Ο Simoncelli έφυγε!

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: FZMAN στις 23/10/2011 9:53 μμ.

Aντίο Marco
ΓΙΩΡΓΟΣ

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: nfot στις 23/10/2011 10:18 μμ.

Ας αναπαυθει η ψυχη του στα ουρανια...
Κριμα..........
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: Polymhxanos στις 23/10/2011 10:54 μμ.

Λίγο πολύ, όλους αυτούς, όλοι εμείς, τους νοιώθουμε λίγο σαν φίλους μας. Λες και τους γνωρίζουμε. Εκτός λοιπόν από τον πόνο για τον χαμό του ανθρώπου, έχουμε και τον πόνο για τον χαμό ενός γνωστού μας και φίλου ανθρώπου.

Εντάξει, το έχει το σπορ αυτό, αλλά και πάλι...κρίμα...πολύ κρίμα...

Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό. Θάνατο έχουμε δει με τους τόνους στις ταινίες, αλλά εκεί το ξέρουμε ότι είναι ψέμματα. Εδώ ξέρουμε ότι είναι αλήθεια...

Κρίμα, παιδιά, είμαι πολύ στεναχωρημένος...

Έντουαρντς και Ρόσσι, πρέπει να έχουν πεθάνει από δύο φορές ο καθένας... Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, δεν θα ήθελα να του συμβεί αυτό που τους συνέβη, κι ας μην φταίνει σε τπτ... Ο έντουαρντς μπιστάει υπεράνθρωπα όλο το Μ1 μπας και σώσει την κατάσταση, αλλά ...
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: xaotikos στις 23/10/2011 11:13 μμ.

Plz ρε παιδιά σβήστε την φωτό.
Είναι τραγική η στιγμή και την κάνει χειρότερη...

RIP αφάνα!

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: Art-I-Sun στις 23/10/2011 11:27 μμ.

Πραγματικά, για τον Αφάνα το ταξίδι τέλειωσε, γύρισε στο σπίτι... Οι άλλοι δύο πώς θα κλείνουν τα μάτια τους από εδώ και πέρα?! Κρίμα για όλους. Κρίμα πραγματικά!
Μια πατατιά τηγάνες...

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: ΛΑΜΔΑ στις 24/10/2011 12:01 πμ.

Ειδικα ο Rossi που ηταν και κολλητος του.

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: dimchrist στις 24/10/2011 12:10 μμ.

Έχω συγκλονιστεί!

Έχουν περάσει 8μιση χρόνια από την τελευταία φορά που έγινε θανατηφόρο στην μεγάλη κατηγορία. Άτυχος εκείνη τη φορά ήταν ο Daijiro Kato στη Suzuka στον πρώτο γύρο του 2003. Δυστυχώς και πέρυσι είχαμε τον Shoya Tomizawa στο Misano να χάνει τη ζωή του στη κατηγορία Moto2. Αντίστοιχο ατύχημα με του Μάρκου έγινε το 2008 στα WSS στο Branch-Hatch στη στροφή Clark Curve (τελευταία παρατεταμένη δεξιά στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία) όταν ο Αυστραλός Andrew Pitt χτυπάει στο κράνος τον Craig Jones μετά από πτώση που ειχε ο τελευταίος.


Ο Super Sic έγινε γνωστός για το πάθος του. Δε συμβιβαζόταν και ήταν διατεθημένος να ρισκάρει παραπάνω από όσο πολλοί περίμεναν. Μεγάλο ταλέντο πολλά υποσχόμενο για το μέλλον, έτοιμος να σπάσει την τετράδα των fantastic four (Stoner, Rossi, Lorenzo, Pedrosa).


