστα έχουμε κάνει αρκετές κουβέντες και είχαμε βρεθεί και στις Σερρες...επίσης με εξυπηρέτησε στις αρχές με το ψυγείο μου που είχα πρόβλημα και τον ευχαριστώ...όλα πρεπει να ακούγονται. Αλλα πρεπει να κρυψω οτι βρηκα φτηνότερα τα λάδια? η οτι μου φαίνεται κουφο οτι ζήτησε λεφτά για προετοιμασία?

Πιστεύεις αν αποκτήσω κάποιο παράπονο απο οποιονδήποτε άλλο δεν θα το πω?

Σιγουρα είμαι κατα των τίτλων, γιατι πιστευω οτι είναι πολύ εύκολο μεσα σε μια στιγμή να αλλάξεις γνώμη για οποιονδήποτε μηχανικό...οπότε δεν μου αρέσει ο απόλυτος τρόπος που μιλάνε καποιοι εδω μέσα.

Ενδεικτικά να σου πω οτι πήγα το παπί μου σε ενα συνεργείο να αλλάξω μια λάμπα και μου πήρε 25 ευρω όσο δηλαδη έκανε η γνήσια(stanley) και μου έβαλε osram η οποια είχε 4€...τι έπρεπε να πω? Oτι επειδη πηγαινω σε αυτον εδω και 3 χρονια πρεπει να τον δικαιολογήσω? Ίσα ισα πιστευω οτι ήταν ντροπή του που το έκανε σε εμένα...και δεν ξαναπάτησα

Ετσι πρέπει να συζητάμε εδω μέσα...κι ο καθένας έχει μυαλο και την ευκαιρια να δοκιμάζει και να μας λέει κι αυτος τις εμπειρίες του

Άσχετο: Αν μπορείς γράφε Ελληνικά γιατί έβγαλα τα μάτια μου.
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:48, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Re: Triumph service  

  Από: vakis75 στις 30/06/2009 3:40 μμ.

exete dikio kai oi duo apla ksenerono otan akouo Saki kai Saki oute o rouvas na itane.
telos to thema kai oso afora ta ladia na ksereis oti ta repsol kai kathe ladi exoun kai sigekrimene prodiagrafes dil an pareis repsol full sinthetika klp klp mporei na einai idio to mpoukali alla apo piso grafei ena kodiko pou simainei ti prostheta exoun valei parapano.nomizo einai kai me kokkina gramata kefalaia.

Re: Triumph service  

  Από: fethry στις 30/06/2009 3:41 μμ.

βρε vakis75, πρώτον θα ήταν πολύ χρήσιμο αν έγραφες ελληνικά γιατί άλλο να διαβάζεις μία λέξη σε greeklish, κι άλλο τρία ολόκληρα κατεβατά σαν τα δικά σου...
δεύτερον, δε χρειάζεται να επιδεικνύεις τόσο πάθος υπερασπίζοντας ένα συνεργείο εκτός κι αν δεν είσαι απλός πελάτης...
ο καθένας κάνει τις επιλογές του... πιστεύω οτι όλοι ανεξαιρέτως γνωρίζουν οτι πρέπει να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι το ποιόν του κάθε μηχανικού απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλάστιγγα γέρνει αρκετά προς τ'αρνητικά σχόλια και δεν πιστεύω να είναι προσωπικό το θέμα...
if it's stupid and it works, it ain't stupid...

Re: Triumph service  

  Από: fethry στις 30/06/2009 3:43 μμ.

ήμουν καθυστερημένος, όπως πάντα...
if it's stupid and it works, it ain't stupid...

Re: Triumph service  

  Από: Sprinter στις 30/06/2009 4:10 μμ.

Εγω θα πώ απλώ πως αρνούμαι να διαβάσω γκρηκλις παραπάνω απο μιάμιση γραμμή.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Triumph service  

  Από: chris34 στις 30/06/2009 5:04 μμ.

