Πιστόνια Tiger 1050

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: Gianno στις 06/06/2013 2:45 μμ.

guraki"Εγω εχω 42000 κμ το εχω φτασει 120 αλογα τροχο,το σκιζω ενιοτε...το εχω βαλει 30 φορες δυναμομετρο και δεν καιει σταγονα λαδι...Περιμενω πως και πως να δω ποτε θα σπασει!!!"


Γιατί να σπάσει????????? η πλάκα είναι οτι το συγκεκριμένο θέμα το εχω ανοίξει εγώ
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 06/06/2013 6:21 μμ.

Δεν εχω μετανιωσει για την αγορα που εκανα απλα μεγαλη ατυχια σε πολυ λιγα χιλιομετρα ελπιζω τωρα που το εφτιαξα να μην ξαναεχω καποιο ιδιο επεισοδιο.

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: Tigris3 στις 06/06/2013 7:19 μμ.

guraki"..Περιμενω πως και πως να δω ποτε θα σπασει!!!"


Εσένα δεν σου σπάει γιατί το περιμένεις.... Συμβαίνει μόνο εκεί που δεν το περιμένεις!

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 07/06/2013 1:16 πμ.

11000 χιλιομετρα εβγαλα τη μηχανη να τη στρωσω και εμεινα απο ντιζα συμπλεκτη ξεκολησε το ακρο που πιανει κατω με το καλαΪ στο καπακι της καμπανας .εμεινα νεο ηρακλειο και επρεπε να επιστρεψω νεο κοσμο καλο ε.. πριν την βγαλω απο την επισκευη γρασσαρα την ντιζα με το ειδικο σπρει για τισ ντιζες.το εργο με τισ στραβες δεν θα τελειωσει? δεν μπορω αλλο..

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: Theozed στις 09/06/2013 11:33 μμ.

VINIS, να σου προτείνω μια λύση:

Κάθετί που σου χαλάει, μην το αντικαθιστάς με μαμά ανταλλακτικό, αλλά με after market made in Japan!

Μπας και καταφέρεις να κοιμηθείς ήσυχος για μερικά βράδια παραπάνω

Πολλοί από εμάς ζούμε με τον φόβο!

Έχω γράψει 43.000 χλμ μέσα σε 2,5 χρόνια. Θέμα με πιστόνια δεν έχω ακόμα, αν και εδώ κι αρκετούς μήνες κάποιες φορές "ακούω" κάπως τον κινητήρα όταν το βάζω μπροστά. Ίσως να είναι και ιδέα μου.

Θέλω να κάνω ταξίδια το καλοκαίρι και το μυαλό μου είναι στο αν θα με πάει στον προορισμό μου ή θα με αφήσει κάπου στη μέση, για τον οποιοδήποτε λόγο. Είτε από πιστόνια είτε από ανορθωτή είτε από πηνία είτε...είτε...!

Μηχανάκι για τουρισμό, το οποίο δεν κάνει να γράφει πολλά χιλιόμετρα!!! Δεν κάνει να ανεβάζει θερμοκρασίες!!! Δεν κάνει να το κυκλοφορείς με πολύ βροχή!!! Δεν κάνει....Δεν κάνει...


Βρε δεν γαμιέται!

Το αγαπημένο μου τριμπούρδελο!

Περίμενα πως και πως το καλοκαίρι και τώρα που έσκασε μύτη, το μηχανάκι μου έχει μείνει 1-2 φορές! Πάρε ελατήριο επαναφοράς λεβιε ταχυτήτων, πάρε πηνία. Ποιος ξέρει τι άλλο θα ζητήσει; Τώρα που πιάσανε οι ζέστες και το μηχανάκι είναι φτιαγμένο για κλίμα αγγλίας μόνο! Και η βενζίνη μας είναι κάτουρο! Τα λάδια που πουλάνε στη χώρα μας κάνουν μόνο για ποδήλατα και άλλα πολλά!

Τί να λέμε τώρα, είναι και κάγκουρας ο Έλληνας αναβάτης και αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για βρετανόφλωρους!

Το έχω αγαπήσει αυτό το μηχανάκι, αλλά αν είναι να τσουλάς και να λες:

-"μην το πάω πολύ ώρα πάνω από 8.000 στροφές, για να μη μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην το κυκλοφορώ στην πόλη, θα ανεβάσει θερμοκρασία και θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην κάνω πολλά χλμ μέσα σε μια μέρα, γιατί ζορίζεται, αρχίζει να κουνάει και θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην..."
-"μην..."
-"μην..."

