Tiger vs triple

Re: Tiger vs triple  

  Από: Native στις 06/10/2011 10:41 πμ.

Αν ψάξετε λίγο τους κωδικούς των ανταλλάκτικων σε μοντελα αντιστοιχης χρονιας και θα καταλάβετε οτι ειναι ιδια. Χρηστο κατι δεν κάνεις καλά. Αν θές να πάρεις άλογα παίξε με tuneecu και ασε τους παραλληλους εγκεφάλους που ειναι πεταμένα λεφτά. Το tiger με αυτα που σου ειπα πάει απο 115-122 άλογα τροχό. Ανάλογα βέβαια το δυναμόμετρο και τι μάρκα ειναι, μπορει να δειξει και λιγότερα. Και πάντα οταν θέλουμε να κάνουμε συγκριση, μετραμε τα δυο μηχανακια στο ιδιο δυναμόμετρο και την ιδια μέρα - ώρα.
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Re: Tiger vs triple  

  Από: guraki στις 06/10/2011 11:10 πμ.

Οι κινητηρες δεν ειναι ιδιοι...εχουν διαφορα στα ηλεκτρικα τους σιγουρα και δεν ξερω για εκκεντροφορους!

Re: Tiger vs triple  

  Από: Native στις 06/10/2011 12:18 μμ.

Μιλησα για τα μηχανικά μερη. Πηνια δεν μας ενδιαφερει αν εχει διαφορετικά
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Re: Tiger vs triple  

  Από: guraki στις 06/10/2011 12:39 μμ.

Τα ηλεκτρικα δεν μπορουν να συμβαλλουν σε μεγαλυτερη αποδοση???

Re: Tiger vs triple  

  Από: Billy στις 06/10/2011 12:54 μμ.

Στο site της Triumph μιλάει για χαρτογράφηση κινητήρα.Πιθανόν όταν βάζει κανείς διαφορετικό πρόγραμμα,εξάτμιση και φίλτρο στο Tiger,να μην πετυχαίνει η συνταγή,όσο αυτή της ''μαμάς'' Triumph για το speed.
Θέλει κάποιο συστατικό ακόμα.

Re: Tiger vs triple  

  Από: Native στις 06/10/2011 12:57 μμ.

Μπά, χαμηλή τάση παέι στους πολλαπλασιαστές, η οποίοι έχουν τον ιδιο κωδικό, οποτε ιδιο ρεύμα πάει στα μπουζί.
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Re: Tiger vs triple  

  Από: Sprinter στις 07/10/2011 2:51 μμ.

Native"Αν ψάξετε λίγο τους κωδικούς των ανταλλάκτικων σε μοντελα αντιστοιχης χρονιας και θα καταλάβετε οτι ειναι ιδια. Χρηστο κατι δεν κάνεις καλά. Αν θές να πάρεις άλογα παίξε με tuneecu και ασε τους παραλληλους εγκεφάλους που ειναι πεταμένα λεφτά. Το tiger με αυτα που σου ειπα πάει απο 115-122 άλογα τροχό. Ανάλογα βέβαια το δυναμόμετρο και τι μάρκα ειναι, μπορει να δειξει και λιγότερα. Και πάντα οταν θέλουμε να κάνουμε συγκριση, μετραμε τα δυο μηχανακια στο ιδιο δυναμόμετρο και την ιδια μέρα - ώρα."


115-122 άλογα τροχό! Δηλαδή 135 - 140 στρόφαλο. Και μετά ξύπνησες
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Tiger vs triple  

  Από: ridik στις 07/10/2011 5:36 μμ.

δεν ξερω για τα αλογα αλλα σημερα που περασα ενα νεο προγραμμα τις triumph και ανοιξα και την αλλη τρυπα στο φιλτροκουτι η μηχανι κανει παρτι χαχαχαχα στα ψηλα μεγαλη διαφορα γραφη και η πεμτη τωρα χιχιχ (το mivvoni trelenetai)

Re: Tiger vs triple  

  Από: guraki στις 07/10/2011 7:18 μμ.

