Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!

Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: Max Manos στις 08/09/2014 4:14 μμ.

Τη Παρασκευη 5/9,ο 54χρονος γαμπρος μου,κατοικος Πειραια,επεστρεφε μονος απο την εργασια του στην Ελευσινα με το αυτοκινητο του.Ενω εφθανε στον Αγιο Διονυσιο ,αισθανθηκε μια αδιαθεσια με αποτελεσμα να χασει τις αισθησεις του,να περασει στο αντιθετο ρευμα καβαλωντας κρασπεδα και να καταληξει πανω σε οχηματα που ειχαν σταματησει στο φαναρι.

Ο απολογισμος του ατυχηματος...Ο αναβατης ενος παπιου εσπασε το χερι του,ενω και το ολοκαινουργιο μηχανακι υπεστη αρκετες ζημιες.Ενα Ι.Χ επισης επαθε υλικες ζημιες χωρις τραυματισμους των επιβατων.Και φθανω στο τριτο εμπλεκομενο οχημα,μοτο μεγαλου κυβισμου on-off στο οποιο εσπασε ΜΟΝΟ το πισω φαναρι χωρις να τραυματιστει ο αναβατης.

Οπως ολοι αντιλαμβανομαστε,η καταληξη του thriller θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερη,ακομα και με θανατους.
Θεωρω οτι ο Αγιος Διονυσιος εβαλε το χερι του...

Μεσα στο γενικο χαμο και ενω ο γαμπρος μου ηταν ακομα ημιλιποθυμος αλλα οχι τραυματισμενος απο το τρακαρισμα,ο νεαρος με το on -off,ενα ντερεκι και μισο απ'οτι εμαθα,τον επιασε και τον αρχισε στις μπουνιες σε σημειο που ο κοσμος και συγκεκριμενα μια γυναικα τον τραβουσε του φωναζε" ασε τον ,θα τον σκοτωσεις τον ανθρωπο".Με τοση μανια τον χτυπησε που ειναι τυχερος που δεν εχει χασει το ματι του.

Δεν ειναι λιγο πραμα να βλεπεις σταματημενος να ερχεται πανω σου ενα ανεξελεγκτο οχημα.Αλλα οσο και αν κατανοω την ψυχολογια ενος μοτοσυκλετιστη που βιωνει ενα τετοιο περιστατικο,ακομα και την οργη του,δυστυχως δεν μου παει κατω οτι ενας απο εμας,εφτασε να ξυλοκοπει ασπρομαλη ανθρωπο ο οποιος μαλιστα εχρηζε βοηθειας εκεινη τη στιγμη.

Να τον χαιρεται η μανα του τον κανακαρη της...
"No Guts,No Glory"

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: Costas στις 08/09/2014 7:06 μμ.

Δυστυχώς έτσι έχει γίνει η κοινωνία μας γιατί έχει χαθεί η παιδεία, έχουν χαθεί όλα. Και δε φταίει η μάνα του φίλε Μάνο, είναι συλλογικό το πρόβλημα και σε συλλογικό επίπεδο θα λυθεί. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να φταίνε οι μανάδες αυτών των χιλιάδων ψηφοφόρων που ντύθηκαν χρυσαυγήτες νομίζοντας οτι με τη βία και το φασισμό θα λύσουν τα προβλήματά τους.

Δηλαδή τί νόημα έχει να σχολιάζουμε 2-3 παραδείγματα όταν δε μας απασχολεί οτι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη χώρα μας είναι αυτό που επιβάλει τη γνώμη του δια της βίας. Ο συγκεκριμένος τύπος που ανέφερες ναι όντως είναι πολύ θλιβερός. Αλλά προσωπικά δεν πέφτω κ απ τα σύννεφα.

Και περαστικά στον άνθρωπο...

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: jimstag στις 08/09/2014 7:14 μμ.

από ζώα και καθυστερημένους μισάνθρωπους, άλλο τίποτα αυτός ο τόπος Μάνο...

Ως κοινωνία εδώ και δεκαετίες έχουμε διαλύσει την παιδεία και επικροτούμε την βαρβαρότητα, το μίσος, τον εγωισμό, τον τραμπουκισμό και την βία... θερίζουμε ότι ευλαβικά σπέρναμε για δεκαετίες...

Τα στοιχεία του αληταρά δεν τα κράτησε κανείς? Μάλλον θα ήταν από τους απινακίδωτους μάγκες της ασφάλτου και αυτός..

Όπως και να έχει, ευτυχώς δεν είχατε χειρότερα..!