Φέτος η προσπέραση στον Pedrosa συζητήθηκε αρκετά όμως θέλει μεγάλα καρύδια για να κάνεις τέτοιες προσπεράσεις. Στα μάτια μου φέτος ήταν ο εντυπωσιακότερος αναβάτης στο grind. Το ύψος του δεν τον βοηθούσε καθώς ήταν ο ψηλότερος αναβάτης στην κατηγορία. Παρόλα αυτά κατάφερε να γίνει όχι μόνο γνωστός αλλά και να έχει το δικό του κοινό από τον πρώτο του χρόνο στην μεγάλη κατηγορία. Οι μετοχές του ανέβηκαν παρόλες τις ατυχίες που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μόλις στον δεύτερό του χρόνο στην μεγάλη κατηγορία και είμαστε βέβαιοι πως οι μάχες που έδινε σίγουρα θα μας λείψουν...


Μάρκο έφυγες νωρίς.... πολύ νωρίς!!! Κρίμα και άδικο ρε γμτ!

r.i.p.



Triple Way

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: kostas1975 στις 24/10/2011 1:08 μμ.

κριμα το παλληκαρι!τα συλλυπητηρια στην οικογενεια του....

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: georgevts στις 24/10/2011 1:30 μμ.

Κρίμα,πολύ κρίμα.......

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: TRIUMPHAKIAS στις 24/10/2011 1:53 μμ.

κριμα.....μονο αυτο....με ματια βουρκωμενα....αντιο φιλε Μarco....
Και Σερρά Σερρά....δικοί μας θα'ναι και πάλι οι δρόμοι....

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: redfoot στις 24/10/2011 1:55 μμ.

καλο ταξιδι..
λεπτομερεια : και οι 2 θανατοι ηταν με Honda
the road is made clear when viewed from above..

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: ATN PANOS στις 24/10/2011 3:43 μμ.

καλο ταξιδη ας εχει.
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: strani στις 24/10/2011 5:03 μμ.

ορισμενοι ανθρωποι διαλεγουν το ρισκο να ζουν στην κοψη του ξυραφιου ετοιμοι για το απροσμενο και το αναπαντεχο

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: triplelover στις 24/10/2011 5:16 μμ.

Kαλο ταξιδι Super Sic, μην ξεχνας παντα με ζουσα και χαμογελο για να την σπας στον φουστη τον χαρο .
ΑΝΤΙΟ !!!

Re: ο simoncelli εφυγε  

  Από: pap43-d2 στις 24/10/2011 9:03 μμ.

Ράκος ο Rossi..θα παραμείνει για τον «αδερφό»!

Τη χειρότερη νύχτα της ζωής του πέρασε χθες ο Valentino Rossi. Έχασε τον κολλητό, τον μικρό αδερφό όπως είπε ο ίδιος, τον άνθρωπο με τον οποίο πέρναγε τις περισσότερες ώρες μαζί. Ο Marco έφυγε και μαζί ένα κομμάτι της καρδιάς του Valentino. Ο ιταλός πολυπρωταθλητής, είναι ένα ράκος, καθώς ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του θανατηφόρου ατυχήματος. Ήταν αυτός που μαζί με τον Colin Edwards «χτύπησαν» τον Simoncelli, αφότου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και του προκάλεσαν άθελα τους και χωρίς φυσικά να φταίνε σε τίποτα τα μοιραία τραύματα.

«Για μένα ο Sic ήταν σαν μικρός αδερφός. Τόσο δυνατός στην πίστα και τόσο γλυκός στη φυσιολογική ζωή. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα μου λείψει πολύ», ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει ο VR46. Όσο για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει την αγωνιστική δράση μετά το μοιραίο συμβάν, δεν ευσταθούν. Ο Rossi όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, τιμώντας το κολλητό του.

Η σορός του 24χρονου Simoncelli, αναμένεται να φύγει με πτήση της Alitalia σήμερα το βράδυ από τη Μαλαισία για τη Ρώμη και στη συνέχεια να μεταφερθεί εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στο Coriano. Το φέρετρο θα συνοδέψουν o πατέρας του Paolo και η κοπέλα του Kate, με τη μητέρα του Rossella και τη μικρή του αδερφή Martina, να είναι οι τραγικές φιγούρες, που περιμένουν στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης. Ο Rossi κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνοδέψει το φέρετρο, ωστόσο θα παρευρίσκεται σίγουρα στην κηδεία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
Ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.