Soss!! HELP!!

Soss!! HELP!!  

  Από: twist στις 25/09/2011 9:55 μμ.

Θελω την βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπίζω,μετα από τα 50 χλμ πορειας με την μηχανη αρχιζει και με πιανει ενας πονος στην παρακατω φωτογραφια που βλεπετε σε αυτό το σημειο (παντα στην αριστερη πλευρα του σωματος).και οσο συνεχιζω τα χλμ με ποναει περισσοτερο,κατά την διαρκεια της οδηγησης κανω διαφορες κινησεις μηπως και αποφυγω τον πονο σηκώνομαι πανω κουναω το κεφαλι δεξια αριστερα αλλα τιποτα,μονο αν κατεβασω τα ποδια από τα μαρσπιε εν κινηση παντα η μηχανη φευγει για λιγο αλλα επανέρχεται,μολις σταματησω την μηχανη και κατεβω μετα από 5 λεπτα φευγει εντελως και δεν νιωθω απολύτως τιποτα.μηπως φτεει το κρανος είναι 1500γρ. μηπως φταιει η θεση οδηγησης.δεν ειχα ποτε προβλημα με τον αυχενα,και δεν εχω ουτε τωρα.ολα ξεκινανε όταν περασω τα 50χλμ (όχι ταχυτητα) αλλα σε πορεια..βεβαια δεν εχω δοκιμασει ποτε πορεια χωρις κρανος για να δω αν με ποναει,παντα φοραω. εχει τύχει σε κανενα αυτο..εχει να πει κανεις κατι πανω σε αυτό..

http://i54.tinypic.com/2pz0687.jpg

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: xaotikos στις 25/09/2011 10:30 μμ.

Λογικά είναι η θέση οδήγησης, κάπως πιάνεις το τιμόνι (μπορείς ασυναίσθητα να έχεις το αριστερό χέρι λίγο πιο σηκωμένο) ή έχεις το σώμα σου και σε κουράζει στην ωμοπλάτη. Εντύπωση μου κάνει που λες ότι σε περνάει όταν κατεβάζεις τα πόδια. Λογικά όταν τα κατεβάζεις αλλάζεις και θέση οδήγησης γιαυτό και σε ξεκουράζει λίγο.

Καλύτερα θα στα πει και κάποιος ορθοπεδικός ή φυσικοθεραπευτής.

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: epistimon στις 25/09/2011 10:35 μμ.

φιλε μου αυτες οι διαγνωσεις δεν γινονται εδω μεσα.καλυτερα να πας σε ενα γιατρο.μπορει να ειναι απο μια ψυξη μεχρι και εγω δεν ξερω.οτι και αν σου πουμε εδω περα δεν μπορεις να μεινεις υσηχος.δεν ειναι σαν τις μηχανες που ειναι απο το ιδιο εργοστασιο και προσπαθουμε μεσα απο την εμπειρια μας στην καθημερινη τους χρηση να βρουμε τι εχει οταν κατι δεν δουλευει σωστα.ευχομαι οτι και αν ειναι αυτο που εχεις να ειναι περαστικο και γρηγορα να γινεις καλα και να απολαμβανεις τις βολτες με τη μηχανη σου

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: tharis στις 25/09/2011 10:55 μμ.

Προσπαθησε να εχεις τελειως χαλαρα τα χερια και τους ωμους σου οταν οδηγας και να στηριζεις το βαρος σου με τα ποδια και τη μεση σου.

Οδηγας καιρο ? Ποτε σου προεκυψε ?
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: ΛΑΜΔΑ στις 25/09/2011 11:32 μμ.

Εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.Σε αυτο το σημειο δημιουργουνται μυικοι κομποι.Ο μονος τροπος να ηρεμησεις λιγακι ειναι να κανεις φυσιοθεραπειες.Και εγω ποναω μονο απο την αριστερη πλευρα και δυναμωνει απο το κρυο.

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: Sprinter στις 26/09/2011 1 πμ.

