ΣΕΡΒΙΣ

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: chris34 στις 20/03/2009 10:51 πμ.

Τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδια στην Ελλαδα!!!Τα λαδια λεει καθε 10.000 τα αλλαζουν στις 5.000 χιλιαδες τις βαλβιδες λεει καθε 20.000 τις κοιτανε στις 10.000....δεν μπορω να το καταλαβω.Αν δηλαδη ο κατασκευαστης ελεγε στα μισα απο οτι δινει εμεις θα ημασταν συνεχεια στα συνεργεια και με το χερι στην τσεπη συμφωνα με την Ελληνικη νοοτροπια!!!Στα μισα του μισου δηλαδη!!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: fethry στις 20/03/2009 11:06 πμ.

πιστεύω οτι η συχνότητα των έλεγχων πάντα ε3αρτάται απο τις συνθήκες οδήγησης...
π.χ. εγώ που κάνω πολλά χιλιόμετρα και στην πόλη, θ'αλλάζω τα λάδια κάθε 5000χλμ και ίσως χρειαστούν και αντικαταστάσεις διαφόρων εξαρτημάτων πιο νωρίς απ'το προβλεπόμενο...
τα χιλιόμετρά μου δεν είναι ενδεικτικά των ωρών λειτουργίας του κινητήρα και της καταπόνησης που δέχεται...
ίδιο είναι να κάνεις 1χλμ στην εθνική οδό και ίδιο 1χλμ στη σταδίου σε ώρα αιχμής?
if it's stupid and it works, it ain't stupid...

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: mixalakis στις 20/03/2009 6:57 μμ.

JOSBI"
chris34"Ρε Δημητρη σε ποιον το ειχες παει αν επιτρεπεται;"


Στον πειραια ρε φιλε! στον Κωστα! Ομηρου σκυλιτση!"



Αφού έχουμε πει όχι εκεί!!!

Βέβαια και ο Σάκης για το μεγάλο service δεν παίρνει λιγότερα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: jimdom στις 20/03/2009 9:20 μμ.

Γενικοτερα δεν ειμαι φιλος των συνεργειων αλλα κ να κανεις servis στα μισα χιλιομετρα απο οτι λεει ο κατασκευαστης το θεωρω υπερβολη.Σιγουρα παιζει ρολο που κανεις τα χιλιομετρα καθως κ τη χρηση κανεις.Την δευτερα θα παω για το servis των 10000 στον Σακη κ οταν το παρω θα σας πω περισσοετρα

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: KRIKONS στις 20/03/2009 10:24 μμ.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙΖΟ, ΔΥΔΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΑΒΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ Λ.ΑΘΗΝΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!! ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: LevelOne στις 20/03/2009 10:44 μμ.

Sprinter"Φίλιππα,

Δεν παίζουν αυτά που λές (ακόμα περισσότερο για τα αυτοκίνητα). Με εγγυήσεις για 5 και 7 χρόνια, και με τα χιλιόμετρα που γράφουν σε μεγάλες χώρες οι βλάβες θα βγαίναν στην εγγύηση. Εχεις ιδέα για τα χιλιομετρα που γράφουν στην Αμερική?

Εκτός αυτού, βλάβη εκτός εγγύησης αλλά σε λίγα σχετικά χιλιόμετρα μπορεί να μην έχει αμεση οικονομική επιβάρυνση στον κατασκευαστή (το αντίθετο μαλιστα...) αλλά πολλες βλάβες τέτοιου τύπου δημιουργούν δυσφήμιση πράγμα ακριβότερο εμμέσως.

Οι ιστορία με τα λάδια είναι πονεμένη, ακριβώς γιατί είναι δύσκολο σε εναν ιδιοκτήτη η και εναν απλό μηχανικό να κρίνει και την καταστασή τους και την επίδραση σε βλάβες. Για να γίνει αυτό απαιτείται χρήση συγκριτικών (δηλ. επαναλαμβανόμενων) τεστ και αναλύσεων σε εργαστήρια. Από εκεί και πέρα ολα είναι ράδιο αρβύλα. Και αυτό που λέω εγώ και αυτό που λές εσύ.

