αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: chris34 στις 18/06/2011 2:24 μμ.

patapios"Εμενα ενα χαρτι που θα εγγυαται την ανεξαρτητου χιλιομετρων - χρονών - συνεργειου , επισκευη βλαβης πιστονιων χωρις καμια δικια μου επιβαρυνση μου ειναι υπερ αρκετο."



Αυτο δεν θα γινει ποτε!!!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: madbiker στις 18/06/2011 8:05 μμ.

[quote:qpm60nab]Αυτο δεν θα γινει ποτε!!!!![/quote:qpm60nab]
+1050

γενικα θα συμφωνησω με τον sprinter.δε μπορεις να διεκδικησεις νομικα κατι που σου παρεχει ηδη η εταιρεια, δηλ. την εγγυηση. η Τ μπορει να επικαλεστει ακομα και μοτορια που εχει αλλαξει πιστονια και εκτος εγγυησης..το μονο που μπορει να γινει κατα τη γνωμη μου ειναι αφου βρουμε τον αριμο προβληματικων tiger και δουμε και τον αριθμο πωλησεων, να εχουμε ενα ποσοστο δηλ, να στειλουμε εστω και μεσω τριτων ερωτημα σχετικα με το που εγγυται το προβλημα και την εν γενει σταση της εταιρειας μελλοντικα...βαγγελη το συζηταμε και αυριο απο κοντα..
[size=150:19cvyl53] its better to burn out, than to fade away

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: patapios στις 02/07/2011 12:42 μμ.

Βαγγελη υπηρξε καποια συνεχεια επι του θεματος?

Καμια περεταιρω επικοινωνια με τον φιλο μας τον Αγγλο?

Εδειξε ενδιαφερον ήηηη

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: vagtyrp στις 02/07/2011 4:39 μμ.

μιας και δεν απαντούσαν ξαναπήρα τηλέφωνο να βεβαιωθώ αν λάβαν το μαιλ μου. ο άγγλος μου το επιβεβαίωσε και αφού χαιρετηθήκαμε του είπα ότι αναμένω την απάντησή τους.........και 10 λεπτά αργότερα....χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο γνωστός άγνωστος, υπεύθυνος της ηλιοφίλ...............

ήταν οφείλω να ομολογήσω πολύ ευγενικός μαζί μου, όπως και εγώ και μιλήσαμε για περίπου 30 λεπτά. αλλά.....επί της ουσίας καμία σοβαρή απάντηση........αερολογίες του στυλ κοιτάμε την κάθε περίπτωση χωριστά, όταν σπάσουν θα το δούμε τότε....φταίει η βενζίνη.....φταίει ο φούφουτος...αλλά φυσικά όχι η triumph....δεν υπάρχει νεα παραλαβη χιτωνίων από άλλο προμηθευτή....καμία απάντηση για το θέμα της νέας εγγύησης, και όσον αφορά τη νομοθεσία το απέφυγε διπλωματικώς, λέγοντάς μου ότι όποτε θέλω ας περάσω να μιλήσω με το νομικό τους τμήμα για αυτά τα θέματα, γιατί δεν έχει ιδέα.

επιπλέον όταν του είπα ότι εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο χ σάκη και όχι στους επξουσιοδοτημένους που έχει η εταιρία τώρα γιατί δεν εμπιστεύομαι, και ότι αν πάθει κάτι η μηχανή μου είναι υποχρεωμένος από το νόμο να προσφέρει ότι ζητήσει ο συνεργειάς, άλλαξε την κουβέντα και είπε ΄ότι αυτό δεν θέλει ούτε να το ακούει.........

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ..... ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.....

έστειλα νεο μαιλ στους άγγλους για να τους πω ότι μίλησα με ηλιοφιλ και ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις απαντήσεις τους και ότι προς το παρον δεν θα τους ξαναενοχλήσω άμεσα αλλά ακόμα περιμένω απαντήσεις από αυτούς....είδωμεν......

να σας πώ και το πιό γελοίο από όλα......μου είπε ότι έχει γραπτώς από τους άγγλους ότι η triumph δικαιολογεί κατανάλωση λαδιού εώς και 1 λίτρο/ 1600χλμ ως φυσιολογική!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ότι υπάρχει γραπτώς και είναι στη διάθεσή μου όποτε το θέλω.......

άρα για να πάω σε λίγες μέρες χαλκιδική και μετά καρπενήσι πρέπει να πάρω κανα 2λιτρο μαζί μου.......αν είναι δυνατόν......δεν είχα όρεξη ούτε να γελάσω, ούτε να κλάψω από την μαλακία που έχω κάνει και έμπλεξα με αυτή την εταιρία.......αν δεν ήταν ο σάκης ο τίγρης θα είχε γίνει ήδη ανταλλακτικά....................

όπως και να έχει το θέμα θα συνεχιστεί ίσως με ποιό αργούς ρυθμούς, γιατί έχω πολύ τρεξιμο φέτος το καλοκαίρι αλλά δεν θα το αφήσω έτσι....και φυσικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν όταν έρθει η στιγμή.....


με παρακάλεσαν να μην δημοσιοποιήσω το μαιλ τους και δεν θα το κάνω, αλλά καλό θα ήταν όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να πάρει έαν τηλεφωνάκι αγγλία να μιλήσει μαζί τους, ζητώντας το overseas aftresales τμήμα και να μιλήσει με τον Μαρκ που απαντά και να πάρει το μαιλ ο ίδιος....έτσι ίσως πιστούν να ασχοληθούν, πριν αναγκαστουν...........