O μόνος που μπορεί να σου πεί στα σοβαρά κάτι πάνω σε αυτό είναι ενας γιατρός, και ο μόνος συμφορουμίτης που θα μπορούσε να σχολιάσει στα σοβαρά είναι ο Βαγγέλης. Σε λάθος μέρος ψάχνεις για συμβουλές.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: galileos στις 26/09/2011 8:50 πμ.

Βάλε μια ζώνη μέσης ... και κάνε και λίγο γυμναστική να μην "πιάνεσαι" γρήγορα!!
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: Cpt. Haddock στις 26/09/2011 9:44 πμ.

Sprinter"O μόνος που μπορεί να σου πεί στα σοβαρά κάτι πάνω σε αυτό είναι ενας γιατρός, και ο μόνος συμφορουμίτης που θα μπορούσε να σχολιάσει στα σοβαρά είναι ο Βαγγέλης. Σε λάθος μέρος ψάχνεις για συμβουλές."


+1050

Ιατρικές συμβουλές απο φόρουμ δε δινονται...
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: petros1479 στις 26/09/2011 11:19 πμ.

wis"Θελω την βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπίζω,μετα από τα 50 χλμ πορειας με την μηχανη αρχιζει και με πιανει ενας πονος στην παρακατω φωτογραφια που βλεπετε σε αυτό το σημειο (παντα στην αριστερη πλευρα του σωματος).και οσο συνεχιζω τα χλμ με ποναει περισσοτερο,κατά την διαρκεια της οδηγησης κανω διαφορες κινησεις μηπως και αποφυγω τον πονο σηκώνομαι πανω κουναω το κεφαλι δεξια αριστερα αλλα τιποτα,μονο αν κατεβασω τα ποδια από τα μαρσπιε εν κινηση παντα η μηχανη φευγει για λιγο αλλα επανέρχεται,μολις σταματησω την μηχανη και κατεβω μετα από 5 λεπτα φευγει εντελως και δεν νιωθω απολύτως τιποτα.μηπως φτεει το κρανος είναι 1500γρ. μηπως φταιει η θεση οδηγησης.δεν ειχα ποτε προβλημα με τον αυχενα,και δεν εχω ουτε τωρα.ολα ξεκινανε όταν περασω τα 50χλμ (όχι ταχυτητα) αλλα σε πορεια..βεβαια δεν εχω δοκιμασει ποτε πορεια χωρις κρανος για να δω αν με ποναει,παντα φοραω. εχει τύχει σε κανενα αυτο..εχει να πει κανεις κατι πανω σε αυτό..

http://i54.tinypic.com/2pz0687.jpg"

Το ποιο πιθανό ειναι να εχεις κανει για καποιο λογο (βαρος, υπερχρηση, αποτομη κινηση...) καποια θλαση ή μυικο σπασμο! Αλλα πρεπει να πας σε καποιον ορθοπαιδικο να σε εξετασει κλινικα και να σου πει τι ειναι. Μην το αφησεις ομως γιατι αυτα συνηθως δεν γιατρευονται απο μονα τους!Περαστικα! Κοιτα και λιγο τη θεση σου στο τιμονι!
HIGHWAY TO HELL.

Re: Soss!! HELP!!  

  Από: Glober στις 26/09/2011 2:17 μμ.

Όπως πολύ σωστά είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά... καλύτερα καθόλου διάγνωση παρά διάγνωση απο μη ειδικούς και διαμέσου συζήτησης στο ίντερνετ.

Έχοντας πεί το αυτό απλά αναφέρω οτι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει φίλος μου μοτοσυκλετιστής το βασικό που του είπε ο ορθοπαιδικός (αφού απέκλεισε άλλες καταστάσεις) είναι να προσέχει πολύ την στάση του σώματος του καθώς και να κάνει κάποιες φυσικοθεραπείες.

Αυτό βέβαια και πάλι τονίζω δεν σημαίνει οτι και εσύ έχεις ακριβώς την ίδια κατάσταση οπότε σίγουρα θα πρέπει να σε δεί ένας ορθοπεδικός...

Περαστικά!!!