Ο καθενας παιδια χαρακτιριζει το εκαστοτε συνεργειο αναλογα με ποσο εχει μεινει ευχαριστημενος η οχι με το εν λογο συνεργειο!
Η δικια μου εμπειρια με το συνεργειο του Κυριου Καλαμοβρακα δεν με εχει αφησει ευχαριστημενο και θα αναφερω τους λογους για να μην νομιζετε οτι απλα γραφουμε για να γραφουμε!!Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος μηχανικος απλα με την συμπεριφορα του δεν μου εδειξε οτι πρεπει να ξαναπαω εκει την μηχανη μου και να του την εμπιστευτω!
Αρχης γενομενης με την παραλαβη της μηχανης(ισως να φταιει και ο Νικος-dealer)που δεν με ενημερωσαν για το κοστος παραλαβης!
Παμε στην πρωτη αλλαγη λαδιων!Παω για παραλαβη....95 ευρω μαζι με το φιλτρο!!Του λεω γιατι ετσι ακριβα;μου λεει εγω αυτα βαζω για καλυτερη μακροχρονια αποδοση του κινητηρα χωρις βλαβες!
Κατι ποιο οικονομικο δεν ειχες να μου βαλεις;ειχα μου λεει...
Και λεω εγω τωραδεν ηταν υποχρεωμενος να με παρει και να μου πει το κοστος και αν το δεχομαι η οχι;
Παμε στα update για το λαμπακι της ρεζερβας(οι παλιοι πρεπει να το θυμουνται).Εκανα 3 update και μια αλλαγη φλοτερ με αποτελεσμα να εισπραξω 3 γρατζουνιες στο ντεποζιτο!!
Και ξαναλεω εγω τωρα...δεν θα επρεπε σαν σωστος επαγγελματιας να μου πει για τις γρατζουνιες τις οποιες εκανε και οχι να με αφησει να τις ανακαλυψω μονος μου;;;;;Βεβαια οταν ξαναπηγα και με ειδε μαυρο απο το κακο μου το παραδεχτηκε και το εφτιαξε με αναμονη 5 ημερων!!(Πηγα και στην συγκεντρωση της Ηλιουπολης με ενα τσοπερ για οσους θυμουντε παλι... )
Το συμπερασμα λοιπον ειναι οπως ειπαν και πολλοι φιλοι ο καθενας γραφει αυτο που πιστευει και αυτο που εχει ζησει.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Re: Triumph service  

  Από: giannisx στις 30/06/2009 5:59 μμ.

Παιδιά ψυχραιμία...
Καθόμαστε και υποστηρίζουμε ή κατακρίνουμε τα συνεργεία με τόσο πάθος λες και πρόκειται για δικές μας ή ανταγωνιστικές μας επιχειρήσεις...
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα συνεργεία προς δικό μας συμφέρον πάντα...
Τώρα όσον αφορά το θέμα με τη χρέωση για τα έξοδα προετοιμασίας της μηχανής είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το λάθος μη ενημέρωσης του πελάτη είναι του εμπόρου και όχι του μηχανικού.
Όπως επίσης θέλω να πιστεύω ότι κανένα από τα παιδιά που λένε ότι είχαν τέτοια χρέωση δεν πλήρωσε στο σύνολο παραπάνω χρήματα από την επίσημη τιμή καταλόγου της μηχανής που αγόρασαν....απλά μάλλον αυτό το κόστος προετοιμασίας χωρίστηκε από την συνολική τιμή της μηχανής και αυτό γιατί, απ'όσο ξέρω, ο Καλαμοβράκας δεν είναι το ιδιόκτητο συνεργείο της Ιντερμότο αλλά συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο...

Εγώ είμαι πελάτης στον Καλαμοβράκα από τότε που πήρα τον Τϊγρη εδώ και 1.5 χρόνο (παρόλο που δεν τον αγόρασα από την Ιντερμότο) και μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Είναι πάντα εξυπηρετικότατος, φιλικός, προσεκτικότατος με την μηχανή μου και το συνεργείο είναι πάντα άψογο και μαζεμένο όσα μηχανάκια και να έχει μέσα...
Οι χρεώσεις του απ'ότι βλέπω δεν ξεφεύγουν απο των υπολοίπων εξουσιοδοτημένων συνεργείων, πάντα με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούν όλοι γνήσια ανταλλακτικά, και είναι πάμπολες οι φορές που έχει φτιάξει ή δει κάτι στη μηχανή μου, χωρίς να μου πάρει ούτε ευρώ... είτε αυτό είναι ένα απλό λάδωμα της αλυσίδας είτε ακόμη και ρύθμιση αναρτήσεων...

