ειναι δυνατον????

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: tharis στις 16/04/2011 11:51 μμ.

chris.r675"
διαβαζα εδω μεσα για το street triple!εχει προβλημα αυτο και εκεινο και το αλλο,καιει λαδια κτλ"


. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: Bill Vr στις 17/04/2011 1:24 πμ.

Argiris B"
patapios"Παλι καλα την γλιτωσες "


ΑΛΛΑ μέχρι πρότεινως είχα Honda Transalp & Yamaha TDM. Έχω παράλληλα μία πάπια HONDA απ' το 2000 και για το μόνο που έχω διαθέσει λεφτά, είναι για λάστιχα, λάδια, φίλτρα κ μπουζιά. Τα απαραίτητα δηλαδή. "


Ήξερες αν σου βγάλουν πρόβλημα; Είχες κάνει συμβόλαιο με την εταιρία; Μηχανές ειναι, και χαλάνε! Εδώ εμεις "χαλάμε".

chris.r675"μια ζωη την εχουμε!αν δεν χαρουμε αυτα που θελουμε!"


το κυριότερο......Κάθε μέρα ακούμε τόσα. Τουλάχιστον να καβαλάμε αυτό που γουστάρουμε, να κάνουμε την βόλτα μας και να φεύγει λίγο το μυαλό από την μιζέρια.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: GOGOS στις 17/04/2011 3:53 μμ.

Τα "θυληκα και οι μηχανες εχουνε πικρες και χαρες"

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: galileos στις 18/04/2011 11:38 πμ.

Το έχω πει και σε παλαιότερο ποστ σχετικό με τα πιστόνια και τα προβλήματά τους. Στο φόρουμ δραστηριοποιούνται πολλά άτομα. Ψάξε να βρεις πόσα είναι ενεργά (περισσότερα από 100-150 ποστ), πόσοι έχουν TIGER, ποιας χρονιάς είναι, πόσοι εξ αυτών είχαν & έχουν το εν λόγω πρόβλημα, σύγκρινε τα νούμερα με τον πλήθος των Tiger στην Ελλάδα (ή ακόμα και σε όλη την Ευρώπη) και μόλις βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την συχνότητα εμφάνισης και σε τι ποσοστό συμβαίνει ... τότε ξαναμιλάμε! Μέχρι τότε πάρε το μηχανάκι που γουστάρεις, κάνε το κέφι σου και μόλις παρουσιάσει το πρόβλημα τότε ασχολήσου!

Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: kostas1975 στις 18/04/2011 2:41 μμ.

συμφωνω με τον προλαλησαντα φιλο.ειμαι και εγω κατοχος tiger απο το 2007.δεν μου εχει βγαλει κατι το μηχανακι
κατι και να σας πω την αληθεια δεν με νοιαζει αν βγαλει.γουσταρω τον τιγρη και οτι και να γινει δεν με ενδιαφερει...οταν γινει κατι τοτε το συζηταμε...αλλα και παλι θα μαζεψω χρηματα(ευτυχως μας καλυπτουν )και θα το φτιαξω.εμεις να μα στε καλα...

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: johntar στις 18/04/2011 8:57 μμ.

+++++++ 1050
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: george cc στις 23/04/2011 1:57 πμ.

Καλησπέρα παιδια!Να πω εγώ κάτι διαφορετικό απο το πρόβλημα με τα πιστόνια,μιας και μέχρι τώρα μετά απο ενα χρόνο συμβίωσης με 10000χλμ περίπου, το Tiger 1050 δεν μου έβγαλε κανένα τέτοιο πρόβλημα,πέραν της κατανάλωσης λαδιού που ελεγχω τακτικά.
Προχθές έπλυνα την μηχανη.Εχω πιεστικό και την πλένω μονος μου,αλλά αυτη την φορά την έπλυνα με το λάστιχο κατευθείαν.Με το πιεστικό δεν μου είχε παρουσιασει ποτέ κανένα πρόβλημα.
5 ώρες μετα το πλύσιμο,όταν πήγα να πάρω την μηχανή για να πάω στην δουλειά και ενώ είχα κάνει 5-6 χιλιόμετρα στον δρόμο, μου άναψε ξαφνικα το λαμπακι του κινητήρα.Τι κι αν έβγαλα την μπαταρία για πολλές ώρες ,δοκίμασα να την βάλω μπροστά και παραμένει αναμένο το λαμπάκι.Στην οδήγηση πάντως δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο με την λειτουργία του κινητηρα.Εχει δημηιουργηθεί τέτοιο θέμα ποτέ σε εσας;Πρέπει να επισκεφθώ την Triumph για να το τσεκάρουν και να το σβήσουν, ή να το πάω σε ένα φίλο μου που έχει συνεργείο και έχει και εγκέφαλο που διαβάζει τα Triumph.Yπ'όψιν δεν δεσμεύομαι απο εγγύηση αφου είναι του 2007 το μηχανακι.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: tooljim13 στις 26/04/2011 7:06 μμ.

