ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Bouhas στις 10/05/2016 12:05 μμ.

Τα συγχαρητήρια και απο εμενα στο συνεργείο του κυρίου Κόντη Σάκη.
Στην δική μου περίπτωση πρόκειται για έλεγχο σε δήθεν ελαφρώς μεταχειρισμένο μοντέλο του 2015 tiger sport, το οποίο αποδείχθηκε τρακαρισμένο - επισκευασμένο.
Συγκεκριμένα τον έλεγχο τον έκανε ο Φίλιππος και το έλεγξε εξονυχιστικά, να διευκρινήσω πως δεν είμαι πελάτης του συνεργείου και η συμπεριφορά ήταν άκρως επαγγελματική.
Τα παλικάρια είναι γνώστες και τέτοιου είδους συνεργεία πρέπει να τα επισημαίνουμε.


Κώστας

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: grgasteus στις 16/05/2016 8:33 μμ.

asos7"Εχω νεωτερα απο τον μαστορα οτι τελικα παμε για πηνια αλλα ειπε επειδη τα γνησια θα ειναι πανακριβα(στανταρ)να παμε για περιελιξη των πηνιων και πως θα ειναι καλυτερα απο τα γνησια(ελπιζω)
Με μια μικρη αναζητηση στο car.gr παιζουν μη γνησια η ανακατασκευασμενα στα 140 ευρω.
Οποτε ειδωμεν και ελπιζω να ξεμπερδευω με αυτο.

Λογικα την μπαταρια την σωζω δεν ειναι και πολλες ημερες αλωστε αλλα την προηγουμενη δεν την κρατησα."

Όταν λέμε "πηνία" εννοείς αυτά του Δυναμό; αυτά που φορτίζουν την μπαταρία ;
Αν είναι αυτά θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι παραπάνω μάστορες που ανέφερες να το είχαν ψιλιαστεί...
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ  

  Από: palioxaraktiras1050 στις 06/06/2016 4:44 μμ.

Σημερα λοιπον πηγα το speed triple 1050 που προσφατα αγορασα απο το γνωστο συνεργειο γιατι με απασχολησε το μπροστινο φρενο του κλασικα συν αλλες δυο-τρεις λεπτομεριες. Εκει αφου περιμενα λιγο, μιλησα με το Φιλιππο ο οποιος και ανελαβε τη μηχανη μου. Αψογος τυπος, ευγενικος, προθυμος και αναλυτικος (σπανια χαρακτηριστικα για μαστορα αναλογου φορτου εργασιας) απαντησε σε καθε απορια μου και ελυσε οτι μικροπροβλημα με απασχολουσε. Η κυρια εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι ενας φιλος που ηξερε απο μηχανες φροντισε τη μηχανη μου και ας ειχαμε μολις γνωριστει. Χωρις ψαρεματα για παραλογα εξοδα η εκμεταλευση της οποιας αγνοιας επι του θεματος που ειναι και το κυριο ζητουμενο σε αυτες τις καταστασεις. Ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα λοιπον.

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: panoswolf στις 30/09/2016 2:02 μμ.

Καλησπερα και απο εμενα! Εχω τη Tiger του '98 και επειδη την εχω καμια 10αρια μερες θελω να την παω για ενα σερβις...
Διαβαζω πολυ καλα λογια για τον Σακη... αξιζει? Μηπως εχω θεμα που ειναι παλια η μοτοσυκλετα μου? μενω Ηλιουπολη, αξιζει να πηγαινω εκει η υπαρχει καποιο καλο συνεργειο στα νοτια προαστια(δουλευω γλυφαδα) ευχαριστω εκ των προτερων

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: dimchrist στις 30/09/2016 6:31 μμ.

Άποψή μου είναι να το δει για αρχή ένας μηχανικός που ξέρει το μηχανάκι. Εγώ θα πρότεινα τον Σάκη μιας και έχει εμπειρία. Εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο στην δικιά σου περιοχή είναι ο Πιερράκος στις αρχές της Αμφιθέας (από παραλιακή) με ποικίλα σχόλια.
Αφού το δει κάποιος από τους παραπάνω βρίσκεις κάποιον οικονομικό και έμπιστο κοντά σου για απλές συντηρήσεις και όταν προκύπτει κάτι πιο σοβαρό πας πάλι από εκεί.

