Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!

Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: Βαγγελης Τρελοκαβαλαρης στις 17/12/2010 9:43 μμ.

Σημερα 17/12/2010 το πρωι κατα τις 11.30 κατεβαινα την ηλιουπολεως μετα τα φαναρια της πυρκαλ με το husaberg μου για να παω να αλλαξω λαστιχα ,καθως λοιπον εκανα διηθηση αναμεσα απο τα κουτακια στος υψος της μεσαιας με την αριστερη λωριδα ,τυπας που ηταν ακριβως μπροστα μου αποφασισε να μπει εντελως αριστερα και πισω απο προπορευομενο αμαξι και για αποσταση τουλαχιστων 100 μετρων πηγαινε σε αυτο το ρυθμο ,αποφασιζω λοιπον εγω να συνεχισω τη πορεια μου και εκει λοιπον που ειμαστε με το αρχι@#@#@$# πλαι πλαι αποφασιζει να πεσει πανω μου απο τα αριστερα να με κοπανησει να με ριξει μεσα στη κινηση και εγω να συρθω για μερικα μετρα και ως εκ θαυματος να τη γλυτωσω αφου δε με πατησε κανενας κουτακιας με μερικες εκδορες στο ποπο στα γονατα και ευτυχως πουθενα αλλου!!!Την ωρα δε που εγω σερνομουν στην ασφαλτο βλεπω το παιδοβουβαλο να τη κοπαναει ακαθεκτα χωρις καν να γυρισει να δει τη προξενησε φευγωντας ως λουης αναμεσα στα αμαξια...........Λοιπον μαγκα αν με διαβαζεις λαβε υποψη παρολο που δε προλαβα να σου παρω το νουμερο παροτι το ειδα αλλα δε το συγκρατησα βουνο με βουνο δε σμιγει γιαυτο λοιπον σου επισυναπτω οτι το μονο που μπορεις να κανεις προς ωρας ειναι να αλλαξεις δικυκλο και απο τιγρη να καβαλησεις τιποτα αλλο γιατι εχω μνημη ελεφαντα παλιογαμι@#@#@ εκτος βεβαια και αν το μηχανακι το εχεις ξαφρισει απο πουθενα παλιοπουτ@#@$#@#!!!Οποιος ειδε η ακουσε τιποτα παρακαλω πολυ να με ενημερωσει.

chris34 Φιλε εχεις δικιο που τα εχεις παρει (ισως να εχεις βαλει και εσυ το χερακι σου) αλλα τα κοσμιτικα επιθετα μπορεις να του τα πεις κατ ιδιαν οταν τον βρεις!

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: alexandros.s στις 17/12/2010 10 μμ.

κοιτα να εισαι εσυ καλα και μην τα παιρνεις!σκεψου οτι 1 στους 2 οδηγους μηχανων ειναι οδηγοι κατα τυχη η' αλλιως οτι να ναι!

@@λακια που δεν σταματησε παντως!

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: Βαγγελης Τρελοκαβαλαρης στις 17/12/2010 10:11 μμ.

alexandros.s"κοιτα να εισαι εσυ καλα και μην τα παιρνεις!σκεψου οτι 1 στους 2 οδηγους μηχανων ειναι οδηγοι κατα τυχη η' αλλιως οτι να ναι!

@@λακια που δεν σταματησε παντως!"

Φιλε μου εχεις δικιο γιατι δεν ησουν παρων για να καταλαβεις τι εγινε.Αισιως διαβαινω τα 20+χρονια καβαλα πανω σε αυτο που πραγματικα λατρευω και λεγεται 2 τροχοι και απο βροντους και χτυπηματα αλλο τιποτα αλλα να με ριξει μοτοσυκλετιστης και αυτο πιστευω οτι το εκανε σκοπιμα πρωτη φορα μου συμβαινει αλλα και δε το εχω ξανακουσει!!!Ευτυχως με εσωσε η εμπειρια μου στο να πεφτω και αυτος σταθηκε τυχερος γιατι η σουηδεζα μου μπουκωσε απο υπερχυλιση και δε πηρε μπροστα αμεσως .............Εφτασα στο σημειο να ψαχνομαι μηπως κανεις θελει το κακο μου ...φαντασου !!!Τελος παντων για να μη πολυλογω εαν καποιος ξερει η ειδε κατι ας με ενημερωσει.Ευχαριστω!!!

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: alexandros.s στις 17/12/2010 10:24 μμ.

συναδελφε ολα τα δικαια μαζι σου! ειναι ασχημο να προσπαθεις να μην την πατησεις απο κουτακια και να σου ερχεται απο διτροχο!
μαλλον ο αναβατης της μηχανης δεν θα ειχε συναισθηση της διτροχης νοοτροπιας.
και σκεψου,οτι πολλες φορες στο παρελθον-σχεδον ολοι- κατηγορουμε τα παπακια για καγκουριστικες νοοτροπιες
αλλα οσο ζοριζετε ο κοσμος θες βενζινη-τελη-εξοδα και το γυρναει σε μηχανες τοσο πιο επικινδυνο γινετε το σπορ της μηχανης!σχεδον καθε μερα βλεπω απο ενα παραδειγμα απειριας που μπορει να οδηγησει στα χειροτερα!

anyway ελπιζω να μην ειμαι και εγω ενας απο αυτους!!!

μην περιμενεις να βρεθει καποιος να σου πει ποιος,που,γιατι κτλ κτλ ,οσο αφορα το συμβαν!αν και ειμαι περιεργος να δω την συνεχεια!

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: Tigris3 στις 17/12/2010 10:36 μμ.

Η Αθήνα έχει γεμίσει "ζώα"!! Αυτό που μετράει είναι που δεν χτύπησες! Και εγώ στη θέση σου το ίδιο εκνευρισμένος θα ήμουν (τουλάχιστον)! Πιστεύω ότι θα το βρει μπροστά του πάντως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και θα το πληρώσει αναλόγως!!

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: tharis στις 17/12/2010 11:37 μμ.

Βαγγελης Τρελοκαβαλαρης"... και αυτο πιστευω οτι το εκανε σκοπιμα ..."


εδω τωρα μαλλον τα παραλες φιλε μου... δεν ημουν μπροστα για να ξερω αλλα μου φαινεται λιγο απιθανο..

αλλωστε εσυ ησουν αυτος που προσπερνουσε "παρανομα".. Δικιο εχεις να εκνευριζεσαι που δε σταματησε να δει αν χτυπησες, απο κει και περα αν γραφτηκες στο forum (διαβασα και το ποστ σου στο moto.gr) επειδη αυτος που σ εριξε οδηγουσε Tiger μπας και τον "πιασουμε", δε νομιζω να μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Εντελως φιλικα
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Λευκο Tiger 1050 καταζητειται !!!!!!!!!!!!!  

  Από: aimiliosbmw στις 10/01/2011 11:02 μμ.

αν δε κανω λαθος με πηρες τηλ μηπως ηταν το δικο μου...ακομα δε ξερω αν πρεπει να χαρω ή να κλαιω