Τέλος δύο παρατηρήσεις για τον Βάκη, καλοπροαίρετα...
Όχι άλλα greeklish σε παρακαλώ... και
Βάκη δεν σε ξέρω αλλά μην υποστηρίζεις με τόσο πάθος τον Κώστα γιατί κάλλιστα ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να πει ότι δεν είσαι απλώς ένας πελάτης του...


αυτά.... ουφ!!! κουράστηκα να γράφω...

Re: Triumph service  

  Από: Native στις 30/06/2009 6:03 μμ.

Άκυρο για τα λάδια, πέρασα πάλι απο κει να πάρω ενα castrol σπρευ για την αλυσσίδα και τα είχε με νεα τιμη 17€, βέβαια τα 4 λιτρα θα μου τα άφηνε 60€ δλδ 15€/λ. Μαλλον τα είχε με παλιά τιμή τα αλλα. Τα ίδια λάδια ειναι πάντως JASO MA2 API SJ. Anyway δεν μου φανηκε και πολυ φτηνος πάντως αν κρινω και απο το σπρευ που ήθελα(και άλλα ποιόντα, spectro, aral κτλ που έχω συγκρίνει τιμές) το οποίο δεν πήρα κιολας, μιας και ο Λαμπριανιδης το είχε 8.80€ και αυτός 10,80€, οπότε διόλου απίθανο και τα repsol να είναι φτηνότερα γενικά. Τι γίνεται ρε γμτ δεν ξέρεις απο που να φυλαχτείς....
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Re: Triumph service  

  Από: mixalakis στις 01/07/2009 12:21 πμ.

vakis75"
Agapite mou mixalaki, ofeilo na kratiso tin psuxraimia mou sto mauro skotadi pou monima se katexei.einai para polu aplo prin spiloseis tin fimi kathenos,pou to kaneis me polu megali eukolia kai apo oti diakrino exeis na peis panta mia kaki kouventa gia enan texnith me 25 xronia empeirias ston xoro tis motosukletas.tha eprepe prin asxolitheis me to thema tis proetoimasias tis motosukletas na ksereis oti i xora sou anikei stin europaiki enosi kai etsi tha prepei na kukloforoun kata tin metafora tous xoris oruktelaia kai allou tupou ximika,opos ugra mpatarias klp.etsi loipon einia apofasi tou ergoastasiou oi moto kata tin proetoimasia tous na etoimazontai sta eksoudiodotimena service kai na kseklidonetai o egefalos tis moto gia na ksekinisei kai i eguuish tis.to kostos auto exei metaferthei ston pelati apo tin kataskevastria etaireia.auto ofeilete sto mikrotero kostos pou dianemetai i moto kata tis polisi tis.auto einai upoxreomenos o politis-dealer na to metavivasei ston idioktiti tis moto .eite to pliroseis mesa stin sunoliki timi eite to pliroseis ston apisteuto kalamovraka,agapite mou mixalaki einai to idio pragma.to kostos auto sumperilamvanei tin proetoimasia tis moto mazi me ta ladia kai kostizei 60 euro gia to opoio panta kovetai apodeiksi.auto oso afora gia tin kataatrofi tou nikou kai auto oson afora gia ton listarxo kalamovraka."