Τί να το κάνεις!

Darkness makes it easier to find the "Light"!

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: viper7 στις 09/06/2013 11:52 μμ.

Αγαπητέ theozed αγάπα τη γυναίκα σου με τα ελλατώματά της... μέχρι το διαζύγιο!!!
Έως εκείνη τη μέρα δεν έχεις άλλη επιλογή οπότε κοίτα να αποβάλεις τις ανασφάλειες σου... απόλαυσέ την όσο γίνεται και ότι είναι να γίνει θα γίνει... ce la vie.
γιε μου που πας? ...μάνα θα πάρω τη μηχανή μου και θα φύγω.

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 10/06/2013 2:59 μμ.

καλησπερα τελικα υπαρχει και αλλος κοσμος με με αρκετα προβληματα ενα πραγμα αγαπητε φιλε που εκανα εγω ειναι το εξης επειδη ειχα πει στην αρχη οτι τη μηχανη τη φτιαχνω εγω εχω αγορασει το καλωδιο που μπαινει στο μαμα εγγεφαλο και με αυτο μαζι και με το αναλογο προγραμα για τον υπολογιστη μπορεις να αλλαξεις αρκετα πραγματα οπως μπορεις να περασεις τον τελευταιο χαρτη που εχει βγει απο τους αγγλους μπορεις να κανεις recet στο tps μπορεις να ελενξεις την οποια βλαβη διαβασει και καταχωρισει στον εγγεφαλο αλλα το κυριοτερο μπορεις να κατεβασεις την θερμοκρασια που ανοιγει το βεντιλατερ του ψυγειου δηλαδη απο την αγγλια ειναι ρυθμισμενο το βεντιλατερ να ξεκιναει να δουλευει στους 102 βαθμους αλλα οταν το μηχανακι ειναι σταματημενο και ενω δουλευει για να ριξει την θερμοκρασια φτανει μεχρι τους 110 βαθμους οπως καταλαβαινεις το μηχανακι πυρωνει και ετσι σπανε τα λαδια και ξεκινανε οι ζημιες στον κινητηρα να σου δωσω ενα παραδειγμα οτο στο δικο μου τραβαγε συνεχως τα κολλαρα απο το ψυγειο και πριν το ψαξω ειχα ρωτησει εαν οι βαθμοι μπορουσαν να κατευουνε και μου ειχανε πει πως δεν γινετε ακου τωρα τι γινετε και τι εκανα εγω 1 αλλαξα ολους τους κολλιεδες σε ολα τα κολλαρα με παρα πολυ καλυτερους μηπως φταιει αυτο τιποτα ομως μετα αλλαξα τα παραφλου με valeo κιτρινα (-37 +150) τα καλυτερα της αγορας ειδα γενικα μεγαλες διαφορες αλλα οταν του κατεβασα τουσ βαθμους απο το βεντιλατερ εκει τελειωσε το προβλημα που ειχα (ενω μου λεγανε οτι δεν γινοτανε) απο την αγγλια που το εχουνε κανει να δουλευει τοσο ψηλα εχει και σχεδον ολο το χρονο κρυο εδω στην ελλαδα εχει ολο τον χρονο τρελη ζεστη μηπως θα επρεπε οι ελληνικες αντιπρωσοπιες- εξουσιοδοτημενα συνεργεια να το ειχανε σκεφτει αυτο? μηπως το εχουνε σκεφτει και το αφηνουνε ετσι επιτηδες για να φτανουνε τα μηχανακια στα ορια τους και να χαλανε? η λυση που βρηκα ειναι οτι στο μαμα εγγεφαλο η θερμοκρασια μπορει να κατευει μεχρι τουσ 94 βαθμους και οταν ειναι σταματημενο φτανει μεχρι τουσ 100 βαθμους ειδα μεγαλη διαφορα ακομα και στο οπως παει το μηχανακι μου με αυτο απο οταν το αλλαξα στουσ 94 .τις θερμοκρασιες που λεω εχει μετρητη που βλεπεις οταν μπαινεις στον εγγεφαλο ακριβιας δεν τις εβγαλα απο το κεφαλι μου

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 10/06/2013 3:22 μμ.

