ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ST ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Re: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ST ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  

  Από: mveliss στις 06/08/2013 2:15 μμ.

Που να τους κοπούν τα χέρια και τα πόδια μαζί και να μείνουν φυτά για την υπόλοιπη ζωή τους!

Συγνώμη, αλλά αγανακτώ και τρελαίνομαι με αυτές τις καταστάσεις!!!

Τι να πω φίλε μου! Πραγματικά εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να βρεις τη μηχανή σου ή σύντομα να καταφέρεις να αποκτήσεις μια καινούργια!!!

Re: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ST ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  

  Από: tasos_triple στις 06/08/2013 3:50 μμ.

φιλε μου,ευχομαι κι εγω ολοψυχα να το βρεις.απο εναν γνωστο μου εχω ακουσει πως πολλα απο αυτα τα μπασταρδα
βγαζουν πινακιδα και τα κυκλοφορουν κανονικα και μετα τα παρατανε.κανε καμια βολτα και σε πολυσυχναστα μερη

Re: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ST ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  

  Από: triplelover στις 01/10/2013 10:01 μμ.

Glober"
sprint900"Φίλε λυπάμαι πάρα πολύ , εύχομαι να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να ξαναβρείς το μηχανάκι σου .
Ήθελα να σε ρωτήσω αν έκοψαν όχι το λουκέτο αλλα το κουκουνάρι το abus δεν χρειάζεται το διευκρίνισες , ντρεπόμουν για να σου πω την αλήθεια να κάνω μια τέτοια ερώτηση τέτοια ώρα .
Ήσουν πάρα πολύ άτυχος τους καθυστέρησε αλλα όχι αρκετά , ώστε να τους ακούσει κάποιος και να αποτραπεί το δυστυχές συμβάν.
Το μεγάλο δυστύχημα είναι ότι δεν της κλέβουν για τα εξτρά , κάποιος ‘’συνάνθρωπος’’ που χρειάστηκε ακριβά ανταλλακτικά σε ζημιά στο δικό του τα παρήγγειλε στο κατάλληλο κύκλωμα κατά 90%.
Αν δεν έχουν σίγουρη την παραγγελία δεν ρισκάρουν στα τυφλά και ξέρουν ότι το πρώτο πράγμα που θα παρακολουθεί ο άμοιρος ιδιοκτήτης είναι οι αγγελίες για τα σπάνια αξεσουάρ του .
Ξανά εύχομαι να σου χαμογελάσει η τύχη φίλε και να βρεις μια άκρη ."


Με λίγα λόγια μόνοι μας το συντηρούμε το κύκλωμα... Αν για παράδειγμα όταν είχα τρακάρει είχα παραγγείλει το ψυγειάκι απο την πιάτσα τώρα κάποιος θα έκλαιγε το μηχανάκι του εξαιτίας μου... "



οπως τα λες ειναι φιλε μου, εδω γνωστος μου ο οποιος και θελει να λεγεται μοτοσυκλετιστης, παρειγγειλε σε κατι γυφτακια ανταλλακτικα για ενα παπι. Οταν το ακουσα μου επεσαν τα μαλλια, οχι τιποτα το ελεγε και σε παρεα που εχουν μηχανες και κοκορευοτανε κιολας. Εφριξε πιο πολυ ακομα οταν ενας απ αυτην την παρεα τον εκθιαζε κιολας οτι ειναι και πολυ μαγκας, τι να πω ρε παιδια... για αυτους και αλλους τοσους λογους απο φιλο τον εκανα πια απλα γνωστο και πολυ του ειναι...