Μοτο ή Ariel Atom ή Caterham ???

Re: Μοτο ή Ariel Atom ή Caterham ???  

Από: fpapad στις 04/04/2011 8:59 μμ.

sinister"Το μονο που μπορει να προσφερει το εκαστοτε τετρατροχο εναντι μιας μηχανης εχει πιστευω να κανει με το αισθημα ασφαλειας που σου δινει. Την επιταχυνση την αμεσοτητα κ την εκκριση αδρεναλινης που σου δινει η οδηγηση μιας γρηγορης μηχανης δεν μπορει να στη δωσει κανενα αυτοκινητο,απλα στην πιστα μια εξοδος με μηχανη μπορει να σου στοιχισει πολλα ενω με το αυτοκινητο συνηθως κοστιζει μονο σιδερα, οποτε μπορεις να ρισκαρεις περισσοτερο οδηγωντας αυτοκινητα
Οχι δεν θα αλλαζα την μηχανη μου με ενα αυτοκινητο,αν μπορουσα θα τα ειχα κ τα δυο, αν οχι θα ειχα μονο τη μηχανη μου."

Πάνο μου άρεσε ο λόγος σου και για αυτό θα απαντήσω με ένα βίντεο. . . 'ίσως το έχω ξαναβάλει αλλά σχετικά με
Την επιτάχυνση την αμεσότητα κ την έκκριση αδρεναλίνης που σου δίνει η οδήγηση ενός γρήγορου οχήματος γενικότερα.. . .το κάθε ένα με τον τρόπο του είτε έχει 2 ρόδες είτε 4. και εγώ τα αγαπώ και τα δύο για τους δικούς του λόγους το κάθε ένα

Ariel Atom V8 vs BMW S1000RR

http://www.youtube.com/watch?v=y_8m8i6J ... 4954712F6A
Δεν μπορώ τώρα.... !!!! είμαι στο forum . . .

Από: tharis στις 04/04/2011 9:22 μμ.

Αν εστιαζεις στην κοντρα μεταξυ τους ειναι σιγουρα φτιαχτη οποτε δε μπορεις να βγαλεις και πολλα συμπερασματα ..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: sinister στις 04/04/2011 10:17 μμ.

Δεν μου λεει κατι οτι περασε το ατομ μποροστα στα φρενα κ στην τελευταια στροφη.Ο ενας εβγαζε σωμα εξυνε γονατα,φρεναρε οριακα πριν η μαχανη κανει εντο ενω ο αλλος απλα επρεπε να κραταει τον ζβερκο του κ να κραταει ενα τιμονι,(δεν υποτιμω την οδηγηση ενος καλου οδηγου) αλλα η οδηγηση στο οριο με μια μηχανη θελει πολλα κιλα καλαμπαλικια ενω ενα αυτοκινητο μπορει κ ενας με αγνοια του κινδυνου να το παει σχετικα γρηγορα.
Επειδη το εχω πολυ προσφατο,χθες στη παραλιακη ο λευκος "Ταυρος" εφυγε κλαιγοντας οταν ανοιξαμε 3 φορες κ τις 3 εκανε γαργαρα τα 200.000+ ευρω που εδωσε ο τυπος για να ειναι ο "κυριαρχος" του δρομου. Επρεπε να δειτε τη φατσα του σε καθε πατημα οταν εμενε πισω,φανταζομαι οτι τον πειραζουν ολα τα χιλιαρια στο δρομο γιατι η αντιδραση του οταν σταματησα διπλα του να του πω ωραιο εργαλειο ρε μαστορα,εκεινος απαντησε εκνευρισμενος "παμε λιμανακια να σε δω"τον αφησα να φυγει λιγο κ τον ξαναπερασα επιδεικτικα αυτη τη φορα! Μην αρχισετε τα αν ανοιγατε σε εθνικη θα σε ειχε περασει σουβλακι κλπ,το γνωριζω,οπως γνωριζω κ που με συμφερει να ανοιξω,αλλα εγω εδωσα 15 κ οι αλλοι δινουν απο 80 κ πανω για να κανουν simulation αυτων που ζουμε εμεις καθημερινα με το στριψιμο του δεξιου καρπου απο φαναρι σε φαναρι,οποτε αφηστε τους αλλουν να παιζουν playstation οσο εμεις ζουμε σε καθε κυτταρο μας αυτο που κανενα αυτοκινητο δεν θα μας δωσει.

στον αντιποδα του βιντεο με το ατομ υπαρχει κ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=5DoFEV0c1jc
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: tharis στις 04/04/2011 10:28 μμ.

Τι ειναι ο λευκος Ταυρος ??

Από: fpapad στις 04/04/2011 10:40 μμ.

Μπα το πήγες αλλού το θέμα.
Εγώ είπα ότι το κάθε όχημα έχει τον τρόπο του είτε έχει 2 ρόδες είτε 4. και εγώ τα αγαπώ και τα δύο για τους δικούς τους λόγους το κάθε ένα.
Προφανώς και είναι εντελώς διαφορετικά προφανώς οι εκπομπές που ασχολούνται με το κάθε ένα είναι συνήθως ξεχωριστές οπότε δεν έχουμε θέμα.

