Απαραδεκτη TRIUMPH

Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: acratosa στις 29/09/2010 2:14 μμ.

Αγορασα τη μηχανη (Tiger SE ανθρακι) στα μεσα Μαιου 2010. Με τρακαρε ταξιτζης στις 8 Ιουλιου. Η παραγγελια ανταλλακτικων (ντεποζιτο, πηρουνια, μουτρα, χουφτες κλπ) εγινε στις 13 Ιουλιου.
Μεχρι και αυτη τη στιγμη (29 Σεπ) η μηχανη δεν ειναι ετοιμη, καθώς "το εργοστασιο δεν εστειλε τη ζαντα απο Αγγλια". Οι ανα εβδομαδες παρατασεις πλεον δεν γινονται αποδεκτές και η καλη προαίρεση μου εξαντλήθηκε.

παρα την καλη διάθεση και ευγενεια της αντιπροσωπειας (Pierrakos, Αλιμος), η TRIUMP Καταφερε να επιβεβαιωσει την αισχρη φημη που τη συνοδευει σε επιπεδο εξυπηρετησης και χρονων παραδοσης, για την οποία κι εγω πολεμούσα να μεταπείσω γιαπωνεζους κ ιταλιανους.. Εχασε εναν πελατη που ουτε κοιτουσε δεξια-αριστερα τα αλλα μηχανακια, εχασε 2 επιπλεον πελατες που ειχαν ψηθει βλεποντας τον Τιγρη και κερδισε πολλα "αει σιχτίρ" απο εναν κατα τ' άλλα νηφαλιο και ηρεμο (σε δρομο και καθημερινοτητα) φιλο.

Ντροπή, αίσχος και μια ευχή: Να αλλαξει αμεσα η πολιτική (είτε φταιει η Triumph Uk, είτε ο εισαγωγεας, είτε ο Πιερακος κλπ) της εταιρίας, διότι με τετοιες πρακτικες το μελλον της θα ειναι αρκετα δυσκολο.

Να ειστε ολοι ορθιοι και με ομορφα ταξιδια,
φιλικα
Ανδρεας Ακρατος

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Costas στις 29/09/2010 2:25 μμ.

Καλησπέρα Ανδρέα.
Κατ αρχάς καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου.Πολλοί μπορεί να έχουμε ταλαιπωρηθεί για διάφορους λόγους.Πιστεύω οτι μπορούμε να σε βοηθήσουμε γιατί το φορουμ είναι ενεργό.Φτάνει να έχουμε λεπτομέρειες για το γεγονός και θα υπάρξει κινητοποίηση.Αυτό γιατί διάφοροι λένε παράπονα κατά καιρούς αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν ευσταθούν πολλές φορές.Δεν πάει για σενα αυτό,καταλαβαίνεις πως το λέω.Το φορουμ ειναι ανοιχτό για να πιέσει όπως μπορεί.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: acratosa στις 29/09/2010 2:44 μμ.

Αγαπητε Κώστα σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον.
Τα δεδομενα ειναι αυτα που παρουσιασα στην πρωτη παραγραφο του μηνυματος μου.
Το δεδομενο ειναι επισης οτι μεχρι και αυτη τη στιγμη -μιλησα πριν λιγο με Αντιπροσωπεια Αλιμου- δεν εχει ερθει η ζαντα, αρα η μηχανη δεν μπορει να αποδεσμευθει απο το συνεργειο (σωστο και προς τιμην της αντιπροσωπειας Αλιμου).

Τη μια το εργοστασιο εκλεισε για Αυγουστο, την αλλη ο εισαγωγεας ηταν κλειστος για καλοκαιρι, την παραλη ηρθαν τα ανταλλακτικα αλλα οχι ολα, την μεταπαραλλη ο Πιερρακος (και τον ευχαριστω) πιέζει τον εισαγωγεα αλλα δεν μπορεινα τα φερει απο Αγγλια ο ίδιος...
Δεν ειμαστε παιδακια (καθώς τα παιδάκια ίσως να μην απαιτούσαν εξυπηρέτηση αντίστοιχη των 14000 ευρω που κοστισε η μηχανή!), ούτε μια εταιρια παγκοσμιου κυρους (θεωρητικα) βασίζεται στην καλή προαίρεση των υπαλληλων να στειλουν εγκαιρως τα ανταλλακτικα, ούτε στην καλή προαίρεση του πελάτη να περιμενει ενα 3μηνο και να δεχεται τις αιτιολογιες/δικαιολογιες. Σχετικα εστειλα και μεηλ στην TRIUMPH UK (feedback2@triumph.co.uk, δεν βρηκα αλλο email account).

