προβλημα λειτουργιας 675daytona

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: Bladerunner στις 27/04/2012 1:42 πμ.

Κοίτα φίλε εμένα και τις δύο φορές μου έκοψε τις στροφές πάνω σε αλλαγή ταχύτητας και σε άνοιγμα και πάνω από 6000 δεν ανέβαζε μέχρι να ξεκολλήσει. Λαμπάκι άναψε κατευθείαν.

Όταν το πήγαινα συνεργείο, το μηχανάκι δούλευε μια χαρά αλλά με αναμμένο λαμπάκι και ο μάστορας μου είπε ότι του έδειχνε πρόβλημα στο exup.

Και τις δύο φορές έχει γίνει επισκευή, την επόμενη θα πάει για αλλαγή στην εγγύηση και δεν νομίζω να υπάρξει άλλη γιατί θα πάει η υπόλοιπη μαμά εξάτμιση για .......ανακύκλωση να μετατραπεί σε κάτι χρήσιμο!

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: sierraleone675 στις 27/04/2012 1:57 πμ.

καταλαβα. Ελπιζω τοτε να ειναι και μενα το exup που δημιουργει προβληματα να το φτιαξω. ευχαριστω.

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: argiriscuderias στις 27/05/2012 3:01 μμ.

Παλι τα ιδια ρε παιδια το ιδιο προβλημα!Την ξαναπηγα στο μαστορα μου περασαμε το τελευταιο προγραμα με το λογισμικο της triumph λαδωσαμε τις ντιζες και ολα κομπλε.Εκανα δεν εκανα 30 χμ αναστηθηκε ο λαζαρος.Λεω αλλαξω τις 2 ντιζες αλλα ο μαστορας μου λεει δεν υπαρχει λογος γιατι κυλανε κανονικα.Εσεις τι λετε??

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: dimchrist στις 27/05/2012 7:21 μμ.

argiriscuderias"Παλι τα ιδια ρε παιδια το ιδιο προβλημα!Την ξαναπηγα στο μαστορα μου περασαμε το τελευταιο προγραμα με το λογισμικο της triumph λαδωσαμε τις ντιζες και ολα κομπλε.Εκανα δεν εκανα 30 χμ αναστηθηκε ο λαζαρος.Λεω αλλαξω τις 2 ντιζες αλλα ο μαστορας μου λεει δεν υπαρχει λογος γιατι κυλανε κανονικα.Εσεις τι λετε??"

Απλά γράσωσες τις ντίζες ή έκανες το παρακάτω που είπαμε?
http://www.triumph675.net/forum/showthread.php?t=21392

Μήπως ήρθε καιρός να βάλεις ολόσωμη? Αν ναι πες μου. Έχω μία στα υπόψη μου!

Triple Way

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: argiriscuderias στις 28/05/2012 6:19 μμ.

Δεν ξερω αν εγινε ολο αυτο το οποιο και δεν ξερω αν θα το καταφερω μονος μου.Στο μαστορα την πηγα και γνωριζε το προβλημα με το exup στα 675 και μου ειπε οτι το λαδωσε και οτι λαδωσε και τις ντιζες αλλα υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει και οτι ολα εχουν το ιδιο θεμα που δεν λυνεται!

Δεν ψηνομαι για εξατμιση γιατι μου αρεσει παρα πολυ αυτη και αισθητικα με το τριπλο τελειωμα σαν triple που ειναι!αλλα και απο θορυβι!

Απλα σκεφτηκα σε πρωτη φαση να βαλω καινουργιες ντιζες και αμα δεν γινει παλι τιποτα να αλλαξω ολο το συστημα..

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: nfot στις 28/05/2012 6:32 μμ.

nf"Το θεμα με το Exup με ειχε κουρασει κι εμενα στο παρελθον.
Εκτος απο ρυθμιση και λιπανση θελει και συνδεση με το διαγνωστικο μετα, ωστε θα κανει καποιο reset, οσον αφορα τη θεση της πεταλουδας. Μονο ετσι εχει αποτελεσμα. Αν δεν μπει διαγνωστικο, ειναι σα να μην εχει γινει ρυθμιση."


Διαγνωστικο μπηκε; Αν δε μπηκε τζαμπα κοπος._
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: argiriscuderias στις 28/05/2012 7:05 μμ.

Διαγνωστικο τι ενοεις?Μετα το λαδωμα και την ρυθμιση,την συνδεσαμε με το PC να δουμε τι γινετε.Τα εβγαλε ολα οκ και περασαμε και το τελευταιο προγραμα της triumph.Παρολα αυτα μετα απο 30 χ.μ. ξαναναψε.Η αληθεια ειναι οτι μου αναψε οταν εκλεισα το διακοπτη δηλαδη γυρισα το κλειδι στο off και αμεσως το ξαναγυρισα στον on.Εκει που εκανε τερματισμο δηλαδη ο κινητηρας(αυτους τους ηχους που κανει)πανω εκει το ανοιξα,λετε να φταιει αυτο η μπαααα?

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: dimchrist στις 28/05/2012 7:14 μμ.

Εφόσον στο διαγνωστικό δεν έβγαλε κάποια ένδειξη τότε δεν είναι κάτι ανυσιχιτικό.
Πολύ πιθανόν στην επόμενη φορά που το βάλεις μπροστά-πας βόλτα- μετά από λίγα λεπτά να σβήσει ή ακόμα και να μην ανάψει καθόλου.
Σε ποιον το πας?

Triple Way

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: nfot στις 28/05/2012 7:21 μμ.

Θελει διαγνωστικο ωστε να γινει εκ νεου ρυθμιση - καλιμπραρισμα των θεσεων της πεταλουδας, τερμα ανοιχτη - τερμα κλειστη. Ενα βηματικο μοτερ κινει την πεταλουδα σε διακριτες θεσεις, αν δεν κανω λαθος.
Εμενα ο ντοπιος (τοτε) αντιπροσωπος, δεν ηξερε τη λεπτομερεια αυτη και οσο και να τις ρυθμιζε - λιπαινε, το λαμπακι ξεπεταγονταν ωσαν πορδη λιγο μετα.
Αφου ηρθε ο τεχν. διευθυντης απο ΑΘηνα, του τονισε τη λεπτομερεια και εδω και 5-6.000 χλμ σπανια μου αναβει το λαμπακι λογω exup, οχι οτι αναβει για κατι αλλο δλδ.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: argiriscuderias στις 28/05/2012 7:31 μμ.

Το παω σε εναν ντοπιο ειμαι απο επαρχια,αλλα ξερει εχει ιστορικο..

Αναβει και σβηνει το λαμπακι μετα την ρυθμιση αλλα αυτο με την πεταλουδα δεν ξερω εαν εγινε..

Re: προβλημα λειτουργιας 675daytona  

  Από: argiriscuderias στις 10/06/2012 11:32 πμ.

Παιδια εχω παραγγειλει ντιζες.Θα μπουνε επανω θα κανει τις ρυθμισεις και θα ξαναπερασουμε προγραμα.ελπιζω να στρωσει..