Είναι σίγουρο πάντως ότι οι ώρες και οι συνθήκες λειτουργίας και όχι τα απόλυτα χιλιόμετρα παίζουν περισσότερο ρόλο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει και πράτει και ανάλογα τη χρηση. Κάθε μέρα Αθηνα κέντρο είναι άλλο πράγμα από Αττικη Οδό.

Εγώ στη μηχανή αλλάζω τα λάδια συνήθως καθε 5 (αντιθέτως με ότι γράφω παραπάνω, και ανάποδα από οτι κάνω στο αμάξι που το αμελώ). Οι λόγοι είναι

1. Ψώνιο με την συντήρηση της μηχανής.
2. Κάθε 5 περίπου (και ανάλογα το ρυθμό χρήσης, σε εμένα πια είναι κάθε 6 μήνες περίπου) θα περάσω μια βόλτα από το συνεργείο κάτι να μου κοιτάξει ή να μου σφίξει ή για ψυχολογικούς λόγους (σε 2 ρόδες αποθέτουμε τη ζωή μας). Ε, κάνω που κάνω τον κόπο, αλλάζω και τα λαδάκια.

Αν αύριο όμως πάω μεγάλο ταξίδι εξωτερικό και υπερβώ τα 5 χιλιάδες, δεν θα αγχωθώ κιόλας μη γίνουν αλοιφή για κάλλους..."

Βαριεμαι να σου απαντισω
Ετσι και αλλιως περιπου τα ιδια λεμε αλλα σαν πνευμα αντιλογιας που εισαι δεν προκειται να συμφωνισεις σε τιποτα

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Polymhxanos στις 20/03/2009 10:45 μμ.

chris34"Τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδια στην Ελλαδα!!!Τα λαδια λεει καθε 10.000 τα αλλαζουν στις 5.000 χιλιαδες τις βαλβιδες λεει καθε 20.000 τις κοιτανε στις 10.000....δεν μπορω να το καταλαβω.Αν δηλαδη ο κατασκευαστης ελεγε στα μισα απο οτι δινει εμεις θα ημασταν συνεχεια στα συνεργεια και με το χερι στην τσεπη συμφωνα με την Ελληνικη νοοτροπια!!!Στα μισα του μισου δηλαδη!!!! "


Ο κατασκευαστής λέει τα ελάχιστα κριτήρια, ώστε το όχημα να βγάλει την εγγύηση, και να μην φαίνεται πιο ''συχνός'' ως προς τον ανταγωνιστή του, πράγμα κακό για τις προτιμήσεις των πελατών και τον ντόρο στα μοτοκαφενεία ''τι αυτό μόνο 5000; αναξιόπιστο θα είναι''

Κράτα εσύ 10000 χιλιόμετρα τα λάδια, και ακόμα χειρότερα, μην τα ελέγχεις καν. Κι αν βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως, εσύ θα φταίς, αφού ο καθημερινός-εβδομαδιαίος-μηνιαίος έλεγχος σε κάποια πράγματα σε ένα όχημα είναι -και έτσι πρέπει- ευθύνη του οδηγού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: (να μην κάνουμε μόνο κριτική)

Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή λαδιών-φίλτρου και ένα καθάρισμα στο φίλτρο αέρα ΜΟΝΟΣ σου στα ''μισά'' διαστήματα; Και το κόστος μικρό έως ασήμαντο, και σπουδαία δουλειά δεν είναι-ούτε θέλει τρομερές γνώσεις ή ειδικά εργαλεία, και καλό κάνεις στο μοτέρ σου. Για σκέψου το...

Διευκρινίζω ότι φαίνεται σαν να απαντάω στο chris αλλά αυτό είναι απλά για την συνέχεια της συζήτησης, απευθύνομαι σε όλους που έχουν τον ίδιο προβληματισμό.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Sprinter στις 20/03/2009 11:45 μμ.