george cc"Καλησπέρα παιδια!Να πω εγώ κάτι διαφορετικό απο το πρόβλημα με τα πιστόνια,μιας και μέχρι τώρα μετά απο ενα χρόνο συμβίωσης με 10000χλμ περίπου, το Tiger 1050 δεν μου έβγαλε κανένα τέτοιο πρόβλημα,πέραν της κατανάλωσης λαδιού που ελεγχω τακτικά.
Προχθές έπλυνα την μηχανη.Εχω πιεστικό και την πλένω μονος μου,αλλά αυτη την φορά την έπλυνα με το λάστιχο κατευθείαν.Με το πιεστικό δεν μου είχε παρουσιασει ποτέ κανένα πρόβλημα.
5 ώρες μετα το πλύσιμο,όταν πήγα να πάρω την μηχανή για να πάω στην δουλειά και ενώ είχα κάνει 5-6 χιλιόμετρα στον δρόμο, μου άναψε ξαφνικα το λαμπακι του κινητήρα.Τι κι αν έβγαλα την μπαταρία για πολλές ώρες ,δοκίμασα να την βάλω μπροστά και παραμένει αναμένο το λαμπάκι.Στην οδήγηση πάντως δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο με την λειτουργία του κινητηρα.Εχει δημηιουργηθεί τέτοιο θέμα ποτέ σε εσας;Πρέπει να επισκεφθώ την Triumph για να το τσεκάρουν και να το σβήσουν, ή να το πάω σε ένα φίλο μου που έχει συνεργείο και έχει και εγκέφαλο που διαβάζει τα Triumph.Yπ'όψιν δεν δεσμεύομαι απο εγγύηση αφου είναι του 2007 το μηχανακι."


Καταρχάς,χρονια πολλα για χθες φιλε μου!

Κατα δευτερον,καλο θα ηταν ν'αλλαξεις το R1 που εχεις ως μοτοσυκλετα κατω απο τ'ονομα σου με την μοτοσυκλετα που πραγματικα εχεις για να μην παραπληροφορεις τον κοσμο.

Απο κει και περα πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο να στο τσεκαρει στον εγκεφαλο και να μας πεις και τι ειχε για να δουμε αν ειχε καποια σχεση με το πλυσιμο που ανεφερες.Ετσι,πληροφοριακα ρε παιδι μου...Εξαλλου χρηματα δε νομιζω να σου παρει για 2 λεπτα υποθεση.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: george cc στις 26/04/2011 8:39 μμ.

Σε ευχαριστώ φίλε για τις ευχές σου.
Καταρχήν έχω και αυτό το μηχανάκι (R1'04), το οποίο μου βάρεσε μπιέλα,και το έφτιαξα.
Κατα δεύτερον δεν πρόλαβα να το πάω σε συνεργείο, γιατί όταν μου το παρουσίασε ήταν βράδυ, και την μεθεπόμενη έσβησε απο μόνο του το λαμπάκι,όπως άναψε.Οπότε προφανώς ήταν απο το πλύσιμο.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: tooljim13 στις 26/04/2011 8:51 μμ.

george cc"Σε ευχαριστώ φίλε για τις ευχές σου.
Καταρχήν έχω και αυτό το μηχανάκι (R1'04), το οποίο μου βάρεσε μπιέλα,και το έφτιαξα.
Κατα δεύτερον δεν πρόλαβα να το πάω σε συνεργείο, γιατί όταν μου το παρουσίασε ήταν βράδυ, και την μεθεπόμενη έσβησε απο μόνο του το λαμπάκι,όπως άναψε.Οπότε προφανώς ήταν απο το πλύσιμο."


