Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: denthnpalevw στις 03/11/2013 6:11 μμ.

Νομίζω ότι τα μέγαρα δεν έκλεισαν για να γίνουν έργα. Άλλα λόγο της έρευνας που γίνεται... Σύντομα θα ανοίξουν πάλι
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: PTiger800 στις 03/11/2013 7:34 μμ.

Όντως για την έρευνα έκλεισαν τα Μέγαρα, το έχει γράψει και ο Dimchrist (στο κατάλληλο topic βέβαια και όχι εδώ).
Απλά νομίζω ότι εκφράζει τον ευσεβή πόθο, μέσα από την έρευνα να προκύψει ανάγκη για εκτέλεση βελτιωτικών έργων στην πίστα. Τέλος πάντων, με το ταμείον μείον, δεν το πολυβλέπω για έργα.
Βέβαια για συζήτηση για ασφαλτοτάπητα στα Μέγαρα είμαστε off topic εδώ...
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 08/09/2014 11:45 πμ.

Update από trackbike.gr

Δεύτερες επισκευές ασφαλτοτάπητα (Σεπτεμβρίος '14)

Τελικά, τα σενάρια ολοκληρωτικής αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα μέσα στο 2014 δεν βγήκαν αληθινά. Αντ' αυτού, ο υπεύθυνος για την κατάντια της πίστας εργολάβος κέρδισε δικαστικώς μια τελευταία ευκαιρία να την επισκευάσει. Έτσι, κάλεσε την συνεργάτιδά του κατασκευαστική ΤΕΡΝΑ Α.Ε. -που μεταξύ άλλων έχει κατασκευάσει κομμάτια της Εγνατίας οδού- και μαζί επιμελήθηκαν τα καινούργια μπαλώματα της αγαπημένης μας πίστας, τα οποία και ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες.

Εμείς βρεθήκαμε στην πίστα για να δούμε από κοντά τις επισκευές, αυτή τη φορά με τα πόδια καθώς ο εργολάβος ζήτησε από τη διεύθυνση της πίστας να μην πατηθεί ο τάπητας από κανενός είδους όχημα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Πάμε να δούμε τι κατάφεραν.








Βλέποντας τα παραπάνω, προφανώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί κανείς άλλος δεν έχει δείξει φωτογραφίες της πίστας μέχρι σήμερα. Οι εικόνες είναι αρκετά μεγάλες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Τα χώματα αγνοήστε τα, θα φύγουν με την πρώτη δυνατή βροχή.

Τα δικά μας σχόλια θα τα διαβάσετε αργότερα. Μέχρι τότε, σημειώστε ότι οι ενώσεις του τάπητα με τα μπαλώματα είναι πολύ καλοφτιαγμένες και δεν θα γίνονται εύκολα αισθητές.


trackbike.gr

Επιπλέον φωτό μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://trackbike.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=88

Triple Way

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: jimstag στις 08/09/2014 4:20 μμ.

περί διατήρησης ομοιογένειας στην πίστα, ομαλής στρώσης και σταθερού κρατήματος ως αποτελέσματος της ποιότητας της ασφατόστρωσης, καλύτερα να μην αρχίσουμε κουβέντα έτσι..?
Change before you have to!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: chris.r675 στις 08/09/2014 8:29 μμ.

μια χαρα ειναι η πιστα αρκει να μην αρχισει να πεταει χαλικια,εγω ειχα ανεβει το μαιο και ειχα μπει και ηταν
ολα καλα,βεβαια την ειχαν πλυνει με μανικα και δεν ειχε χαλικια,τωρα που εριξαν και την αγωνιστικη γραμμη
αν δε μαδησει θα ειναι super!οι ενωσεις εχουν γινει πολυ καλες και δεν το καταλαβαινεις απο οτι λενε!
ελπιζουμε να ειναι ετσι και να ανεβουμε τον οκτωβριο!εχουμε τα μοτο και τα κοιταμε εδω και ενα χρονο,
αρρωστησαμε!
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: voyager1970 στις 09/09/2014 11:28 μμ.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα δούμε όταν θα γίνει ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος (πιθανόν μέσα στον Οκτώβριο).
Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για την διάρκεια της ποιότητας αυτής της εργασίας!

Οσο για "ιπτάμενα χαλίκια".... καλό είναι να πας με πολυεστερικά ή κινέζικα πλαστικά (eBay) και μια προστατευτική σίτα ψυγείου!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 18/09/2014 5:39 μμ.

Πρώτες ανεπίσημες δοκιμές στην πίστα των Σερρών
http://www.serreslife.gr/news/serres/%C ... BrtS5SSzZg

Triple Way

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 22/09/2014 10:58 πμ.

https://www.youtube.com/watch?v=W6u-wqu1O54

Triple Way

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: kyrkyriakos στις 22/09/2014 11:56 πμ.

2 Δεκ 2012 γράφει το βίντεο!!!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: voyager1970 στις 22/09/2014 12:21 μμ.

kyrkyriakos"2 Δεκ 2012 γράφει το βίντεο!!! "


Σίγουρα είναι απο το 2012 γιατι δεν φαίνονται καν τα μπαλώματα, μια και τότε είχε γινει γενική ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος & πλάτος της πίστας, με τα γνωστά αποτελέσματα!

Υπομονή, θα μάθουμε τι ακριβώς συμπεριφορά έχει απο το πρώτο CSS (27,28/9) και αναλυτικότερα μετά το πρώτο track-day του Οκτώμβρη.

