Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένου

Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένου  

  Από: telekrits στις 05/09/2014 4:56 μμ.

Καλησπέρα σας

Καταρχην δεν ξερω αν εχω τοποθετησει σωστα το συγκεκριμενο θεμα και δεχομαι την κριτικη των administrators για μεταφορα στη σωστη κατηγορια....

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός τίγρη 1050 μεταχειρισμένου και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι παλιός Apriliakias (είχα ένα strada 650 όπου δεν έχω 4 μήνες που το πούλησα) και μαζεύω σιγα σιγα τα υπόλοιπα χρήματα ωστε μέχρι το τέλος του χρόνου να εχω στα χερια μου τον τιγρη. Δεν σας κρυβω ότι προερχομαι απο "ζημιαρικο" μηχανακι που εκανα αισιως χαρουμενα 50.000 χιλιομετρα αλλα πληρωσα ολες τις παιδικες ασθενειες (καντραν, κλειδαρια μεχρι κ ηλεκτρονικη).

Διαβαζοντας περι βλαβων και περι πιστονιων καταλαβαινω οτι προκαλει εναν δισταγμο για καποιον που θελει να το αγορασει. Δεν θελω να ειμαι προκατειλημενος απλα επειδη εχω ενα γκαντεμικο παρελθον και δεν εχω γνωσεις μηχανικες θα ηθελα αν μπορουσατε να με κατευθύνετε στο ΤΙ πρεπει να κοιταω τωρα που ψαχνω για τον τιγρη.

1) Εγγυηση ποια μηχανακια εχουν ακομα; του 10; του 11;
2) Ευκολος τροπος να ξεχωριζω μηχανακια με προβληματικο παρελθον πιστονιων....πχ Αν το μηχανακι εχει πανω απο 30.000 και βιβλιο service υπαρχει περιπτωση να ανηκει στην "καλη" παρτιδα οπου δεν ειχε προβλημα αρα δεν θα εχει και στο μελλον προβλημα στα πιστονια; Αν εχει ανοιχτει το μοτερ "φαινεται";
3) Το καντραν το βλεπω διαφορετικο σε καποια μηχανακια... Υπαρχει καποια διαφορα; καποιο προβλημα; ή απλως facelift.
4) Μπορειτε να μου πειτε καποια παραδειγματα καλης σχεσης τιμης και χρονολογιας...

..........οποιαδηποτε αλλη πληροφορια που πιστευετε θα μου ειναι χρησιμη μη διστασετε....

Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω συντομα να γινω ενεργο μελος!

Ανδρεας

Re: Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένο  

  Από: dimchrist στις 05/09/2014 6 μμ.

Τα μηχανάκια που βγάλανε άδεια μέσα στο 2010 είχαν 3 χρόνια εγγύηση. Ήταν προωθητική ενέργεια της εδώ αντιπροσωπείας (Eliofil).
Αν δώσεις τον αριθμό πλαισίου στην Eliofil θα σου πουν αν έχει αλλάξει πιστόνια. Λογικά πρέπει να κρατάνε αρχείο μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν πληρώσει (έχουν περαστεί στην εγγύηση). Υπήρξαν και περιπτώσεις εκτός εγγύησης που καλύφθηκαν μετά από τρέξιμο αλλά τώρα αν έχεις Tiger του 2007 μην περιμένεις να στο καλύψουν μετά από 7 χρόνια...
Το κοντέρ/καντραν δεν είχε κάποιο θέμα. Απλά δέχτηκε facelift. Θέμα υπήρξε με την ένδειξη της στάθμης της βενζίνης αλλά αυτό δεν ήταν θέμα του καντραν.
H τιμή καθορίζεται από την προσφορά και τη ζήτηση και το tiger έχει κρατήσει καλή τιμή για μεγάλο μηχανάκι και με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας. Ρίξε μια ματιά στο car.gr συνήθως είναι μονόδρομος.
Πήγαινε να το δει ένας μάστορας που να το ξέρει το μηχανάκι και με το καλό να το πάρεις.

Triple Way

Re: Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένο  

  Από: tasos7 στις 07/10/2015 8:26 πμ.

Μηπως ξερετε απο ποιο μοντελο εχει δεχτει facelift το κοντερ γιατι κοιτουσα αγγελιες να μην πεσουμε σε κανα στουκαρισμενο και το εχει αλλαξει αυτος..

Re: Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένο  

  Από: Tigris3 στις 07/10/2015 1:56 μμ.

Το 2011 άλλαξε το κοντέρ από όσο θυμάμαι.

Re: Τι πρέπει να προσέξω για αγορά TIGER 1050 Μεταχειρισμένο  

  Από: tasos7 στις 07/10/2015 3:16 μμ.

Οποτε μουφα αγγελια επεσα μαλον γιατι εγραφε του 09..