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: Cpt. Haddock στις 02/07/2011 5:11 μμ.

vagtyrp"[...]να σας πώ και το πιό γελοίο από όλα......μου είπε ότι έχει γραπτώς από τους άγγλους ότι η triumph δικαιολογεί κατανάλωση λαδιού εώς και 1 λίτρο/ 1600χλμ ως φυσιολογική!!!!!!!!!!!!!!!!! [...]"


Αυτο επίωθηκε και στην Παϊδακιάδα απο επίσημα χείλη
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: vagtyrp στις 05/07/2011 1:24 μμ.

σας παραθέτω την απάντηση που πήρα από τους άγγλους.......
σας δείχνω πρώτα τί έγραψα στους άγγλους μετά την επικοινωνία μου με την ηλιοφιλ και μετά την απάντησή τους....

Hello, Mark!



I just got off the phone, having a brief conversation with Mr Jafaras, from ILIOFIL. I did get some answers, although vague and a bit diplomatic, at least now I have an idea of how the company here works. I cannot say I am satisfied, with what I have heard, but for now the whole matter for me is put on hold.

I was informed that I can still have maps for 95 Ron gas, as long as they are the updated form. I currently have the arrow race pipe and run the 20545 map, with no complains at all by me.

I did not get an answer on whether I can continue servicing my bike on Mr Kontis shop,as far as it concerns standard servicing( oil, fluids etc, which I buy personally and bring them to the mechanic, all of which are already used by your company), and visit a dealer for the rest that require on line contact with you, so I would appreciate a response on that.

As I told you your mail address will not be made public by me in any case, unless you say so. The matter with pistons failing is solved by the new maps provided by you, as I was told......and there is no reason for a recall or anything like this for the moment.

Last, I was told that despite our conversation, you will mail me your own response, sometime soon.

Thanks a lot for your time and effort, and looking forward on your response...

η απάντηση...

Thanks for the update and I’m glad to hear that some of your questions have been answered. Just to cover the other area that you have raised.

Obviously we always recommend that when servicing is carried that the customer uses a Triumph authorised service station due to the fact that the workshop would be equipped with all the tools required to carry out any work correctly and all the staff and technicians would be properly trained to Triumphs own training program.

I would just like to take this opportunity for choosing Triumph and hope you have many miles of enjoyable motorcycling


τα σχόλια δικά σας......... εγώ θα συνεχίσω να έχω επικοινωνία μαζί τους αλλά για την ώρα και επειδή με απασχολούν άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν θα τους ενοχλήσω.....μετά τις 15 αυγούστου όμως........ μετά θα ενημερωθείτε για τη συνέχεια επί του θέματος..........


μέχρι τότε καλές βόλτες να έχουμε, με υγεία στα πιστονάκια μας και θα τα ξαναπούμε............

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: psilo_paidi στις 05/07/2011 1:30 μμ.

οτι να ναι πραγματικα...

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: Sprinter στις 05/07/2011 2:17 μμ.

Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον έξυπνο και χωρίς να ξέρω τι άλλο έχει συζητηθεί, πιστεύω πως η απάντηση ήταν πληρωμένη και προφανής έτσι που έχει διατυπωθεί η ερώτηση. Δηλαδή αμα μου έστελνες εμένα το γράμμα που δεν ειμαι στην Τ, αυτα θα σου 'λεγα πως θα σου απαντήσει. Με άλλα λόγια, τη ζωή εύκολη του έκανες.

Σε ότι αφορα στα σερβις, σου απαντα διπλωματικά πως μπορείς να πάς οπουδήποτε, χωρίς να δεσμεύεται για τίποτα όμως. Το τονίζω αν δεν το κατάλαβες. Αλλά αυτό το ξέραμε ε?

Επίσης για το φλέγον θέμα δε βλέπω τίποτα στην ερώτηση και ούτε βέβαια στην απάντηση.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: αντιπροσώπευση της triumph-πιστόνια σε τίγρηδες....  

  Από: vagtyrp στις 05/07/2011 2:42 μμ.

έχεις δίκιο νίκο αλλά κατά το ήμισυ.....για ευνόητους λόγους δεν παραθέτω εδώ όυτε τα υπόλοιπα που είπαμε στο τηλέφωνο, αλλά ούτε και το προηγούμενο μαιλ που έστειλα......

για το θέμα των πιστονιών η απάντηση μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει θέμα ανταλλακτικών, αλλά εξετάζεται το θέμα της βενζίνης και των προγραμμάτων, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

και ναι μπορώ να πάω όπου θέλω....το είπε προφορικά αλλά όχι γραπτά ( και διπλωματικά στο μαιλ του όπως σωστά γράφεις).....για ευνόητους λόγους βέβαια.....αλλά με κάλυψε για ένα μικρό ποσοστό.....για την ώρα....

για τη συνέχεια παραπέμπω στο προηγούμενο ποστ, για περισσότερες λεπτομέρειες μετά τον 15 αύγουστο....


και επαναλαμβάνω ότι όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, εκτός από αυτούς που έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου, ας σηκώσει το τηλέφωνο και ας τους καλέσει.......