Λεπτομερειες ειναι στη διάθεσή σας, ομως το ποστ μου αφορα την μεχρι τουδε πικρη μου εμπειρια. Ίσως να ειναι ολα οκ αυριο το πρωι, ομως αυτό δεν αλλαζει την οικτρη εξυπηρετηση εδώ και 3 παρα κατι μηνες.. Και επισημαινω ειμαι φαν / φιλος / υποστηρικτης της TRIUMPH για λογους που ξεπερνουν τους καθαρά μηχανικο-οδηγικούς..

φιλικα
Ανδρεας

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Costas στις 29/09/2010 3:03 μμ.

Όπως το περιγράφεις,πιστεύω οτι ένας λόγος που ταλαιπωρήθηκες αρκετά ήταν οτι έπεσες σε καλοκαιρινή περίοδο που σχεδόν όλα υπολειτουργούν.Πέρα από αυτό ,το βρίσκω κι εγώ απαράδεκτο να περιμένεις τόσο καιρό τη ζάντα.Για την ταλαιπωρία συνήθως κάποιος ευθύνεται.Θα μιλήσω με τον admin που ξέρει πιο πολλά πράγματα από μέσα και θα επανέλθω.
Το θέμα σου μένει ανοιχτο και το παρακολουθούμε.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: strani στις 29/09/2010 4:20 μμ.

ΦΙΛΕ ελπιζοντας το θεμα σου να λυθει γρηγορα να πω οτι πραγματι εκπλησωμε και εγω με την πολιτικη της εταιριας η των αντιπροσωπων της εν ελλαδι να υπολειτουργουν το καλοκαιρι Που ακουστηκε σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που εχουμε 11 μηνες ηλιο να κλεινει η να υπολειτουργει η TRIUMPH.Tις μεγαλες και σοβαρες εταιριες δεν τις κανουν μονο οι πωλησεις αλλα και το λεγομενο after sail.Ποσο μαλλον οταν προκειτε για μοντελα που κυμαινονται αρκετα πανω απο τον μεσο ορο {σε τιμες}

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: tharis στις 29/09/2010 5:01 μμ.

strani"... και το λεγομενο after sail. .."


επιτηδες το εγραψες ετσι ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Sprinter στις 29/09/2010 5:48 μμ.

Με τον Τζαφάρα (η κάπως έτσι) στην Ηλιοφίλ μίλησες? Για πάρτον ενα τηλ. κατ' αρχήν και ρίξε ενα ευγενικό μπινελίκι. Ειναι ο υπεύθυνος του after-sale service στην Ηλιοφίλ.

Το email σου μάλλον παει στους web developers του site πραγμα άχρηστο. Γενικώς αστα τα email σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ενα γράμμα συστημένο στην Triumph επίσης συνήθως προκαλεί κάποια αντίδραση (δεν ξέρω για λύση..). H αντίδραση πολλές φορές έρχεται από τον τοπικό εισαγωγέα, αρα μη περιμένεις σώνει και καλά απάντηση απ' αυτούς αλλά το γράμμα σου θα προωθηθεί καταλλήλως.

Triumph Motorcycles Ltd
Normandy Way
Hinckley
Leicestershire
LE10 3BZ
United Kingdom
Telephone +44(0) 1455 251700
Facsimile +44(0) 1455 453005

to the attention of the Customer Service Department

με copy την Eliofil S.A. (κ. Τζαφάρα).

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το παραπάνω τηλ. και να ζητήσεις το Customer Service αν τα Αγγλικά σε βοηθούν, αλλα το γράμμα νομίζω πως είναι καλύτερο.

Εχεις δίκιο να αγανακτείς και ακόμα περισσότερο γιατι δεν ξέρεις και ποιός φταίει. Πιθανόν από λίγο όλοι... Λίγο άργησε ο ενας να παραγείλει, λίγο ο άλλος να προωθήσει, λίγο ο άλλος να στείλει, λίγο ο Αύγουστος λίγο το άλλο. Χέστα.

Το θέμα είναι πως αντίστοιχα πράγματα θα ακούσεις για όλες τις μαρκες στην Ελλάδα λιγότερο ή περισσότερο. Και μη μου πείς πώς είχες π.χ. πρίν Σoυζούκι που ότι χρειάστηκες δεν είχες πρόβλημα ή ο φίλος σου με Χόντα μπλα μπλα μπλά γιατί για κάθε τετοιο υπάρχει και ενα αντίθετο...