Το ερώτημα μου είναι τι γίνεται με τα "ιπτάμενα χαλίκια";!

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 22/09/2014 7:51 μμ.

dimchris"Φρέσκο βιντεάκι..."

Ναι γράψτε λάθος.
Όντως το θέμα είναι να μην πετάει χαλίκι πάνω στο χρόνο και να διατηρήσει το καλό κράτημα που έχει.

Με την ευκαιρία άλλο ένα βιντεάκι:

https://www.youtube.com/watch?v=cFjfPPqYYo8

Triple Way

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 24/09/2014 3:18 μμ.

Δελτίο Τύπου 23-9-2014

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών - Ανοίγει κι επαναλειτουργεί!

Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
«Στόχος μας να διασφαλιστεί η εύρυθμη κι επιτυχής λειτουργία του και την επόμενη δεκαετία»

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στον ασφαλτοτάπητα της κύριας πίστας του, το Αυτοκινητοδρόμιο επαναλειτουργεί και προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, καθιστώντας εκ νέου τις Σέρρες στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα που παρουσίασε προβλήματα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής, το Αυτοκινητοδρόμιο θα υποδεχθεί ξανά τους φίλους και τους πελάτες του την ερχόμενη Παρασκευή 26 του τρέχοντα μήνα.
Καθημερινά, αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερωθούν για την επαναλειτουργία της πίστας και τις επεμβάσεις που προηγήθηκαν.

Συντήρηση του Αυτοκινητοδρομίου-Επισκευές
Όλο το διάστημα, κατά το οποίο είχε διακοπεί η λειτουργία της πίστας, στο Αυτοκινητοδρόμιο πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό του-με απόφαση της διοίκησης και με την καθοδήγηση του προέδρου του κ. Ευστράτιου Δημητρίου-εργασίες συντήρησης και των απαιτούμενων επισκευών στις εγκαταστάσεις του, τόσο στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στην πίστα.
Ειδικότερα, οι εν λόγω επεμβάσεις σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο αφορούν σε ελαιοχρωματισμούς (του κτηρίου και των κερκίδων) αποψίλωση των γηπέδων και του πρασίνου εντός της πίστας, ανακαίνιση (βάψιμο-επισκευή) των προστατευτικών τοιχίων και των gravel και καθαριότητα του κτηρίου.

Άνοιγμα με California Superbike School
Η επαναλειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου σηματοδοτείται με την φιλοξενία του καταξιωμένου στους λάτρεις κι αθλητές της μοτοσυκλέτας California Superbike School (27-28/9/2014), κατά τη διάρκεια του οποίου οι αναβάτες θα παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης από έμπειρους εκπαιδευτές και θα εξασκήσουν αυτά που θα διδαχθούν με ειδικές ασκήσεις στην πίστα.

Το πρόγραμμα-Η συνέχεια
• Στις 4-5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί αγώνας Dragster μοτοσυκλετών, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster που έχει προκηρύξει η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ).
• Το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου το «Halaris Bike Center» του γνωστού στο χώρο Γιώργου Χάλαρη διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο διήμερο track day μοτοσυκλέτας.
• Ακολουθεί, στις 17 Οκτωβρίου το track Day αυτοκινήτου που διοργανώνει κι εφέτος για τα μέλη του, το Ferrari Club Hellas.
• Το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου το SpeedSector ετοιμάζει ένα ακόμα private track day αυτοκινήτων στo Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Το SpeedSector’s Racetrack Experience θα ακολουθήσουν και τα μέλη του Ferrari Club Hellas με τις πανέμορφες «Ιταλίδες» που θα βρίσκονται στις Σέρρες ήδη από την προηγούμενη μέρα.
• Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει, το τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) 24-25-26 Οκτωβρίου διοργάνωση της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας.

Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης
Στο πλαίσιο του Προγράμματος PROMO SAFE DRIVING (που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας), θα λειτουργήσει κι εφέτος, στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης.
Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή με τη χρήση του εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης που έχει εγκατασταθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο.
Να σημειωθεί ότι με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς του τοπικού πληθυσμού, έχουν ήδη υπογραφεί Σύμφωνα Συνεργασίας του Δήμου Σερρών με την Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ-ΟΤΑ, το Σωματείο Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Ν. Σερρών και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Σερρών
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου για την επαναλειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης τόνισε ότι :«το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Σερρών κι ένα από τα στρατηγικά πλεονεκτήματά του, καθώς έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, στην ανάδειξη του τόπου και στην επίτευξη της πολυσυζητημένης εξωστρέφειας».

Από το Γραφείο Τύπου του Αυτοκινητοδρομίου

Triple Way

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: kyrkyriakos στις 25/09/2014 7:07 μμ.

Πολύ ωραία! Όσο για τα μαθήματα SAFE DRIVING ,παρακαλώ ,μπείτε στη σειρά ,όλοι θα πάρετε.... (είμαι εκπαιδευτής).
Για να το κάνεις έτσι για να περάσει η ώρα είναι καλά! Να πληρώσεις όμως για να παίξεις σε έναν υπολογιστή πάρτε καλύτερα ένα PS4

Re: Νεος ασφαλτοταπητας εις τας Σερρας !!!  

  Από: dimchrist στις 02/10/2014 12:51 μμ.

https://www.youtube.com/watch?v=wVUQUO4eE2s&feature=share

Triple Way