False alarm δηλαδή.
Μια χαρά.

Πάντως αφού είσαι κ σύ πολυμήχανος(respect) συμπλήρωσέ το μωρέ να πάει στο παλιάμπελο...τέτοιο μοτόρι σαν τον τίγρη κ να το κρύβεις;;;;

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: akile ! στις 26/04/2011 10:18 μμ.

Αφου έσβησε όλα καλα φίλε george ! Απλα απο περιέργεια και για να ξέρεις και εσύ και εμείς οταν πας και το μπριζώσεις, ρωτα να σου πούν τι σφάλμα έχει κρατήσει.
Γιατί τα κρατάει όλα απο το τελευταίο reset !

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: kostantinos1050 στις 27/04/2011 8:52 μμ.

Ασχετο αλλά σχετικό. Μου στείλανε το παρακάτω e-mail (απο T) σχετικά με ένα Προγραμμα Ικανοποίησης Πελάτη.

Καλωσήλθατε

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα Ικανοποίησης Πελάτη της Triumph.

Είμαστε παθιασμένοι με τις μοτοσικλέτες που κατασκευάζουμε και έχουμε δεσμευθεί να αναπτύξουμε το επίπεδο των εμειριών που προσφέρουμε σε όλους του πελάτες μας. Για να μας βοηθήσετε να το κάνουμε αυτό, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσουμε είναι με το να σας ρωτήσουμε για την εμπειρία σας.

Οι απαντήσεις σας θα είναι καταλυτικές στο να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να είμαστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε τα υψηλότερα στάνταρ υπηρεσιών, τώρα και στο μέλλον.

Έχουμε διορίσει την MSP Ltd να διενεργήσει αυτή την έρευνα για λογαριασμό μας. Στην MSP τηρούν τους διεθνείς νόμους και τους κανονισμούς της βιομηχανίας ώστε να βεβαιώσουν ότι τα προσωπικά σας στοιχεία και οι απαντήσεις σας προστατεύονται και θα παραμείνετε ανώνυμος εφόσον το επιλέξετε.

Εάν δεν είστε Konstantinos τότε παρακαλώ πιέστε εδώ.
Κερδίστε μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα Triumph της αρεσκείας σας!

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που θα διαθέσετε για τη συμπλήρωση του ακόλουθου ερωτηματολογίου σχετικά με την εμπειρία σας. Με ευχαρίστηση σας προσφέρουμε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα Triumph της επιλογής σας. Παρακαλώ πιέστε επάνω σε μία από τις οικογένεις μοντέλων και διαλέξτε τη μοτοσικλέτα που προτιμάτε. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου τα στοιχεία σας θα εισαχθούν στην κλήρωση για το δώρο.



Μάλλον θα κάνω copy paste όλα τα προβλήματα που βγήκαν σε πιστόνια και θα τα στείλω πακέτο

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: vagtyrp στις 27/04/2011 10:46 μμ.

και καλά θα κάνεις......καλά μόνο σε σένα στείλανε;...............σε μένα παντως θα πρέπει να στείλουν ειδικό ερωτηματολόγιο με πολλές πολλές σελίδες για να απαντήσω..................................

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: kostantinos1050 στις 27/04/2011 10:52 μμ.

Καλή ερώτηση....μόνο σε εμένα στείλανε ρε παιδιά ..κανείς άλλος?
Μου είχαν στείλει ένα ερωτηματολόγιο οταν ήταν καινούργιο και ένα τώρα με την συμπλήρωση και καλά ενός χρόνου.

Re: ειναι δυνατον????  

  Από: vagtyrp στις 27/04/2011 10:54 μμ.

δεν το σκανάρεις εδώ πέρα να το συμπληρώσουμε όλοι και να τους τα στείλουμε τα στείλουμε όλοι μαζί να γελάσουμε λίγο;