Ρε Πολυμηχανε,

Αλλο ο έλεγχος της σταθμης και άλλο η αλλαγή. Μη μπερδευουμε τις βουρτσες...

Και κάθε 1000 να τα αλλάζεις καλύτερα. Αλλά δεν είναι εκει η ουσία. Η ουσία είναι πώς οι μηχανικοί στην Ελλάδα (και μόνο.. για μπές σε κανα ξένο φόρουμ και ρώτα για συχνότητα αλλαγής λαδιων, θα σε κοιτάνε με απορία οι κουτόφραγκοι) σπέρνουν FUD (fear, uncertainty and doubt) για να πηγαίνουν οι αθρώποι πιο συχνά τα μηχανάκια για σερβις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Τους λές μα η εταιρεία λέει έτσι και ακούς Μαρκετινγκ, αλλο η Ελλάδα, οι ξένοι τις πετανε τις μηχανές στα 20000 και ότι παπαριά θέλεις. (Εχω ακούσει μηχανικό, παλιά να μου λέει δες τα λάδια είναι μαυρα αρα θέλουν άλλαγμα...Βάλε λάδια κάνε 1000 χιλιόμετρα κι αν δεν είναι μαυρα ή να πα να προσκυνήσεις τον βενζινά σου και την βενζινοεταιρεία σου ή καλύτερα να πάς να πνίξεις τον κατασκευαστή των λαδιών γιατι δε καθαρίζουν).

Λές και ειμαστε ακόμα στο 60 και στο 70 και δεν έχει προχωρήσει η τεχνολογία των λιπαντικών απείρως από τα μονόβαθμα ορυκτέλαια. Και μην ακούσω ότι οι σημερινές μηχανές είναι άλλο, ειναι πολύστροφες, έχουν συμπίεση, εχουν μικρες ανοχές γιατί και αυτό παπαριές είναι σε σχέση με τα λάδια.

Στραβές πάντα γίνονται και πάντα θα βρεθεί ο άτυχος με πρόβλημα στα εδρανα που εσκασε αναμεσα στα σερβις (για να μιλήσω για βαλβίδες που είναι χειροπιαστό γιατι η κουβεντα για τα λάδια είναι φούμαρα και αρνούμαι να συζητήσω με κανεναν εκτός κι αν δηλώσει ειδικός επιστήμων λιπαντικων και εργαζόμενος σε εργαστήριο ελέγχου).

Και αλλαγή κάνεις μόνος σου, αλλά βαλβίδες?

Αμα κανεις κάθε βδομάδα track days, κάθε βδομάδα πρέπει να αλλάζεις λάδια. Αλλά όπως είπα η ουσία της συζήτησης είναι αλλού.

Οσο για οποιον βαριέται να μ' απαντήσει, και εγώ βαριέμαι να τον πάρω στα σοβαρά....
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Polymhxanos στις 21/03/2009 1:17 μμ.

Sprinter, έχω την εντύπωση ότι διαβάζεις και καταλαβαίνεις ότι θες εσύ. Πάει με τον αέρα της Θάλασσας στην περιοχή που μένεις φαίνεται...

Δεν είπα ότι είναι το ίδιο, έλεγχος και αλλαγή. Απλά ως ακραίο παράδειγμα της μη-αλλαγής, φαντάσου να μην κάνουμε ούτε καν έλεγχο τι θα γινόταν. Απλό παράδειγμα της ακραίας περίπτωσης, για να συλλογιστούμε και την μέση κατάσταση για την οποία συζητάμε...

Και έχει γεμίσει ο τόπος από μηχανές (γιαπωνέζικες και ευρωπαικές) από το 2000 και μετά που καίνε 1000 ml στα 1000 km, μόλις περάσανε τα 3 χρόνια και τα 60000 χμ. Είναι εκτός εγγύησης όμως, αλλά και να ήταν δεν θα εθεωρείτο βλάβη. Ούτε αυτή , ούτε τα ΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΝΕ, ούτε οι ήχοι που έχουν αυξηθεί. Γιατί άραγε;

Άιντε όμως να μπούμε στην λάθος λογική σου.

