HP και ΡΟΠΗ TIGER!!!!

Re: HP και ΡΟΠΗ TIGER!!!!  

  Από: psilo_paidi στις 30/08/2011 5:09 μμ.

ridik"
Aragorn"Το δυναμομετρησα σε dyno250 με μαμα εξατμιση ανοιχτη και χαρτη της Τ, εδειξε 124ps ροδα και 10,κατι ροπη παλι ροδα. Μπορειτε να την δειτε στο youtube γραφωντας dynojet tiger 1050."

Είχα ανοιξει με το Tiger ενος φιλου που εχει κανει οτι και εσυ. Εγω φοραγα Arrow και προγραμα Τ.
Μεγαλη διαφορα μεταξυ μας απο χαμηλα στα ψηλα μεν σαν "σταματημένο" τον πέρναγα... και το πηγαίνει και ταπα ο συγκεκριμενος... Άρα ποσα αλογα και ροπη εχω....? Φιλικά πάντα "


Ο φιλος σου εχει πιστονοπάθεια και δε το ξέρει

Re: HP και ΡΟΠΗ TIGER!!!!  

  Από: ridik στις 31/08/2011 12:58 πμ.

an sas fenetai periergo ade na anoi3ete me enan pou exei arrow epano kai k&n kai esis ti mama e3atmisi anigmeni kai peste m.........

Re: HP και ΡΟΠΗ TIGER!!!!  

  Από: Native στις 31/08/2011 9:19 πμ.

Απο την στιγμη που το μηχανακι έχει ανοιχτη εξάτμιση, ειτε ειναι η μαμα είτε remus-arrow είναι το ίδιο, οι διαφορές παίζουν 1-2 αλόγα το πόλυ και αυτο οφείλεται όχι τόσο στην εξάτμιση αλλα και στις μικρες διαφορές του κάθε μοτέρ απο το εργοστάσιο.

Τώρα, για τοσο μεγάλες διαφορες που λές, ή ο φίλος σου δεν κάνει κάτι σώστα, ή έχει πρόβλημα το μηχανάκι του και δεν το ξέρει ή δεν έχει το σωστό πρόγραμμα, ή δεν έχει βγάλει το snorkel απο το φιλτροκούτι. Πάντως, το πρόγραμμα δεν παίζει μεγάλο ρόλο , με όλα τα προγράμματα τις ιδιας κατηγορίας (95RON) περίπου τα ίδια πάει το μηχανάκι.

Οταν είχα το tiger φορουσα την μαμα εξάτμιση την ανοιχτη. Μπορω να σου πώ οτι αυτους με τις arrow τους περνουσα οριακά.
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Re: HP και ΡΟΠΗ TIGER!!!!  

  Από: akile ! στις 31/08/2011 5:29 μμ.

Και εγω έχω ανοίξει με τίγρη που φορούσε Arrow και ήμουν μπροστά 2 μηχανάκια ! Πριν ακόμη σκαλίσω το προγραμα με Tunecu !
H διαφορά στην εξάτμιση είναι πολύ μικρή
Ο συνδιασμός όλων μαζί (φιλτρα, προγραμμα, εξάτμιση, φιλτροκούτι, καταλύτης ) κάνουν τη διαφορά