Re: Top Case για Tiger 800 ¶
Από: SpirosXC στις 11/09/2011 7:34 μμ.

Τελικά ποιές βαλίτσες έχεις βάλει?
Αυτές που δείχνει η φωτό στο http://www.xikis.gr/html/details.aspx?p ... specialID=
ή διαφορετικές? Ποιές είναι οι no name

Από: SpirosXC στις 11/09/2011 7:34 μμ.

Από: pan0s78 στις 12/09/2011 8:40 μμ.
SpirosXC"Πάνο επειδή δεν το πολυκατάλαβα...!
Τελικά ποιές βαλίτσες έχεις βάλει?
Αυτές που δείχνει η φωτό στο http://www.xikis.gr/html/details.aspx?p ... specialID=
ή διαφορετικές? Ποιές είναι οι no name
"

Από: atmolevitas στις 11/10/2011 1:59 πμ.

οποτε παραμερησα καποιες παραμετρους και κατεληξα στις μαμα! λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα!! 1ον.απο θεμα ομορφιας ολο το τριβαλιτσο σαν συμολο παντα μηλαω ειναι ομορφο αν τωρα αφησεις μονο το τοπ κεισ ειναι σαν μπαουλο και δεν δενει καθολου με την μηχανη αλλααααα.... ειναι παρα πολυ ασφαλες και εχει την πατεντα να αποροφαει κραδασμους οπως επισης και οι πλαινες!! 2ον.θεμα πρακτικοτητας, εδω οι αποψησεις δυησταντε διοτι θα μου πει καποιος ρε μαγκα εγω και με σαμαρια παω παντου και τα χωραει ολα! αλλα εδω μηλαμε καθαρα για 3βαλιτσο οποτε η επιλογη σου θα ειναι στο αν βγαινουν ευκολα και βαλιτσες και καγκελα!! με τισ μαμα τ μπορω να πω πως ειμαι απολητα ικανοποιημενος τα πλαινα καγκελα βγαινουν με ενα 8αρακι και ειναι 6 βιδες! αν τωρα με ρωταγε καποιος τι αλλο εκτος απο μαμα να βαλει θα του ελεγα sw motech ειναι οτι καλητερο και απο εμφανηση και απο ποιοτητα!(οχι πως η μαμα δεν ειναι ποιοτικες!! )
  οποτε παραμερησα καποιες παραμετρους και κατεληξα στις μαμα! λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα!! 1ον.απο θεμα ομορφιας ολο το τριβαλιτσο σαν συμολο παντα μηλαω ειναι ομορφο αν τωρα αφησεις μονο το τοπ κεισ ειναι σαν μπαουλο και δεν δενει καθολου με την μηχανη αλλααααα.... ειναι παρα πολυ ασφαλες και εχει την πατεντα να αποροφαει κραδασμους οπως επισης και οι πλαινες!! 2ον.θεμα πρακτικοτητας, εδω οι αποψησεις δυησταντε διοτι θα μου πει καποιος ρε μαγκα εγω και με σαμαρια παω παντου και τα χωραει ολα! αλλα εδω μηλαμε καθαρα για 3βαλιτσο οποτε η επιλογη σου θα ειναι στο αν βγαινουν ευκολα και βαλιτσες και καγκελα!! με τισ μαμα τ μπορω να πω πως ειμαι απολητα ικανοποιημενος τα πλαινα καγκελα βγαινουν με ενα 8αρακι και ειναι 6 βιδες! αν τωρα με ρωταγε καποιος τι αλλο εκτος απο μαμα να βαλει θα του ελεγα sw motech ειναι οτι καλητερο και απο εμφανηση και απο ποιοτητα!(οχι πως η μαμα δεν ειναι ποιοτικες!! )

Από: john mod στις 23/04/2012 3:37 μμ.
Από: TZANNSPY στις 23/04/2012 5:46 μμ.
john mod"http://www.youtube.com/watch?v=ZhGErg8lYpk&feature=player_embedded&hl=en&fs=1&rel=0&hd=1
evala authn thn s48 k den xreiazetai sxara glytwneis xrhmata"

Από: PTiger800 στις 23/04/2012 6:23 μμ.
Από: Montechristo στις 23/04/2012 6:41 μμ.
PTiger800"Παίδες έχει βάλει κανείς Hepco & Becker;
Αν ναι είστε ευχαριστημένοι;
Εγώ έχω μία explorer αλλά έχουν ραγίσει τα πλαστικά της. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Εμένα είναι η δεύτερη που το παρουσιάζει (την πρώτη μου την αντικατέστησαν).
Γνωρίζει κανείς ποιά είναι η αντιπροσωπεία για να απευθυνθώ;"