[quote="Drakas":2jpkdr2i]
Drakas"Drakas"Καλησπέρα και απο εμένα.
Το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου "Street Triple" μοντ. 10
Μόλις ζεσταθεί μίζα τέλος. Δεν γυρνάει και 9/10 φορές ακούω το τακ του ρελέ. 1/10 δεν το άκουσα.
Το έχω στον μηχανικό όπου μέτρησε την μπαταρία η οποία λέει είχε ψοφήσει και πως τώρα παίρνει μπροστά ωστόσο χρειάζεται καρβουνάκια μίζας. Η μαμά Triumph δεν δίνει ξεχωριστά τα καρβουνάκια λέει οπότε ολόκληρη μίζα 460€ (αστείο και μόνο στο άκουσμα) πάλι καλά που δεν έσπασε καμία καρίνα να μου πούν ότι την δίνουν κομπλέ με μηχανή...
Τώρα είμαστε σε ψάξιμο για καρβουνάκια από αλλού που να ταιριάζουν, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα?
Διάβασα παραπάνω κάτι για τον Βαλοδήμο πήρα τηλέφωνο και μού είπαν πως μπορώ να πάω την μίζα και να την φτιάξουν εκεί με κόστος που ξεκινά άπο 5-6€.
Ξέρετε τίποτα για αυτό?
Ευχαριστώ."
Λοιπόν...
Αφού ο μάστορας δεν βρήκε άκρη με κάποιον για να πάρουμε μόνο τα καρβουνάκια καθάρισε τα ήδη τοποθετημένα.
Ωστόσο λέει πως η μπαταρία δεν φορτίζει σωστά οπότε φοβάται ότι είναι πηνία...
Ξέρετε κάτι για αγορά η περιέλιξη?"
Update...
Το πήρα απο τον μάστορα πήρε μπρος στο τρίτο γύρισμα της μίζας το οδήγησα κοντά στα 10 τετράγωνα το έσβησα και όταν πήγα να το ανάψω πάλι τίποτα. Αυτή την φορά η μίζα στροφάρει όμως δεν παίρνει με τίποτα...Πηνία η κάνας αισθητήρας?[/quote:2jpkdr2i]
Update No2...
Εξαιτίας της πεσμένης μπαταρίας έκαψε μια φάση στα πηνία...Έγινε περιέλιξη τοποθετήθηκαν όλα και βγάζει 14 ρεύμα.
Ωστόσο μόλις ζεσταθεί ξανά μανά τα ίδια οπότε πάμε για μίζα. (Η μίζα έριξε την

μπαταρία που έκαψε τα

πηνία).