υγ: για τον γαμπρό σου -αλλά και όλους όσοι οδηγούμε αυτοκίνητα ή μοτό- αυτό παίδες είναι βασικό μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς: "αδιαθεσία? σταματάμε στην άκρη και περιμένουμε να συνέλθουμε, καλούμε βοήθεια, πίνουμε νερό κλπ... δεν σφιγγόμαστε για να καταφέρουμε να φτάσουμε...
Change before you have to!

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: epistimon στις 08/09/2014 7:33 μμ.

λογικα στο ατυχημα ηρθε και η αστυνομια να καταγραψει το γεγονος.τον ξυλοδαρμο τον κατεγραψε?καντε του μια πολυ ωραια μυνηση να τρεχει και να μην φτανει για να μαθει την επομενη φορα να σηκωνει τα χερια του και να ξερετε για ξυλοδαρμο δεν ειναι καθολου μικρο το ποσο που καλησε να πληρωσεις.φτανει κοντα στις 10.000 ευρω.αν το πληρωσει σιγουρα θα το σκεφτει ξανα να σηκωσει χερι

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: Max Manos στις 08/09/2014 8:05 μμ.

Σας ευχαριστω για τα σχολια...Και τα "περαστικα".

@ Costas....Eχεις δικιο για τις μαναδες..Τι φταινε και αυτες να μου πεις.Ατυχες το σχολιο μου.
Δεν θελω να δωσω πολιτικες προεκτασεις στο θεμα,αλλα το γεγονος οτι οντως ο τυπος ηταν ξυρισμενος και φορουσε παντελονι παραλλαγης,μπορει να σημαινει πολλα αλλα και τιποτα.

@Jimstag και epistimon ....Ο γαμπρος μου απλα εχασε τις αισθησεις του,χωρις να προλαβει να κανει τιποτα.Εχασε το κοσμο μεσα σε μια στιγμη χωρις περιθωρια αντιδρασης.40 χρονια οδηγος χωρις ουτε ενα τρακαρισμα στο ενεργητικο του,ειναι να μη σου τυχει.Φυσικα και πηγε η τροχαια που εχει τα στοιχεια ολων των εμπλεκομενων.Αλλα λογω του σοκ και της γενικοτερης ασχημης καταστασης του απο τον ξυλοδαρμο,ο ανθρωπος δεν ηταν σε θεση να δωσει καταθεση εκεινη τη στιγμη..
"No Guts,No Glory"

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: johnygalan στις 08/09/2014 9:34 μμ.

Κώστα την χώρας μας πάντως δεν την οδηγούσε η χρυσή αυγή τόσα χρόνια για να φτάσει εκεί που είναι τώρα,
δεν λέω πως η λύση είναι η χρυσή αυγή, πάντως εμένα αυτό που με απογοητεύει περισσότερο είναι ότι συμπολίτες μας εξακολουθούν και ψηφίζουν ξανά και ξανά τους ίδιους ανθρώπους που μας οδήγησαν σ' αυτό το χάλι.
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: Costas στις 08/09/2014 9:48 μμ.

Συμφωνώ οτι δε μας εφεραν αυτοί ώς εδώ και δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Άλλο όμως οτι δε μας έφεραν αυτοί ως εδώ και άλλο οτι αυτοί θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο με φασιστικές μεθόδους.

Με την ίδια λογική δημιουργείται και ένα κόμμα παιδόφιλων, οι οποίοι προφανώς και δε μας έφεραν ως εδώ. Αλλά δε θα τους ψηφίσουμε κι όλας για να μας καλυτερέψουν τη ζωή. Μη μπερδεύουμε διαφορετικά πράγματα.

Τώρα το πώς γίνεται να ψηφίζει ο κοσμος ακόμα τα ίδια κόμματα αυτό είναι όντως περίεργο, αλλά πιστεύω οτι συνδέεται πολύ άμεσα με την έλλειψη παιδείας που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: PTiger800 στις 09/09/2014 10:24 πμ.

Ποτέ δε μπορούσα να αντισταθώ μία φιλοσοφική συζήτηση πρωί, πρωί...

1. Φταίνε και οι μανάδες και οι πατεράδες και όλοι. Ο καθένας έχει μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορεί να μην έχω εγώ μερίδιο ευθύνης για την κακή συμπεριφορά του γιού μου. Έστω και αν δεν του την έμαθα εγώ, απέτυχα στο βαθμό που μου αναλογεί να τον απομακρύνω από αυτούς που του την έμαθαν και δεν του δίδαξα να τους αναγνωρίζει.

