εξατμιση

Re: εξατμιση  

  Από: michail στις 25/03/2015 4:44 μμ.

Παιδια,γνωρίζει κανείς εαν με φίλτρο κι εξατμιση πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω το μαμά setup της ecu με ένα από τα διαθέσιμα της triumph ή είναι safe το υπάρχον?

Re: εξατμιση  

  Από: dimchrist στις 26/03/2015 1:08 μμ.

Καλό θα ήταν να αλλάξεις το χάρτη. Η ίδια η Triumph έχει βγάλει αρκετές χαρτογραφήσεις ειδικά για τις Arrow που έχει συνεργασία. Ακόμα έχει και γενικά για after εξάτμιση. Αν δε θέλεις να το σκαλίσεις ιδιαίτερα μπορείς να βάλεις ένα από αυτά σε ένα οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πολλοί έχουν φτιάξει custom χάρτες και αρκετοί έχουν βάλει χάρτη από το http://tuneecu.com/

Triple Way

Re: εξατμιση  

  Από: xaotikos στις 26/03/2015 5:29 μμ.

Προσωπικα θα ελεγα οπωσδηποτε χαρτη με φιλτρο και εξατμιση ακομα και με εξατμιση μονο. Αλλαζει η αναλογια αερα καυσιμου και θα πρεπει να το προσαρμοσεις καταλληλα με χαρτη. Με το Tuneecu ειναι παιχνιδακι αν δουλευει και στο sport

Re: εξατμιση  

  Από: michail στις 27/03/2015 7:56 πμ.

dimchris"Καλό θα ήταν να αλλάξεις το χάρτη. Η ίδια η Triumph έχει βγάλει αρκετές χαρτογραφήσεις ειδικά για τις Arrow που έχει συνεργασία. Ακόμα έχει και γενικά για after εξάτμιση. Αν δε θέλεις να το σκαλίσεις ιδιαίτερα μπορείς να βάλεις ένα από αυτά σε ένα οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πολλοί έχουν φτιάξει custom χάρτες και αρκετοί έχουν βάλει χάρτη από το http://tuneecu.com/"


Για custom χαρτογράφηση επιλέγουν κάποιον συγκεκριμένο tuner?φοράω sc project low position και k&n filter.πολλοί υποστηρίζουν ότι η αφαίρεση του καταλύτη είναι επιτακτική για βελτίωση της απόδοσης γνωρίζουμε εάν ισχύει?

Re: εξατμιση  

  Από: dimchrist στις 27/03/2015 10:45 πμ.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις τον καταλύτη. Για περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις να μη βάλεις χάρτη της Triumph σε εξουσιοδοτημένο στείλε ένα pm στον χρήστη Native που έχει σκαλίσει αρκετά μηχανάκια του φόρουμ.

Triple Way

Re: εξατμιση  

  Από: michail στις 30/03/2015 11:02 μμ.

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Re: εξατμιση  

  Από: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΑ στις 11/05/2015 11:56 μμ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ..ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η SC PROJECT LOW POSITION..ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ..ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ARROW, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ..Ο ΗΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΟΣ..ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΔΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΩΣΩ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.. ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ), ΣΠΙΝΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΑ. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!

Re: εξατμιση  

  Από: epistimon στις 12/05/2015 8:20 μμ.

ευχομαι να την χαρεις και να μας πεις και για την καταναλωση αν αλλαξε και ποσο.θελω να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για οποιον ξερει να μας πει μια γνωμη.εχω φτιαξει τη μαμα εξατμιση με διατομη 50mm και εχω αφαιρεσει το λαστιχο μεσα απο το φιλτροκουτι.σαν αποδοση παει πολυ καλα αφου ευκολα βλεπω 242.απο θεμα καταναλωσης εχει αυξηθει αρκετα και γενικα στα κατεβασματα εχει πολλα σκασιματα.ξερει κανεις να μου πει τι προγραμμα να βαλω η αν θα πρεπει να ξανα βαλω την πλαστικη σωληνα μεσα στο φιλτροκουτι

Re: εξατμιση  

  Από: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΑ στις 13/05/2015 12:11 μμ.

Φιλε epistimon να σου πω την αληθεια δν εχω δει καμια μεγαλη διαφορα στο θεμα της καταναλωσης..θα μπορουσες ν πεις οτι εχει αυξηθεί λιγακι..αλλα οοοκ..τα σπορ τα πληρωνουμε!!!