Αναβαθμιση απο Hyperpro σε Ohlins

Αναβαθμιση απο Hyperpro σε Ohlins  

  Από: Genesis στις 21/05/2016 10:54 a.m.

αυτη τη στιγμη εχω πανω στη μηχανη ελατηρια μπροσ πισω hyperpro (οχι αμορτισερ ολοκληρο πισω μονο ελατηριο) και σκεφτομουν να προχωρουσα σε αναβαθμιση ελατηρια μπρος ohlins και αμορτισερ πισω ολοκληρο ohlins S46DR1! τι λετε πια ειναι η γνωμη σας? λενε οτι ειναι μεγαλη διαφορα σαν αποδοση αναρτησης! μονο το ελατηριο δεν σωζει τι δουλειά και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με τα hyperpro. βεβαια τα hyperpro ειναι προοδευτικα ενω τα ohlins γραμμικα δεν ξερω πιο θα δουλευε πιο καλα!

Re: Αναβαθμιση απο Hyperpro σε Ohlins  

  Από: dimchrist στις 23/05/2016 12:36 p.m.

Για καθημερινό μηχανάκι αλλά και τουριστικό θα έλεγα τα προοδευτικά είναι πιο ευκολοδούλευτα και άνετα. Υπάρχει και ένα πιο μικρό ποσοστό που προτιμάει γραμμικά γιατί είναι πιο απόλυτα. Έχει να κάνει με τον τρόπο οδήγησης. Εσύ θα δεις αν σου ταιριάζει ή όχι.
Ο τίγρης μπροστά είναι αρκετά πιο σταθερός με πιο σκληρό ελατήριο αλλά δε νομίζω να δεις διαφορά αν έχεις ήδη Hyperpro και βάλεις Ohlins. Πιο πολύ πρέπει να δεις αν θέλει σέρβις, τι λάδι είχε μπει πριν και τι ελατήριο έχει μπει μπροστά (αν είναι για τα κιλά σου κτλ.). Το ίδιο πάνω κάτω θα έλεγα και για το πίσω. Εκεί ίσως δεις μεγαλύτερη διαφορά βέβαια αν βάλεις ολόκληρο Ohlins αλλά τα χρήματα που θα δαπανήσεις είναι πάρα πολλά εκτός και αν βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο (σε μία τέτοια λύση θα κατέληγα).

Triple Way