Ποιο προγραμμα εβαλες?Γιατι εμενα δειχνει να εχασε στο δυναμομετρο με την δευτερη τρυπα...

Re: Tiger vs triple  

  Από: xristos στις 07/10/2011 8:46 μμ.

Ρε παιδες η δυναμομετρησεις γινονται στο ιδιο δυναμομετρο την ιδια χρονικη στιγμη,υπαρχει ομως διαφορα.Επειδη θελω να τρυπισω και στον τιγρη τα πιστονια χαχαχα θα συνεχισω και βλεπουμε.Κατι πρεπει να παιζει με την ECU και με το βολαν.Επι την ευκαιρια και επειδη εχω ξοδεψει πολλα λεφτα στα μηχανακια που ειχα κατα καιρους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ενος τιγρη ΟΤΙ και να βαλεις επανω (εξατμηση,φιλτρο,προγραμμα) επαναλαμβανω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ MAX 115 .To μηχανακι μ μαμα καλοστρωμενο εβγαζε 97 ιππους τροχο.Τωρα αποδιδει 115 τροχο.Το τριπλε του αδερφου μ μαμα χωρις απολυτος τιποτα επανω αποδιδει 116-117 ιππους τροχο.(Το δυναμομετρο αν θελει ο χειριστης του σου δειχνει -+ 10 %. Για να μας φευγει ο καβλα οτι το μηχανακι μας δυναμωσε ...και καλα...).Οσον αφορα την 2η τρυπα που ειπε καποιος ισως το μηχανακι οντως να εχασε καπου και ισως πηρε καπου αλλου διωτι αλλαζει την αναλογια (fuel-air ratio).

Re: Tiger vs triple  

  Από: ridik στις 07/10/2011 11:11 μμ.

guraki"Ποιο προγραμμα εβαλες?Γιατι εμενα δειχνει να εχασε στο δυναμομετρο με την δευτερη τρυπα..."


δεν ξερω φιλε μου παντωσ την αλλη φορα ειχα αλλο μου ειπε επιδει τον ξερω κιολασ οτι τωρα τοy το εδωσε h triumph oso gia thn 2rh τρυπα ειδικα στα ψηλα τρελενεται δεν ξερω βλεπω μεγαλη διαφορα!

Re: Tiger vs triple  

  Από: ridik στις 07/10/2011 11:14 μμ.

xristos"Ρε παιδες η δυναμομετρησεις γινονται στο ιδιο δυναμομετρο την ιδια χρονικη στιγμη,υπαρχει ομως διαφορα.Επειδη θελω να τρυπισω και στον τιγρη τα πιστονια χαχαχα θα συνεχισω και βλεπουμε.Κατι πρεπει να παιζει με την ECU και με το βολαν.Επι την ευκαιρια και επειδη εχω ξοδεψει πολλα λεφτα στα μηχανακια που ειχα κατα καιρους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ενος τιγρη ΟΤΙ και να βαλεις επανω (εξατμηση,φιλτρο,προγραμμα) επαναλαμβανω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ MAX 115 .To μηχανακι μ μαμα καλοστρωμενο εβγαζε 97 ιππους τροχο.Τωρα αποδιδει 115 τροχο.Το τριπλε του αδερφου μ μαμα χωρις απολυτος τιποτα επανω αποδιδει 116-117 ιππους τροχο.(Το δυναμομετρο αν θελει ο χειριστης του σου δειχνει -+ 10 %. Για να μας φευγει ο καβλα οτι το μηχανακι μας δυναμωσε ...και καλα...).Οσον αφορα την 2η τρυπα που ειπε καποιος ισως το μηχανακι οντως να εχασε καπου και ισως πηρε καπου αλλου διωτι αλλαζει την αναλογια (fuel-air ratio). "


ναι οντος στα χαμηλα το βλεπω να εχασα λιγακι αλλα στα ψηλα τρελενεται και ειμαι σιγουρος γτ το καιω αρκετα