Ώστε με κατέχει μόνιμα μαύρο σκοτάδι;
Και αυτό το έργαψες κρατώντας την ψυχραιμία σου;

Καταρχήν η εμπειρία του τεχνίτη δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του και με το αν έμεινα ικανοποιημένος.
Επίσης δεν έκρινα καθόλου το θέμα του αν χρειάζεται προετοιμασία το μηχανάκι ή όχι. Δεν με αφορά. Αγοράζω ένα μηχανάκι που κάνει 12500€ και όταν το παραλαμβάνω θέλω να δουλεύει.
Ήξερα για τη συγκεκριμένη χρέωση πριν το παραγγείλω, αλλά ο Νίκος μου το είπε ως χρέωση του Κώστα για να το προετοιμάσει, για το λόγο αυτό μάλιστα τα έδωσα ο ίδιος στον Κώστα. Θα προτιμούσα να μου τη χρέωνε τη μηχανή 50€ παραπάνω και να μην μάθαινα ποτέ τίποτα. Είναι δικό τους θέμα.
Σε όσα μηχανάκια έχω πάρει μέχρι τώρα φαντάζομαι ότι κάποιος τα προετοίμαζε. Σε κούτες ερχόντουσαν.
Έβαζαν καθρέφτες, μάσκες, μπαταρίες, λάδια κτλ. Ποτέ δεν μου είπε κανείς να πληρώσω ξεχωριστά.
Όπως σου είπα το ήξερα, παρόλα αυτά και πάλι προτίμησα τον Νίκο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε με ενόχλησε.

Τόσο καιρό που είμαι στο φόρουμ έχω προσπαθήσει να αποφύγω να γράψω τους λόγους για τους οποίους έχω αυτή τη γνώμη για τον συγκεκριμένο. Το έχω κάνει μόνο με πμ σε όσους με ρώτησαν.
Φυσικά δεν έχω καλή γνώμη και το λέω σε όποιον ενδιαφέρεται.

Αν επιμένεις θα τα γράψω σε όλους για να δούμε αν με έχει πιάσει εμένα να σπηλώνω με τόση ευκολία τη φήμη του καθενός.

Μακάρι να ήμουν ο μόνος που τα λέει αυτά. Όσοι έχω ρωτήσει τα ίδια και χειρότερα λένε. Ίσως να είναι όλοι φίλοι του Σάκη.
Άλλωστε εγώ είπα ότι με ενόχλησε ιδιέταιρα το ότι έδωσα 25€ εργασία στον Σάκη για αλλαγή λαδιών.

Τις εμπειρίες μας γράφουμε και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους ύπαρξης των φόρουμ.

Re: Triumph service  

  Από: vakis75 στις 01/07/2009 8:13 πμ.

το θεμα παρατραβηξε νομιζω και καλυτερα να ληξει εδω γιατι στο τελος θα μου βγει και το ονομα οτι τα περνω απο τον Κωστα.
Απλα αυτο με την χρεωση οταν την αγοραζουμε,απλα-απλουστατα,δεν φταιει ο Κωστας.τα παραπονα σας στην Ηλιοφιλ.
Οσο για τον Μιχαλακη,εδω μας εγραψες οτι σου ζητησε 100 ευρω για την τοποθετηση του κεντρικου σταντ,ενω 100 ευρω εχει το σταντ το οποιο αν το αγοραζες απο εκει εννοειται πως τα εργατικα ειναι δωρεαν..τα συμπερασματα δικα σας....

ΥΓ: Μην μου πειτε τωρα οτι θελετε και τόνους

Re: Triumph service  

  Από: mixalakis στις 01/07/2009 10:01 πμ.

Αν πρόσεχες αυτά που έγραψα, θα έβλεπες ότι δεν έχω γράψει ότι ζήτησε 100€ για το σταντ.
Ζήτησε 100€ για τη βάση της τριπλέτας και το σταντ.

Και το σταντ της triumph κάνει 250€!

Όταν πληρώνεις 1700€ για εξοπλισμό, δεν είναι δυνατόν να θέλει 100€ για να στα τοποθετήσει!!
Όπως λες εννοείται ότι πρέπει να στα τοποθετήσει δωρεάν!!! Αντίθετα, ήθελε 100€!


Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι ότι ενώ λες να το σταματήσουμε εδώ, ταυτόχρονα συνεχίζεις τις προσωπικές επιθέσεις και τις προσβολές.
Αμφισβητείς την αξιοπιστία των γραφόμενών μου με ανακρίβειες.


Επαναλαμβάνω! Εδώ εγώ γράφω τις προσωπικές μου εμπειρίες και κρίσεις και φυσικά δέχομαι τις αντίθετες απόψεις και τις συζητάμε.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα την αλήθεια των δικών σου ποστ, ούτε των άλλων.

