Ago, Spencer, Lucchinelli στα Μέγαρα - Οδηγείστε μαζί τους στις 12-14/10/2018 !!!

“Οι θρύλοι της μοτοσυκλέτας και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Giacomo Agostini, Freddie Spencer και Marco Lucchinelli στην πίστα μας σε ένα ξεχωριστό τριήμερο track day, απ'το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!
12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων!
Σας περιμένουμε!”, λέει η λιτή ανακοίνωση της πίστας για μια εκδήλωση που εμείς θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μάλιστα μπορούν οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές να οδηγήσουν μαζί τους το επόμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων, στην οποία μάλιστα θα εγκαινιαστεί το νέο τμήμα της πίστας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Ο Χρήστος Αναστασιάδης έκανε ότι χρειάστηκε για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και βοήθησε στο να γίνει πραγματικότητα η εκδήλωση αυτή στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί μοτοσυκλετιστές από το εξωτερικό. Μάλιστα για την περίπτωση θα ανοίξει και το νέο κτίριο ώστε να φιλοξενηθούν σε εξαιρετικό χώρο οι διάσημοι προσκεκλημένοι. Δυστυχώς ο Carlos Lavado που είχε αρχικά εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχει, δεν κατάφερε να ταξιδέψει από τη Βενεζουέλα, λόγω ταξιδιωτικών εγγράφων. Έτσι θα είναι τρεις οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές που θα βρίσκονται στα Μέγαρα από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14!Το σχετικό δελτίο τύπου λέει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

LEGENDS TRACKDAYS MEGARA 12-14.10/2018

19 Παγκόσμιοι τίτλοι στα GP

3 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

1 Αξέχαστη εμπειρία

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Giacomo Agostini (15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP), Freedie Spencer (3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) και Marco Lucchinelli (1 φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) θα οδηγήσουν μαζί με το ελληνικό κοινό για 3 ολόκληρες μέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων σε ένα track day που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!

Μαζί τους θα παρευρεθούν και 35 αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο που διαθέτουν σπάνιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες αλλά και Moto2.

Την Πέμπτη 11/10 θα επισκεφτούν την Ακρόπολη και το μουσείο της σε μια πρώτη επαφή με την πλούσια ελληνική ιστορία.

Το Legends Trackdays ξεκινά την Παρασκευή 12/10 με ωράριο από τις 10.00-18.00.

Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες (Classics, Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι).

Η διάρκεια παραμονής της κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20΄.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τουλάχιστον 5 φορές.

Επικεφαλής στην κατηγορία των Classics θα είναι ο Giacomo Agostini με την θρυλική τρικύλινδρη MVAgusta, στους Ενδιάμεσους θα παρευρίσκεται ο Marco Lucchinelli και στους Προχωρημένους ο “Fast” Freddie Spencer.

H MOTO EYΘΥΜΙΟΥ θα παρέχει την τρικύλινδρη αγωνιστική Supersport, F3 675 στον Agostini ενώ ο Lucchinelli θα βρεθεί στην σέλα της DucatiV4S της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Με την σειρά του ο Freddie Spencer θα οδηγήσει την καινούργια Ηοnda CBR1000 RR (HONDA-ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ) αλλά και την αγωνιστική της EXTREMETRACKDAYS.

H YAMAHA- MΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα είναι εκεί με τις R1M και R6 τις οποίες θα οδηγήσουν ο Agostini και ο γιός του Jacobino.

Για πρώτη φορά στην ιστορία πατέρας και γιός θα συνευρεθούν στην πίστα και θα οδηγήσουν μαζί!

Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας θα είναι εκεί με πολλά μέλη να συμμετέχουν στο Legends Trackdays, να ζητούν αυτόγραφα από τους θρυλικούς αναβάτες και φωτογράφιση μαζί τους.

Η PAPASTAVROU SHOPS θα διαθέτει ένα πολυτελές περίπτερο με κράνη AGV και φόρμες Dainese ενώ δεν θα λείπει η δραστήρια EXTRA PRODUCTS TASOULIS με αναρτήσεις OHLINS και φρένα Brembo.

Ολοκληρωμένο service ελαστικών θα παρέχει ο Δημήτρης Λυγνός με ελαστικά της Michelin τα οποία θα διαθέτουν όλες οι μοτοσυκλέτες των θρυλικών αναβατών.

Στον χώρο θα υπάρχει ειδικό περίπτερο όπου θα διατίθενται T-shirts, jerseys, αναμνηστικά αλλά και βιβλία.

Οι θρυλικοί αναβάτες θα δώσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους Έλληνες αναβάτες. O Freddie Spencer θα προσφέρει την δυνατότητα μερικών γρήγορων γύρων με συνεπιβάτη.

Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης αλλά και τηλεοπτική από την COSMOTETV και τον πανταχού παρόντα στα GP, Δημήτρη Διατσίδη (MOTOGRANDPRIXWORLD).

Tην οργάνωση έχει αναλάβει η EXTREME TRACKDAYS και η είσοδος για θεατές ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν το παράβολο ορίζεται στα 200 ευρώ για το τριήμερο, 150 ευρώ για τις δύο ημέρες και 100 ευρώ ανά ημέρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

http://www.motograndprix.gr/