Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: Montechristo στις 02/06/2011 5:18 μμ.

sinister"για αυτο τα tiger800 δεν εχουν υποπλαισιο! "

+800
See these eyes so green I can stare for a thousand years
Colder than the moon
It's been so long.....
And I've been putting out fire With gasoline

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: psilo_paidi στις 02/06/2011 7:55 μμ.

Σιγά ρε φίλε πως κάνεις έτσι... Πέρσι τον ιουλιο επαθα πιστονιτιδα.. και τώρα παλι ανοιγμένο το μοτέρ για πιστονια ιουνιο...
Σε 16000 χλμ 2 φορες πιστονια... Οπότε για να ξέρετε όσοι αλλάξατε πιστόνια μια φορα.... ΜΗΝ κοιμάστε ήσυχοι!

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: gran tiger στις 02/06/2011 9:48 μμ.

psilo_paidi"Σιγά ρε φίλε πως κάνεις έτσι... Πέρσι τον ιουλιο επαθα πιστονιτιδα.. και τώρα παλι ανοιγμένο το μοτέρ για πιστονια ιουνιο...
Σε 16000 χλμ 2 φορες πιστονια... Οπότε για να ξέρετε όσοι αλλάξατε πιστόνια μια φορα.... ΜΗΝ κοιμάστε ήσυχοι! "



smam on

εχω να ρωτησω το εξης. εχει παθει πιστονιτιδα κανεις καγκουρας απο εδω μεσα, ή μονο οσοι πατε σαν τις κοτες?

spam off

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: Aris. στις 02/06/2011 10:12 μμ.

Μην το μαμησουμε το θεμα παλι και αρχισουμε για πιστονια , υπαρχουν αλλα θρεντς για πιστονια που μπορειτε να συνεχισετε



Χαρη με μια γρηγορη ματια που εριξα δεν νομιζω να υπαρχει παξιμαδι απο πισω. Λογικα υπαρχει τρυπα με πασα, στο πλαισιο και εκει πανω σφυγει το υποπλαισιο με αυτην την βιδα. Γι'αυτο μου φαινεται κουλο να παιζει και υποπτευομαι τα χειροτερα .. παντα με τα λεγομενα του φιλου μας..

Τωρα Αντρεα , μπορει να ονειρευομαι ιστοριες με αρκουδες... Αλλα ετσι οπως μου τα λες ή συγκεκριμενη βιδα δεν γινεται να παιζει... ΑΜΑ ΛΕΜΕ παιζει αστοχια υλικου , τοτε το πρεπων ειναι να σου αλλαξουν ολοκληρο πλαισιο (οχι υποπλαισιο) αν εισαι στην εγγυηση. Αν οχι... μηχανουργειο , κολαουζο , πατεντα και αγιος ο θεος...

Βεβαια υπαρχει και η εκδοχη να εισαι απο τους ανθρωπους που για να αλλαξουν μια λαμπα χρειαζονται manual και να μην συμβαινει τιποτα απο τα παραπανω
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: epistimon στις 02/06/2011 10:22 μμ.

το ποιο πιθανο ειναι να εχει φαει τις βολτες.αν πιανουν τα χερια σου παρε μια σειρα απο κολαουζα(φτηνα ειναι)και φτιαχτω μονος σου δεν ειναι δυσκολο.αν παλι δεν ξερεις μην το επειχηρισεις κοιτα οταν θα στο φτιαχνει ο μαστορας πως γινεται και απο εκει και περα αν ξανα χρειαστει το φτιαχνεις μονος σου

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: nafpaktios στις 02/06/2011 10:57 μμ.

antreas_675_2010"Κ πανω που εχει ανοιξει ο καιρος κ λεμε να βγουμε καμμια βολτα μακρινη μακρινη ο αγγλος μας ασθενης κανει το μπαμ του....Μετα την περυσινη ταλαιπωρια 15αυγουστο με τον ανορθωτη φετος συμβαινει το εξης υπερκουφο!!!!!Κατεβαινω να παρω την μηχανη μου ενα ωραιο πρωι κ βλεπω το υπερτατο κουφο εχει βγει η βιδα απο το υποπλαισιο της μηχανης κατω απο την σελα απο την δεξια πλευρα της μηχανης..( εννοω την πρωτη μεγαλη ασημι βιδα παιδια στο υποπλαισιο κατω απο την σελα λιγο πιο πανω απο τον κινητηρα στην αρχη της σελας ) μιλαμε εχω παθει το σοκ του αιωνα λεω παει εχουν κανει αποπειρα να μου την κλεψουν..Την βαζω στην θεση της λοιπον κ ξεκιναω για την δουλεια μου με το που φτανω στην δουλεια μου ειναι 1km απο το σπιτι ακριβως την αφηνω στο παρκιν της δουλειας κατεβαινω κ τι να δω η βιδα εχει ξαναβγει μπινελικια χαμος πανικος κλαμα ντροπη ξανα γιατι ρε πουστη σε μενα κ τετοια..Παιρνω τηλ ενα απιστευτο παιδι απο την Triumph μιχαλακοπουλου κτ Αρη τον λενε κ μου λεει να την παω αυρι ο να την δει ...Κ ρωτω ρε παιδια τι γινεταιαιαιαιιαιαιαιαι γιατι τετοιο προβλημα ρε γαμωτο μου?Αν καποιος ξερει τι μπορει να ειναι κ αν του εχει συμβει ξανα κτ τετοιο μπορει αν μου δωσει καμμια πληροφορια?Ευχαριστωωωωω!!!!!"