Triple Way

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Harrys στις 30/09/2016 8:09 μμ.

panoswolf"Καλησπερα και απο εμενα! Εχω τη Tiger του '98 και επειδη την εχω καμια 10αρια μερες θελω να την παω για ενα σερβις...
Διαβαζω πολυ καλα λογια για τον Σακη... αξιζει? Μηπως εχω θεμα που ειναι παλια η μοτοσυκλετα μου? μενω Ηλιουπολη, αξιζει να πηγαινω εκει η υπαρχει καποιο καλο συνεργειο στα νοτια προαστια(δουλευω γλυφαδα) ευχαριστω εκ των προτερων"
να πας στον Σακη κ σίγουρα δεν εχει προβλημα που ειναι παλιό..πηγαινα αρχη Πιερράκο αλλά καμια σχεση νομιζω..τα παιδια ξερουν απ´εξω τα μηχανακια (στον Σάκη)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: panoswolf στις 02/10/2016 2:46 πμ.

Ευχαριστώ πόλυ!!! Σάκης λοιπόν!!

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Stefanosk7 στις 12/11/2016 12:19 μμ.

Τα καλυτερα εχω να πω για τον Σακη και τα παιδια μεσα στο συνεργειο. Ειχα θεμα με το ρελαντι στο tiger800 και μετα απο δυο επισκεψεις και πολυ ψαξιμο βρηκαμε το προβλημα. Εξυπηρετικοτατοι και πολυ καλοι στη δουλεια τους.

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: mario στις 12/11/2016 4:01 μμ.

Stefanosk7"Τα καλυτερα εχω να πω για τον Σακη και τα παιδια μεσα στο συνεργειο. Ειχα θεμα με το ρελαντι στο tiger800 και μετα απο δυο επισκεψεις και πολυ ψαξιμο βρηκαμε το προβλημα. Εξυπηρετικοτατοι και πολυ καλοι στη δουλεια τους."

Σέρβις 50.000 χλμ tiger 800xc 2011  

  Από: Lio στις 04/12/2017 10:21 μμ.

Καλησπέρα σε όλους.
Γράφω γιατί θέλω να καταγγείλω την αισχροκέρδεια που βίωσα στο συνεργείο του κ. Κοντού Σάκη και κυρίως να σας ενημερώσω (για να έχετε το νου σας!!). Πριν λίγες ημέρες πήγα να κάνω το σέρβις των 50.000χλμ στο tiger800xc. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι περιλαμβάνει τουλάχιστον αλλαγή λάδια ,φίλτρο λαδιού, καθάρισμα φίλτρο αέρα (διαθέτω το Κ/Ν) +ό,τι επιπροσθέτως χρειάζεται η μηχανή εφόσον βέβαια διαθέτει κάποιος τν οικονομικη δυνατότητα να το αντικαταστήσει.
Επί της ουσίας(αναφέρω κόστος): τα λάδια ήταν δικά μ,
αλλαγή φίλτρου λαδιού:12 ευρώ(οκ υπερτιμημένο)
αλλαγή πίσω τακάκια(έβαλα της triumph- με έτρωγε ο κ...λος μ):47 ευρώ(επίσης υπερτιμημένα)
Κ έρχομαι στο επίμαχο σημείο το κόστος εργασίας:70 ευρώ. Όλα φυσικά με φ.π.α.. Η μηχανή ήταν επι 2,5 ώρες(ήμουν παρών) από τις οποίες ο πραγματικός χρόνος εργασίας ήταν το πολύ 50 λεπτά. Κ αυτό γιατί μέσα στις 2.5 ώρες ο Σάκης που τν ειχε αναλάβει αρχικώς έκανε διάλειμμα για φαγητό 30 λεπτά περίπου και κατόπιν ασχολήθηκε για αλλά 30 λεπτά με αλλότρια ζητήματα πλην φυσικά της μηχανής μ.. στη συνέχεια την ανέλαβε ο Φίλιππος(πάντα πολύ ευγενικός και σχολαστικος) ο οποίος και αυτός πήγαινε με ρυθμούς χελώνας..Κ όταν λέω χελώνας το εννοώ 100%. Γνωρίζω πως πάει η εργατοώρα κλπ ωστόσο τόσα χρόνια ήμουν πιστός πελάτης του γιατί τον εμπιστευόμουν. Μόλις είδα όμως 70 ευρώ ένιωσα πραγματικα μ..λάκ.ς. Δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επισκεφθώ το συγκεκριμένο συνεργείο..
Εάν υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι το ποσό στο κόστος εργασίας είναι λογικό παρακαλώ πολύ να αντικρούσει με επιχειρήματα.
Προς γνώση για τους υπόλοιπους

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Tigrisss στις 16/12/2017 9:17 μμ.