Το συμπλήρωμα για να βγάλει 10000 χμ η μηχανή χωρίς να αλλάξουμε, πάλι καλό πράγμα δεν είναι. Είναι σαφώς καλύτερο από το να το αφήσεις στην τύχη του το μηχανάκι, αλλά τόσο καλό όσο να αλλάξεις λάδια δεν είναι. Γιατί αν συμπληρώσεις ας πούμε δύο φορές ως τα 10000 από 1 λίτρο την φορά, αυτό σημαίνει πως ότι βρωμιά έχει καθαρίσει το ήδη υπάρχον λάδι, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ στο καινούριο, αντί να αλλάζει και να ΦΕΥΓΕΙ η βρωμιά. Κάτσε εσύ και άλλαξε στα 10000, και συμπλήρωνε ενδιάμεσα.

Βαλβίδες ας μην τις κοιτάξει όποιος δεν ξέρει στα μισά διαστήματα, ας κάνει μια αλλαγή λαδιών-φίλτρου όμως. Έστω λαδιού μόνο. Είναι ΒΑΛΣΑΜΟ για το μοτέρ. Και κοστίζει 4Χ12=48 ευρώ. Αν σας λείπουν 48 ευρώ , μια φορά στα 10000 χμ, τι να πω. Τσιγγουνευτείτε τα.

Είναι σαν να λέμε, ο κατασκευαστής λέει να πλενόμαστε μια φορά την βδομάδα. Πράγματι αν πλένεται ο άνθρωπος μια φορά την εβδομάδα, δεν έχει προβλήματα μόλυνσης. Δεν παύει να ζέχνει όμως. Άλλος όμως πλένεται κάθε μέρα. Λέτε να κάνει κακό ή είναι κορόιδο που πλένεται κάθε μέρα;
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Sprinter στις 21/03/2009 2:44 μμ.

Πολυμηχανε,

Ας μη τσακωθούμε εδώ για το ποιος διαβαζει τι και τι καταλαβαίνει... Εξακολουθεις να είσαι εκτός θέματος που δεν είναι αν ειναι η οχι καλο να αλλάζουμε καθε μερα τα λάδια (βάλσαμο, χαμομήλι, τήλιο) αλλα τι FUD σπερνουν τα συνεργεία. Πολυ θα χαιρόμουν να μου εξηγουσες πια ειναι η λάθος λογική μου.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: jimdom στις 21/03/2009 3:55 μμ.

Polymhxanos"
Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή λαδιών-φίλτρου και ένα καθάρισμα στο φίλτρο αέρα ΜΟΝΟΣ σου στα ''μισά'' διαστήματα; Και το κόστος μικρό έως ασήμαντο, και σπουδαία δουλειά δεν είναι-ούτε θέλει τρομερές γνώσεις ή ειδικά εργαλεία, και καλό κάνεις στο μοτέρ σου. Για σκέψου το...
"


Sprinter"
Και αλλαγή κάνεις μόνος σου, αλλά βαλβίδες?
"


διαφωνω καθετα με τα παραπανω διοτι το θεμα δεν ειναι αν ειναι ευκολο ή δυσκολο να αλλαξεις λαδια αλλα το που θα πεταξεις τα παλια...

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Aris. στις 21/03/2009 4:30 μμ.

jimdom"
Polymhxanos"
Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή λαδιών-φίλτρου και ένα καθάρισμα στο φίλτρο αέρα ΜΟΝΟΣ σου στα ''μισά'' διαστήματα; Και το κόστος μικρό έως ασήμαντο, και σπουδαία δουλειά δεν είναι-ούτε θέλει τρομερές γνώσεις ή ειδικά εργαλεία, και καλό κάνεις στο μοτέρ σου. Για σκέψου το...
"


Sprinter"
Και αλλαγή κάνεις μόνος σου, αλλά βαλβίδες?
"


διαφωνω καθετα με τα παραπανω διοτι το θεμα δεν ειναι αν ειναι ευκολο ή δυσκολο να αλλαξεις λαδια αλλα το που θα πεταξεις τα παλια..."