Για εμένα έχει τεράστια σημασία να ανταλλάσσονται απόψεις για τους μηχανικούς της triumph, αφού το θεωρώ πολύ σημαντικό να εμπιστεύεται ο καθένας το συνεργείο που φροντίζει το μηχανάκι του.
Αλλά αβάσιμες και ανούσιες επιθέσεις στους συνφορμίτες δεν αποσκοπούν πουθενά.

Re: Triumph service  

  Από: supergoofy στις 01/07/2009 1:53 μμ.

Καλησπέρα κι απο μένα,

Είπα να γράψω κι εγω την εμπειρεία μου σαν πελάτης του Κώστα στον πειραιά.

Αγόρασα την μηχανη απο το intermoto, και ο Νίκος (πωλητης) με ενημέρωσε για το κοστος προετοιμασίας, και δεν το κρύβω οτι με ενοχλησε κι εμενα για τους λογους που εχουν γραπσει ηδη κ αλλα παιδια εδω στο forum.

Κατα τ αλλα εχοντας τον τίγρη 2 χρονια τωρα, μπωρο να πο οτι μόνο ευχαριστημένος ειμαι απο τον Κωστα. Μου έχει κάνει απιστεφτες εξυπηρετήσεις κ εργασίες χωρις ποτέ να μου πάρει 1 ευρω.
Αποκορύφωμα την περασμενη εβδομαδα, οπου έμεινε η μοτο μου απο ανορθωτη, κ επειδη γνςριζει οτι η μηχανη για μενα είναι εργαλειο για τη δουλειά μου, μου έδωσε μια μεταχειρισμενη μπαταρια για να μπορώ να κινούμαι, μέχρι να ερθει το ανταλακτικό μου, κ φυσικά δε μου ζήτησε χρήματα γι αυτό.

Επίσης είναι πάντα χαμογελαστος κ εξυπηρετικός, όποια στιγμή κι αν έχω πάει, κ με έχει εξυπηρετήσει πάντα, όσο βιαστικος κι άν είμουν, (μιας και γνςρίζει ότι ειμαι πάντα πιεσμένος απο χρόνο)

Για 12 χρόνια είχα Honda, Yamaha, κλπ και είχα ταλαιπορηθεί, απίστεφτα με πάρα πολούς μηχανικους καθώς κ είχα ενοχληθεί απίστευτα με την υπεροπτικη συμπεριφορά τους (για όσους είχαν την ατυχία να πανε στον κουτσουμπό και να συμομιλίσουν με τον Γιάννη, με καταλαβαίνουν), και να μη μιλήσω για τις ζημιές που μου είχαν κάνει στις εκάστοτε μοτο μου, καθώς και τις ατέλειωτες σφυριές που είχα δεί τα μηχανακια μου να τρώνε (ειναι κατι που μ ενοχλει απιστευτα κ φανταζομαι κ πολλους απο εσας)

Μ αυτά κ μ αυτά μπορω να πώ οτι στον Κώστα έχω βρεί το μαστορα μου. Φυσικά λάθη γίνονται παντα κ παντού (ποιος απο εμάς δεν έχει κάνει λάθη στη δουλεία του) αλλα σουβλάκι καλαμάκι μ ενα ξύγκι τρως, 2 κρέας 3 ξύγκι ομως όχι

Οσο για το ζήτημα που διάβασα με τα λάδια κ την κάτα 2-3 ευρω το λίτρο ακριβότερη τιμή τους, προτιμω να τα πληρώσω λίγο παραπάνω κ να γίνει η δουλεια με τα σωστά εργαλεία κ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αξιομνήμονευτη η στιγμή που πήγα στον Κωβαίο να αλλαξω λάγια κ φίλτρο στο Africa μου, κ επειδή δεν είχε το σωστό εργαλείο για να ωγάλει το φιλτρο, μου το κάρφωσε πέρα ως πέρα μ ένα κατσαβίδι για να το βγάλει.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Sorry, για το μεγάλο post

Drive safely