και κατι αλλο η ντιζα του συμπλεκτη μου ειπανε οτι εχει 40ε ξερεις ποσο τη βρηκα απο εξωτερικο?οχι τη γνησια αλλα πιστευω οτι μπορει να ειναι και καλυτερη. 20ε μαζι με τα μεταφορικα ενοειτε οτι θα παρω με τα ιδια χρηματα 2 και οχι μια που θελει η αντιπροσωπια 40ε και χαλασε και στις 11000 χιλιομετρα ελεος πια και τα ανταλλακτικα ειναι λες και ειναι απο χρυσο και κρατανε για μια ζωη...

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: epistimon στις 10/06/2013 3:54 μμ.

αυτο με τις θερμοκρασιες με το βιντιλατερ θα με ενδιεφεραι και εμενα να το κανω.αν βεβαια ειναι ευκολο

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 10/06/2013 4:13 μμ.

ναι αμε γινετε πολυ ευκολα δεν ειναι τιποτα

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: epistimon στις 10/06/2013 8:31 μμ.

ωραια φιλε μου θα μιλησουμε με πμ για να το κανονισουμε.

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 10/06/2013 8:56 μμ.

δεν καταλαβα το αυτο που μου εγραψες το πμ για να κανονισουμε εξηγησε το .απο καλλαματα εισε? καταγωγη ειμαι και εγω απο μεσσινια σκαλα

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: Tigris3 στις 10/06/2013 9:10 μμ.

Καλό θα είναι να γραφτεί δημόσια ο τρόπος αλλαγής των βαθμών που ανοίγει το βεντιλατέρ γιατί σίγουρα θα ενδιαφέρει και άλλο κόσμο (μαζί και μένα ). Αν δε σου κάνει κόπο, κάνε μια περιγραφή.

Και καλύτερα να γραφτεί και στο νήμα που αφορά το TuneECU: http://www.forumtriumph.gr/topic2506.html

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: vagtyrp στις 10/06/2013 9:18 μμ.

φίλε vinis....το θέμα με τα πιστόνια είναι χιλιοπεγμένο εδώ μέσα.....άμα ψαξεις θα βρείς πολλά....δυστυχώς για μένα προσωπικά δεν υπάρχει αντιπροσωπεία......και είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν θα ξαναπάρω στη ζωή μου triumph.......κρατάω το δικό μου μέχρι να μη πάει....μηχανικό έχω τον μοναδικό που αξίζει σαν άνθρωπος και σαν γνώστης....και ευτυχώς να ναι καλά και το internet και η αγορά του εξωτερικού που μπορείς να βρείς τα πάντα!!!!! και φυσικά σε υπερβολικά καλύτερες τιμές από αυτές που ακούς εδώ πέρα!

το θέμα με τα πιστόνια είχε φτάσει ένα βήμα κυριολεκτικά πριν τα δικαστήρια, αλλά για δικούς μου λόγους δεν το προχώρησα.....


θα συμφωνήσω με το σταύρο...αγάπα την με τα ελλατώματά της....είναι καταπληκτικό μηχανάκι, χωρίς 10000000 ηλεκτρονικά συστήματα και παπαριές άλλες, που σου προσφέρει τα πάντα για την ελλάδα και το οδικό δίκτυό της!

πάντως, λύσεις υπάρχουν για τα πάντα, όπως και αυτή που ανέφερες με τις θερμοκρασίες του κινητήρα....ακούγεται ενδιαφέρον...και θα ήθελα να μάθω περισσότερα, ίσως και από κοντά κάποια στιγμή!

Re: Πιστόνια Tiger 1050  

  Από: VINIS στις 10/06/2013 9:45 μμ.

οποιος εχει το προγραμα τuneEcu oπως κι εγω αλλωστε υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις που μπορεις να αλλαξεις και η ρυθμιση που δουλευει και ανοιγει η θερμοκρασια του βεντιλατερ απο εκει αλλαζει μεχρι τους 94 βαθμους να ξεκιναει. πραγματα που χρειαζονται ειναι 1)ενα λαπτοπ 2)το καλωδιο για να φισαρεις στο μαμα εγγεφαλο 3)τα προγραματα που πρεπει να εχεις κατευασει για να μπορεις να μπεις στο λογισμικο του εγγεφαλου 4)καποιες γνωσεις με το αντικειμενο γιατι ενα λαθος μπορει να στοιχισει πολυ