Συναγερμος για Tiger 1050 sport ¶
Από: stratofilio στις 19/05/2013 10:56 μμ.
Από: stratofilio στις 19/05/2013 10:56 μμ.
Από: epistimon στις 19/05/2013 11:20 μμ.
Από: stratofilio στις 22/05/2013 9:26 μμ.
Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 29/05/2013 11:59 μμ.
 μπαταρίες η να τις επαναφορτιζεις καθε 2 μερες!!!
  μπαταρίες η να τις επαναφορτιζεις καθε 2 μερες!!!   και δεν εισαι σιγουροσ αν πιανει στα τελευατια τους ασε που  μετα απο κανα χρονο ηθελε παλι ρύθμιση η ευαισθησια του γιατι επαιρνες την μηχανη εφευγες και χτυπαγε αμα  ειχε κανα δυνατο ενοχλημα!!
 και δεν εισαι σιγουροσ αν πιανει στα τελευατια τους ασε που  μετα απο κανα χρονο ηθελε παλι ρύθμιση η ευαισθησια του γιατι επαιρνες την μηχανη εφευγες και χτυπαγε αμα  ειχε κανα δυνατο ενοχλημα!!

Από: Abbott στις 26/02/2014 12:33 μμ.
Από: sprint900 στις 26/02/2014 8:10 μμ.

Από: billis 1050 στις 26/02/2014 11:54 μμ.
sprint900"Προσωπική μου άποψη , ο συναγερμός είναι παρηγοριά στον άγιο , τον δικό μου γνήσιο data tool στο sprint 900 που έχω όταν κόλλησε τον απενεργοποίησα σε 10 δευτερόλεπτα και έκλεψα το μηχανάκι μου κανονικά .
Τραβάνε ρεύμα και αδειάζουν μπαταρίες , κολλάνε στα καλά καθούμενα και μπορεί να σε σκοτώσουν στην κίνηση η εθνική σβήνοντας το μοτέρ και όλα τα σχετικά .
Τώρα έχω βάλει ένα shark φτηνό μοντέλο μόνο για το θεαθήναι χωρίς να μπορεί να σβήσει το μοτέρ , για να κάνει τσίου τσίου όποτε τον βάζω εγώ , δεν έχει αυτόματο οπλισμό .
Και το πρώτο πράγμα που ψάχνουν οι κλέφτες είναι αν έχει τηλεειδοποίηση με GPS , αν δεν κάνω λάθος άλλωστε κανένας έως τώρα δεν βρήκε το κλεμένο μηχανάκι του με χρήση GPS .
Τα λεφτά που θα πετάξετε εκεί , ρίχτε τα σε ένα καλό συρματόσκοινο που δεν κόβεται και σε μια πατέντα με τον μηχανικό σας αν δεν ξέρεται εσείς που να φαίνεται σαν βλάβη ότι δεν ξεκινάει η μηχανή στον επίδοξο κλέφτη .
Όσοι έχετε όρεξη διαβάστε εδώ αρκετές γνώμες για συναγερμούς .
http://www.vstromhellasforum.com/t232-topic
"
 Αμα πεσει το
  Αμα πεσει το   δύσκολα το γλυτώνεις...
  δύσκολα το γλυτώνεις...