Eγώ πάντως...
Όσο είμαι ακόμα στην εγγύηση και τους έχω "μια σχετική ανάγκη" δεν πρόκειται να πειράξω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ούτε την ντίζα του συμπλέκτη..

Γιατί δουλεύω σε παρεμφερή χώρο και έχω δει πολλά κούφα-κούλα πράματα.
Για τα επόμενα 1-2 χρονια που έχω την εγγύηση, ολα (δυστυχώς) πρέπει να γίνονται γραφειοκρατικά
και όχι "κάτω από το τραπέζι" για να μπορώ, άμα χρειαστώ κάτι από την εγγύηση.. να το ΑΠΑΙΤΉΣΩ.

Γιαυτo άλλωστε ρώτησα πρώτα ,από εκεί που πήρα το μηχανάκι, πριν βάλω έναν δικό μου aftermarket συναγερμό.
Και αυτός ήταν και ένας από τους πολλούς λόγους που έβαλα arrow εξάτμιση...και δεν την έβαλα οπουδήποτε προφανώς.. αλλα στο μαγαζί που πήρα την μηχανή.

ΠΙΘΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ:
Ari δεν φταίει η TRIUMPH που έχεις μείνει 2 φορες από μπαταρία. Φταίει ο aftermarket συναγερμός σου άρα δυστυχώς δε μπορώ να σε καλύψω στο θέμα εγγύησης

Ari το μηχανάκι καίει λάδια και δουλεύει σαν καρο γιατί πέρασες μονος σου την Leovince η την QuillGP η την "μαρκαμεκαψες" εξάτμιση (άσχετο άμα δεν φταίει αυτό) και έτσι δε μπορώ να σε καλύψω με την εγγύηση

Ari αυτήν η σχισμή που είχες στον κορμό του μοτέρ (αυτο οντως το ειχα) δεν ήταν κατασκευαστικό λάθος - αστοχία υλικού από το εργοστάσιο.. αλλα προφανώς την μέρα που έκανες μονος σου την αλλαγή λαδιών κάτι πήγε στραβά και προξένησε την σχισμή. Συγγνώμη...Η εγγύηση δε σε καλύπτει!

Αυτές είναι 2-3 "λογικές" δικαιολογίες που μπορείς να ακούσεις

Βεβαια υπάρχουν και πολύ χειρότερες-κούλες δικαιολογίες που ούτε καν φαντάζεσαι
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: LevelOne στις 21/03/2009 5:18 μμ.

Sprinter"

Οσο για οποιον βαριέται να μ' απαντήσει, και εγώ βαριέμαι να τον πάρω στα σοβαρά...."

Βρε στραβοξυλο αφου ξερεις πολυ καλα οτι σου εχω μεγαλη εκτιμηση και δεν το εγραψα για να σε προσβαλλω.
Οπως εχω ξαναγραψει,ο γραπτος λογος δεν ειναι το φορτε μου και η συμετοχη μου στο φορουμ δεν ειναι λογο χομπι(που ακομα και στα φορουμ με υπολογιστες που ειναι το χομπι μου σπανια γραφω)αλλα για να βοηθαω οσο μπορω η να ξεδιαλυνω καταστασεις που αφορουν το καταστημα που δουλευω.Στις λιγες περιπτωσεις που εκφραζω προσωπικες αποψεις,για μη επιβεβαιομενα πανω στη δουλεια μου θεματα,δεν εχω την απαιτηση απο κανεναν να τις παρει στα σοβαρα

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: Polymhxanos στις 21/03/2009 7:19 μμ.