2. Θέτω άλλη μία παράμετρο, παρόλο που κανείς δεν είπε τα αντίθετα. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύει κανείς (Χρυσή Αυγή, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) και θα ήταν εντελώς αντίθετο με το δημοκρατικό πολίτευμα να απομονώσουμε κάποιον για τα πιστεύω του. Το θέμα είναι να υπάρχει δικαιοσύνη, ώστε όταν κάποιος παραβεί το νόμο να τιμωρείται ανεξάρτητα από τα πιστεύω του. Για να λειτουργήσει η κοινωνία, η βία πρέπει να αναγνωρίζεται και να τιμωρείται σε όλες τις παράνομες μορφές της.

3. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος ψηφίζει τα ίδια κόμματα. Αυτά υπάρχουν, αυτά ψηφίζει. Το θέμα είναι ότι σταυρώνει τους ίδιους μαλάκες. Άρα, αν ο κόσμος δε σταματήσει να ψηφίζει μονο αυτούς που βλέπει στην τηλεόραση να ουρλιάζουν ή αυτούς που ξέρει από τις καθημερινές σαπουνόπερες και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και δεν αρχίζει να ψάχνει το ποιόν του καθενός το χάλι θα παραμείνει αδιόρθωτο. Αν όμως ρίχνουμε τους σταυρούς σε ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο, από όποιο κόμμα και αν προτιμάμε, τότε βοηθάμε και την αυτοεξυγίανση των κομμάτων και το πολίτευμα και τη χώρα. Και την πάρτη μας.
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: Tigrisss στις 09/09/2014 1:48 μμ.

ψηφιζω επαρχία.
τα εκλογικα κεντρα ειναι γεματα απο γεροντια.
με τα Π και τις μαγκουρες, για να ψηφισουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.
Και επαφή με τη πραγματικότητα καμία. οι νέοι απέχουν αρκετά απο τις εκλογές (λάθος), επομένως, να γιατί βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.....

αν είναι δυνατόν να μιλάμε για τη ΧΑ. Στο fazerclub οπου όπως ξερετε αρκετοι εχω πολύ ενεργό ρολο, καναμε ολοκλήρο θέμα για αυτους. Ειτε για τους ενσυνείδητους, είτε για τους ηλίθους. Κατάλαβαν οτι δε τους παίρνει....

οσο αφορα τον μαγκα, ενταξει....δεν εχω λόγια.

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: tasos_triple στις 09/09/2014 5:37 μμ.

Να ευχηθω κι εγω ταχεια αναρρωση στον ανθρωπο και παλι καλα που δεν προκληθηκε καποιος πολυ σοβαρος τραυματισμος και στους υπολοιπους απο αυτο το ατυχες συμβαν.
Δεν θα αναφερθω στην πολιτικη διασταση του θεματος που ισως να μην εχει και αμεση σχεση με το γεγονος αλλα επειδη
τυχαινει να γνωριζω ενα παρομοιο περιστατικο θα πω μονο πως, δεν ξερω τι μπορει να σου προκαλεσει ο φοβος αλλα στην χωρα μας η βλακεια και η μαγκια περισσευουν και δυστηχως αυτα τα δυο πανε πακετο τις περισσοτερες φορες.
Ελπιζω μονο να τιμωρηθει για να μαθει να σκεφτεται λιγο τουλαχιστον

Re: Μπραβο ρε παληκαρι...μας τιμας ιδιαιτερα!  

  Από: sprint900 στις 09/09/2014 9:46 μμ.

((( Να τον χαιρεται η μανα του τον κανακαρη της... )))

Όπως ακριβώς τα λες φίλε μου , διορθώνω μόνο όχι κανακάρη , κάφρο της .

Χωρίς να ελέγξει το τι και γιατί , όρχησε να κτυπάει έναν άρρωστο άνθρωπο , αλήτης μέχρι κόκαλο .

Αλλά που μυαλό να δουλέψει να σκεφτεί ο κάφρος , ότι για να φτάσει το αυτοκίνητο να καβαλήσει νησίδα ώστε να μπει αντίθετο ρεύμα μήπως ήταν συγκοπή η εγκεφαλικό .

Αλλά να δεις πόσο αντράκια γίνονται κάτι τέτοιοι άντρακλες όταν καταλάβουν ότι μπορεί να της φάνε έχοντας ένα αντίπαλο που μπορεί να ανταποδώσει και όχι σαν ένα μισό λιπόθυμο ανίκανο να υπερασπιστή τον εαυτό του .

Τυχερός ο γαμπρός σου μέσα στην ατυχία του που δεν σκότωσε κάποιον και φυσικά δεν του έκανε κάποια χοντρή ζημιά ο κάφρος , περαστικά του εύχομαι .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.