Φιλαρακι ειχα παθει το ιδιο με το προηγουμενο v-strom που ειχα.Καλο βιδωμα, συχνος ελεγχος,και loctite αν χρειαστει!Αυτα βεβαια αν δεν σου εχει φαει το σπειρομα.
If it works don't fix it!!!

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: tharis στις 02/06/2011 11:28 μμ.

Και τα πασα να εχει φαει.. (απιθανο γτ η συγκεκριμενη βιδα δε τρωει ζορι, εκτος αν εχει βαλει το χερι του ο φιλος) σιγα μην αλλαξει πλαισιο ... Υπαρχουν πολλοι τροποι να το διορθωσει..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: antreas_675_2010 στις 03/06/2011 9:32 πμ.

Καλημερα παιδια εκατσα χθες κ του εριξα μια ματια δεν εχει παξιμαδι απο πισω στο σημειο αυτο..εχει σπειρωμα μεσα στο υποπλαισιο κ μπαινει η βιδα η οποια οχι μονο παιζει αλλα μπαινοβγαινει κιολας χωρισ καν να βιδωνει οποτε θεωρω οτι ουτε εχω χαλασει το σπειρωμα της βιδας εγω ουτε κτ τετοιο αναλογο...Κ ξαναλεω οτι χωρις να εχω σκασει σε λακουβες χωρις πεσιμο χωρις τπτ ξαφνικα ενα πρωι ειχε βγει εντελως απο την θεση της μονη της την βιδωσα μπηκε στην θεση της κ μετα απο ενα χλμ βγηκε ξανα απο την θεση της τωρα τι παιζει ακριβως κ τετοια θα μου πει ο Αρης απο την αντιπροσωπεια που θ απαω σημερα στην Ηλιοφιλ στην Μιχαλακοπουλου..Η μηχανη ειναι καινουρια 1 χρονο κ 3 μηνες μετραει ζωη..ρωτω τωρα εσας που ειστε πιο σχετικοι υπαρχει προβλημα αν ανεβω Αθηνα σημερα με αυτο το θεμα με την βιδα η μπα?ευχαριστω παιδια ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε κ απαντατε..

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: Cpt. Haddock στις 03/06/2011 10:40 πμ.

antreas_675_2010"[...]..ρωτω τωρα εσας που ειστε πιο σχετικοι υπαρχει προβλημα αν ανεβω Αθηνα σημερα με αυτο το θεμα με την βιδα η μπα?[...]"


Εξαρτάται απο το τί κρατάει αυτη η βιδα.

"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: Aris. στις 03/06/2011 12:17 μμ.

Ανεβα πανω και δες αμα αντεχει το βαρος σου και δεν λυγιζει. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα ... βαλε και λιγη παραπανω δυναμη στα μαρσπιε με τα ποδια σου αν χρειαστει.
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: Sprinter στις 03/06/2011 12:29 μμ.

H βίδα δένει κατευθείαν πάνω στο σωλήνα του υποπλαίσιου? Είσαι σίγουρος? Την άλλη από την άλλη μεριά την έλυσες να δείς να σιγουρευτείς? Βάλε καμμιά φωτό για μας που δεν έχουμε στρητ πρόχειρο.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ 2  

  Από: antreas_675_2010 στις 06/06/2011 10:13 πμ.

Καλημερες!η μηχανη φτιαχτηκε κ το σκ τιμηθηκε δεοντος.Τα παιδια απο το service Ηλιοφιλ στην Μιχαλακοπουλου ηταν αψογοι μπραβο τους ελυσαν ντεποζιτο σελα μαστορεψαν εκει περασαν ενα παξιμαδιθ το οποιο ειχε αποκολληθει μου ειπαν το οποιο πρωτη φορα το εβλεπαν αυτο το πραγμα να αποκολληθει παξιμαδι στο υποπλιασιο μηχανης.Δοκιμαστηκε η μηχανη κ ολα καλα!Δ εν πληρωσα τπτ αψογοι στην Μιχαλακοπουλου με εξυπηρετησαν αμεσως εριξαν κ μια ματια στην μηχανη ολα καλα μπραβο τους συγχαρητηρια..Για να δεις το παξιμαδι επρεπε να λυσεις ντεποζιτο να βγαλεις σελα κ να κανεις κ κτ αλλα μαστορικα που λογο ασχετοσυνης μου δεν τα κατειχα απλα παρακολουθουσα...Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις κ για τα σχολια σας και παλι ενα μπραβο στα παιδια στην Μιχαλοκοπουλου επαγγελματιες σωστοι μπραβο τους.