Δυστυχώς συμβαίνουν 2 τινα. Παγκοσμίως δεν είναι οι μηχανές αυτοκίνητα για να υπάρχει υπερπληθώρα ανταλλακτικών στοκαρισμένων γενικώς και επιπλέον ήμαστε και στη μπουρδελο-Ελλάδα.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:45, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Sprinter στις 29/09/2010 6:09 μμ.

strani"Ποσο μαλλον οταν προκειτε για μοντελα που κυμαινονται αρκετα πανω απο τον μεσο ορο {σε τιμες} "


Δεν παίζει αυτό, οι τιμές είναι ανταγωνιστικότατες, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία για το θέμα μας.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: ATN PANOS στις 29/09/2010 11:02 μμ.

φιλε σε καταλαβαινω απολυτα.

νομιζω οι συνφουριτες πιο πριν απαντησαν

να προσθεσω μονο οτι σε παρομοιες καταστασεις που εχω πεσει στο παρελθον
με ιαπωνικα μοντελα, ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.
μιλαω παντα για περιοδο αυγουστου, που πανω κατω ακομα και τα φαρμακεια εχουν ελλειψεις.


ευχομαι συντομα να την εχεις αναμεσα στα ποδια σου παλι, και να εισαι σιγουρος, οτι
θα τα ξεχασεις ολα, στην πρωτη βολτα
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Polymhxanos στις 30/09/2010 10:42 πμ.

Μπροστινος τροχός 1050 tiger ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ από αγγλία, κόκκινο κατάκόκκινο στο σύστημα. Άγνωστη νέα παραλαβή.

Βρές ένα μεταχειρισμένο από ebay να κάνεις δουλειά.

Σε μια κουταλιά νερό πνίγεσαι κι εσύ κι ο dealer που πήγες.

Αν δεν μπορεί να σου βρει, στείλε ΠΜ να σε στείλω σε άνθρωπο που θα σου βρει.


EDIT: Το κόκκινο στο online της triumph, το είδε ο dealer σε 3 δευτερόλεπτα. Τόσο του πήρε. Μπορούσε να στο πει σε άλλα 3. Γιατί περιμένει μήνες κι αυτός κι εσύ για τελειωμένο, είναι κάτι που φταίτε εσύ και αυτός, όχι η T. στο συνολό της. Όσο για ιταλικά, πάρε κανά aprilia, κανά ducati και άι βρες ανταλλακτικό (που με αριθμό πλαισίου τα παραγγέλνεις, ούτε ξέρουν τι υπάρχει τι δεν υπάρχει και στο τέλος έρχεται ΛΑΘΟΣ), και μετά πες και κάνε σύγκριση σε Τ.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:45, διορθώθηκε 3 φορές συνολικά.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Costas στις 30/09/2010 10:47 πμ.

Και λογικό μου φαίνεται,εφόσον πήγε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα δε μπορούν να του πουν θα ψάξουμε στο ebay μήπως και σου βρούμε τίποτα.Πάντως αν είναι έτσι η κατάσταση θα το σκεφτόμουν για αυτή τη λύση.Δεδομένου οτι δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: Γιωργος στις 30/09/2010 2 μμ.

