Αγορά Street Triple 675

Αγορά Street Triple 675  

  Από: Giannis80 στις 26/08/2020 8:29 μμ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Street Triple 675 . Από μαγαζί η αγγελία (64.000 km, 11/2009) μιας και θέλω να δώσω τη μηχανή που έχω τώρα, ένα V-strom 650.
Πάντα με απέτρεπε το γεονός ότι η μάρκα δεν είναι ευρείας κυκλοφορίας όπως και τα προβλήματα που διάβαζα και άκουγα ότι βγάζουν.
Η χρήση που κάνω κατά βάση είναι εντός πόλης και κλασικά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει μία τέτοια αγορά όταν το βασικό που με τραβάει είναι ο μεγάλος έρωτας για αυτό το εργαλείο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Αγορά Street Triple 675  

  Από: martin στις 27/08/2020 9:28 μμ.

Καλώς ήρθες και με το καλό να προβείς σε αγορά.Τα μοντέλα του 2009 είχαν θέματα με τους ανορθωτές άλλα αλλάζονταν στα πλαίσια της ανάκλησης.Πριν την αγορά του φυσικά να το ελέγξεις σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο.Αν ζεις στην Αθήνα θα σε ταλαιπωρήσει λίγο γιατί δεν είναι αυτή η καθεαυτού χρήση,η μοτοσυκλέτα φτιάχτηκε για κλειστά στροφιλικια όπου εκεί δείχνει τις αρετές της.Επίσης παραδοσιακά τα st3 δεν στρίβει το τιμόνι όπως το vstrom λόγο γεωμετρίας και γωνίας καστερ ,οπότε σε ελιγμούς είναι κάπως δυσκίνητο Όπως είπες όμως είναι έρωτας και για μια τέτοια μοτοσυκλέτα αξίζει μερικές παραχωρήσεις .Εγώ πάλι βρίσκομαι στην αντίστροφη κατάσταση...να το δώσω και να πάρω vstrom,αν μπορούσα να τα είχα και τα 2 σίγουρα δεν θα το πουλούσα ποτέ