φίλε συγνώμη, δε σε πιστευω.
πρωτον, αν τον εμπιστευόσουν χρόνια το Σακη, θα ήξερες οτι λέγεται Κόντης, και όχι Κοντός.
για λαδια/φιλτρο και τακάκι πίσω δε χρεώνει εργασία.

αλλά και άλλες εργασίες να σου εκανε, αποκλειεται να χρεώσει 70 ευρω.

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: bonnie στις 03/01/2018 2:24 μμ.

καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους.
απλα ηθελα να ενημερωσω οτι δυστυχως οι τιμες για τα σερβις ειναι προκαθορισμενες απο την αντιπροσωπεια, οσον αφορα το κοστος εργασιων (αναλογα τα χλμ) αλλα κ των ανταλλακτικων, κ δεν μπορει να επεμβει ο εκαστοτε μαστορας.
οσες φορες συνεβη αυτο στο παρελθον υπηρχε κ αναλογη παρατηρηση απο ανωθεν.
κ οπως λεει κ ο tigriss για λαδι/φιλτρο/τακακια δεν χρεωνεται εξτρα εργασια.
λιγο υπομονη λοιπον κ ευελπιστουμε σε καλυτερες μερες! επεται σχετικη ενημερωση συντομα
στριβω, αρα υπαρχω...

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Giannis7 στις 15/03/2019 7:42 πμ.

Χαιρετάω την ομάδα.. Είμαι καινούριος κάτοχος ενός tiger 1050 sport 2014..Το μηχανάκι χρειαζόταν μεγαλο service..Μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να πάω στο κοντη..Και τελικά έκανα πολύ σωστή επιλογή.. Άψογη εξυπηρέτηση,Σου εμπνέει ασφάλεια σαν συνεργείο και μηχανικός και τίμιος και πολύ καλές τιμές..Το σημαντικότερο π είδα και μ άρεσε είναι ότι όντως είναι ο γιατρός των triumph και ότι το αγαπάει αυτό π κάνει!Μπράβο το καλύτερο συνεργείο με διαφορά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: chriss123 στις 17/07/2021 1:20 μμ.

Καλησπέρα σας!! Νέος στην ομάδα και σας χαιρετώ!

Ενδιαφέρομαι ν΄ αγοράσω ένα Tiger 955i 2001 το οποίο πήγα και είδα και εξωτερικά είναι σε κατάσταση βιτρίνας. Μόλις γύρισα το κλειδί και πάτησα μίζα πήρε αμέσως, δούλευε νορμάλ στα δικά μου αυτιά αλλά θα ήθελα να το τσεκάρω σε συνεργείο πριν το πάρω καθώς είναι και παλιό μηχανάκι.
 Μίλησα λοιπόν με τον κύριο Σάκη ο οποίος ήταν ευγενικότατος για να το δει αλλά το πρόβλημα είναι πως το μηχανάκι βρίσκεται σε χώρο ενός γνωστού του αγοραστή στο Μενίδι και είναι αδύνατον να μετακινηθεί η μηχανή από εκεί μέχρι το συνεργείο για να ελεγχθεί καθώς ο άνθρωπος έχει πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί κάποιος άλλος να το οδηγήσει.
 Θα επικοινωνήσω ξανά με τον κύριο Σάκη μήπως βρούμε κάποια λύση αλλά αν δεν βρούμε, τι προτείνετε;

Ευχαριστώ

Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα  

  Από: Johnny Pantelaios στις 18/07/2021 2:13 μμ.

Παιδιά καταρχήν καλησπέρα, έχω παρατηρήσει εδώ και 2 μέρες ότι ο δείκτης θερμοκρασίας μια λειτουργεί μια δεν λειτουργεί, και παράλληλα το ρελαντί μετά από κάποια στιγμή δεν είναι σωστό, δηλαδή όταν συμπλεκτάρω (κρατάω τον συμπλέκτη) ο δείκτης της θερμοκρασίας ανεβαίνει εκεί που πρέπει να είναι αλλά οι στροφές για κάποιο λόγο παραμένουν ανεβασμένες (2-2.500). Υπάρχει κανείς που ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει?? Για κάποιο λόγο πιστεύω πως συνδέονται τα συμπτώματα. Ευχαριστώ πολύ.
 Τελευταία διόρθωση από: Johnny Pantelaios στις 18 Ιούλ 2021 14:15, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.