Παίδες αν θέλετε ακούστε αυτά που έχω να σας πω από την μέσα των πραγμάτων που τα ζώ καθημερινά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η τρίμηνη αναμονή, ή ο δικαιολογημένος εκνευρισμός του φίλου μας θα μειωθεί. Δυστυχώς κάθε Αυγουστο τα 15 τελευταία χρονια που κάνω αυτή τη δουλειά,υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Φέτος δε με τον συνδιασμό οικονομικής δυσχέρειας και αντίστοιχης φοβίας των εισαγωγέων υπήρξε πολύ μεγάλο προβλημα στοκ ανταλλακτικών, στις περισσότερες εταιρίες. Αν υποθέσουμε οτι τον Ιούλιο όντως μπήκε η παραγγελία και σε εκείνη την περίοδο δεν είχε ο εισαγωγέας το ανταλλακτικό, 'οσπου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία και να αποσταλόυν τα εμπορεύματα από το εργοστάσιο χρειάζονται περίπου 15 ημέρες. Αν όμως και το εργοστάσιο δεν είχε διαθεσιμότητα τότε την πατάς μια χαρά, γαιτί τον αυγουστο σταματά παραγωγή αν το ανταλλακτικο το κατασκευάζει η Τ καθώς και οι παραλαβές αν είναι από εξωτερικό κατασκευαστή. Οπότε στην τελευταία περίπτωση η παραγγελία δίνεται από την Τ τον Σεπτέμβριο και παραλαμβάνει Οκτώβριο και κατ επέκταση ο Εισαγωγέας σχεδόν Νοέμβριο. Δυστυχώς σε ακριβά και σπάνια κινούμενα ανταλλακτικά θα συμβαίνει από εδώ και πέρα σε όλες τις εταιρίες. Για να δώσω παράδειγμα και άλλων εταιριών τον Ιούλιο στο πρώτο δεκαπενθήμερο μου ήρθαν 4 τρακαρίσματα με σχετικά χοντρές δουλειές. Ηταν ένα bmw 1200c, ένα cbf 1000, ένα gsxf 600,και ένα aprilia rs 125 . Από τα τέσσερα αυτά τέλειωσα πρίν 15 ημέρες το rs και πρίν μια βδομάδα το gsxf. Για τα άλλα δύο μου έχουν έρθει κάποια πράγματα και ακόμη περιμένω άγνωστο πόσο ακόμη για να τα παραδώσω. Σημειωτέον οτι τις παραγγελίες τις πέρασα στις αντιπροσωπέιες από τις 16-20 Ιουλίου για να προλάβω την μαλακία του Αυγούστου.Τα μοντέλα που έγραψα είναι ένδειξη πως δεν έχει να κάνει αν το μηχανάκι κάνει 2 ή 15 χιλιάδες. Αν θέλετε τη γνώμη μου το μεγαλύτερο λάθος είναι που κλείνουν τα εργοστάσια τον αύγουστο ενώ το αντικείμενο είναι επι το πλέιστων καλοκαιρινό, θα μπορούσαν ίσως να κλέινων τμήματα παραγωγής για να μην γίνεται αυτό. Εγώ πάντως που δεν κλέινω τον Αυγουστο ή και όποτε έχει συμβεί είναι το πολύ 5 ήμερες πραγματικά κάνω αγώνα δρόμου για να τελείωσω τα νοτο που έρχονται για επισκευή.Και η λύση του εβαυ ή του μεταχειρο δεν νομίζω οτι πρέπει και μπορεί να την έχει ένα εξουσιοδωτημένο συνεργείο αντιπροσωπείας. Αυτό θα ήταν καθαρά επιλογή του πελάτη αρκεί βέβαια να έχει ενημερωθεί για την πιθανά μεγάλη καθυστέρηση. Υπομονή αδέρφια όσο είμαστε λιγότεροι από τα αυτοκίνητα τα προβλήματα θα είναι ίδια.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: dry fix στις 03/10/2010 2:33 μμ.

καλησπερα εχω μπροστινη ζαντα αν ενδιαφερεσε.

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: grgasteus στις 06/10/2010 12:09 πμ.

dry fix"καλησπερα εχω μπροστινη ζαντα αν ενδιαφερεσε."

natos o ai-ebays
e-e-erhete ! ! !
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

Re: Απαραδεκτη TRIUMPH  

  Από: acratosa στις 07/10/2010 11:14 πμ.

σας ευχαριστω ολους για τα ποστ και τις συμβουλες.
Λογω εξουσιοδοτημενου συνεργειου, επιβεβαιωμενης πραγματογνωμοσύνης για ανταλλακτικα κλπ, θα προτιμησω αυθεντικη ζαντα. Δεχομαι ολες τις αιτιες (καλοκαιρι, κλειστο εργοστασιο, κλειστη αντιπροσωπεία, απεργεια φορτηγων κλπ), εξ ου και η καλη προαιρεση και ανοχη μεχρι και σημερα..Όμως αυτό που δεν ανέχομαι ειναι να μην μπορει μια παγκοσμίου εμβελείας εταιρία να μου πει ΠΟΤΕ θα σταλει/ερθει το ανταλλακτικο.. Πχ. "Το συστημα, κυριε Ταδε, λεει οτι το ανταλλακτικο θα ειναι διαθεσιμο τοτε." Ή "το ανταλλακτικο εφυγε απο Αγγλια κι εχει κολλησει στον μεταφορέα. το αναμενουμε χ μερες μετά την αρση της απεργιας κλπ".. Εν πάσει, ισως ακουγονται ψιλοθεματα ολα αυτα, και δεν εχω λογο να μην πιστεψω οτι ο αντιπροσωπος (Πιερρακος) εκανε οτι μπορουσε.. Το αποτελεσμα ειναι αυτό (ακομα μεχρι σημερα, δεν εχω λαβει τηλεφωνημα οτι ειναι ετοιμη η μηχανη) και το ολο "bad credit" το εισπράττει η Τ (σημ. η οποία ΚΑΚΩΣ δεν κρατά ενα ελάχιστο stock στο επιο επιτυψημενο μοντέλο της!!!).

Θα επανελθω μολις λαβω απαντηση απο αντιπροσωπο..
υγ.Ξεκινησαν και οι βροχες..αψογα!