@Sprinter: Αν νομίζεις ότι είμαι εκτός θέματος σε ένα θέμα που καλώς έφτασε στην εξελιξή του να μιλάει για σέρβις, επειδή είπα τι θα μπορούσε να κάνει κανείς μόνος του να βοηθήσει το μηχανάκι του, για ....σέρβις Πάσοοοοοοο. Και ποιός σου είπε ότι το θέμα της συζήτησης είναι αυτό που λες εσύ; Επειδή το λές εσύ; Αρχικά μάλιστα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που λές, διάβασε αν θες τι ρώτησε ο Chris, και θα δεις ότι κανείς μας δεν απαντάει αυστηρά στο νόημα της αρχικής ερώτησης. Λέγεται ''εξέλιξη της συζήτησης'' αυτό το πράγμα και ή ισχύει για όλους ή για κανέναν. Για το δικό σου θέμα δέχεσαι την εξέλιξη της συζήτησης και είσαι ''εντός θέματος'' , αλλά όχι την δική μου εξέλιξη της συζήτησης που είναι ''εκτός θέματος''

Όσο για το τι βγάζουν τα συνεργεία, ο κλασσικός ο αχάριστος ο Έλληνας. Του λέει κάποιος κάτι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ για να τον ΒΟΗΘΗΣΕΙ, από την εμπειρία του και την γνώση του και την ειδίκευσή του, και αυτός φαντάζεται συνομωσίες, κομπίνες συνεργείων κ.ο.κ. Ναι μια ζωή , οι άλλοι θέλουν το κακό μας, πάντα οι άλλοι φταίνε στον Νεοέλληνα...

@Aris: Για να αλλάξεις καμένη λάμπα σπίτι σου, φωνάζεις ηλεκτρολόγο; Μην φτάσουμε να λέμε , ότι και για βενζίνη, πάμε σε εξουσιοδοτημένο σέρβις να μας φουλάρουν το ντεπόζιτο... Δεν ισχύει ακύρωση της εγγύησης ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ του κόσμου, επειδή άλλαξε -σωστού τύπου- λάδια , προληπτικά ο ιδιοκτήτης ΕΠΙΠΛΕΟΝ της προβλεπόμενης συντήρησης. ΠΟΥΘΕΝΑ. Μέρος της συντήρησης μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται από τον ίδιο τον οδηγό. Μας φταίει η παιδεία της ''παπαγαλίας'' στα καφενεία, αλλά μετά κατοιδίαν υπερασπιζόμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΙΟΛΛΑΣ τακτικές τύπου ''απαγορεύεται_να_σκέφτομαι_μόνος_μου''. Γιατί βρε παιδιά;

@jimdom: Προς τι τόση -λανθασμένη- προπορεία; Βρε γιατί λέτε πράγματα που δεν ισχύουν; Είδες να περιγράφω τα βήματα της διαδικασίας αλλαγής λαδιών , και να γράφω εγώ ''πετάχτε τα παλιά λάδια όπου βρείτε''; Τα παλιά λάδια τα βάζουμε σε δοχείο και τα πάμε σε όποιο συνεργείο οχημάτων θέλουμε, και τα παίρνει για ανακύκλωση ΔΩΡΕΑΝ.

Τέσπα, στην πρώτη ευκαιρία, θα φτιάξω ένα φωτορεπορτάζ, πως αλλάζουμε λάδια-φίλτρο σε tiger κιόλλας. Κι όποιος θέλει , το κάνει, καλό στο Service του θα κάνει... θα ανοιξω άλλο θέμα όμως, μην είμαι και ''εκτός θέματος''
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Re: ΣΕΡΒΙΣ  

  Από: jimdom στις 21/03/2009 8:37 μμ.

Polymhxanos"
@jimdom: Προς τι τόση -λανθασμένη- προπορεία; Βρε γιατί λέτε πράγματα που δεν ισχύουν; Είδες να περιγράφω τα βήματα της διαδικασίας αλλαγής λαδιών , και να γράφω εγώ ''πετάχτε τα παλιά λάδια όπου βρείτε''; Τα παλιά λάδια τα βάζουμε σε δοχείο και τα πάμε σε όποιο συνεργείο οχημάτων θέλουμε, και τα παίρνει για ανακύκλωση ΔΩΡΕΑΝ.
"


Δεν ανεφερε κανεις τι κανει τα παλια λαδια!Τωρα που το ανελυσες συμφωνω

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me