Και εγώ έχω δύο ανθρώπους πολύ κοντινούς μου που έχουν Ferrari και τους πειράζω ότι εγώ είμαι πιο γρήγορος με το Tiger μιας και η αναλογία ίππων ανά κιλό είναι καλύτερη για τον τίγρη. Αλλά όταν οδηγείς τον Τίγρη μεταφέρεις την ψυχή σου ενώ με ένα αυτοκίνητο μεταφέρεις το σώμα σου (δεν είναι δικιά μου ατάκα αυτή) απλά σε επίπεδα αυτοκινήτων Ferrari , Pagani, Konnigseg και άλλα πολλά είναι άλλη εμπειρία (για να μην πω για την επίδειξη χρήματος και σίγουρα αδιαμφισβήτητα τρελή μουναπαγίδα)

Οπότε το θέμα δεν είναι τα πολυτελή γρήγορα αυτοκίνητα αλλά μερικά ωραία παιχνίδια για να χαίρεσαι και να ταξιδεύεις την ψυχή σου. Άσε που με ένα Ariel τα έχεις σχεδόν όλα τα Ferrari & Lamborgini παραγωγής τουλάχιστον στα πρώτα 1000 μέτρα σε ευθεία

Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:48, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: sinister στις 04/04/2011 10:41 μμ.

haris"Τι ειναι ο λευκος Ταυρος ?? "

Ξερεις απο αυτα τα φθηνιαρικα τα gallardo που τα βρισκεις στα τυρογαριδακια
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: nfot στις 04/04/2011 10:49 μμ.

haris"Τι ειναι ο λευκος Ταυρος ?? "

Lambo.

Οποιος αγοραζει Lambo, Ferrari κτλ και νομιζει οτι ειναι ο αρχοντας της ευθειας, τουλαχιστον, μαλλον εχει αγνοια των μοτο. Ακομη κι αυτα τα εργαλεια ομως, για να στριψουν στο οριο, θελουν τεχνικη, αλλιως εχετε γεια βρυσουλες, εχετε γεια βουνα. Για να μην αναφερθω σε πορσικα, ειδικα μεχρι πριν 10-15 χρονια που σε σκοτωναν αν δεν ηξερες, χωρις να παρεις χαμπαρι το γιατι.
Οσο για την αδρεναλινη της μοτο, σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο και πολυ πιο ακριβο να την πετυχεις με τετραροδο.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: tharis στις 04/04/2011 10:57 μμ.

Ενταξει δε χρειαζεται Ferrari και Lambo για να ευχαριστηθεις στην πιστα με αυτοκινητο.. Και μ ενα καλοστημενο EVO μια χαρα χαρουμενος θα σαι !! Για να μη πω και για ακομα φθηνοτερα ..

Νομιζω για ευχαριστηση μιλαμε και οχι για το ποιος ειναι πιο γρηγορος, ετσι ..?

Από: fpapad στις 04/04/2011 11:03 μμ.

http://www.youtube.com/watch?v=YpBySq_P ... re=related

Δες την διαφορά στην επιτάχυνση όταν ξεκινάνε . . . είναι απίστευτο για τα άλλα αυτοκίνητα λέω. Άσε το θέμα με την μοτο.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι από φανάρι σε φανάρι κανένα άλλο όχημα δεν έχει ελπίδα. . . .

Αλλά η κουβέντα γύρισε το αρχικό ερώτημα ήταν όσον αφορά τι παιχνίδι θα διαλέγατε.
Ούτε για λεφτά είπαμε ούτε στην πραγματικότητα τι ισχύει. θεωρητικά πάντα.
Μακάρι να είχαμε λεφτά να έχουμε από όλα στο γκαράζ μας και το μόνο πρόβλημα να ήταν ποιο θα πάρω σήμερα . . .

Από: tharis στις 04/04/2011 11:13 μμ.

Απο Ελληνικο φαναρι σε φαναρι κερδιζει οποιος εχει λαστιχο και τετρακινηση..

..και αφου μιλαμε καθαρα για παιχνιδι εγω θα διαλεγα κατι που θα μπορω και να το "παρακανω" ..

Από: fpapad στις 04/04/2011 11:29 μμ.

haris"Απο Ελληνικο φαναρι σε φαναρι κερδιζει οποιος εχει λαστιχο και τετρακινηση..

..και αφου μιλαμε καθαρα για παιχνιδι εγω θα διαλεγα κατι που θα μπορω και να το "παρακανω" .. "

Σωστός

Από: black_power στις 05/04/2011 1:22 πμ.

εγώ αν δεν παντρευτώ, ένα caterham θα το πάρω.Εμφανισιακά ειναι κουκλί , έχει και τα στρογγυλά αγαπημένα φώτα όπως το streetaki
επίσης πολυμήχανε το χω οδηγήσει (test drive unlimited ) και μ άρεσε πολύ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:48, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: fpapad στις 05/04/2011 4:44 μμ.

black_power"εγώ αν δεν παντρευτώ, ένα caterham θα το πάρω.Εμφανισιακά ειναι κουκλί , έχει και τα στρογγυλά αγαπημένα φώτα όπως το streetaki
επίσης πολυμήνανε το χω οδηγήσει (test drive unlimited ) και μ άρεσε πολύ "

Και εγώ για αυτό δεν το πήρα . . . . Παντρεύτηκα . . .