Μπαγκαζιέρα σε Tiger SE

Re: Μπαγκαζιέρα σε Tiger SE  

  Από: Glober στις 02/02/2011 8:29 πμ.

acratosa"καλησπερα,
εχω Tiger 1050SE και επειδη το θεμα της μπαγκαζιερας με εχει απασχολησει, να μοιραστω κι εγω τα εξής:
Απο Triumph Αλιμου, παρήγγειλα το μαμα "πιατακι"-βαση (190ευρ, αυτο με τις 4 βίδες) και πανω σε αυτό θα μου βιδώσουν οποια βαλιτσα επιλεξω (σχόλιο δικό μυ: όχι τη μαμα βαλιτσα βεβαια που ειναι απαραδκτη), κατά δήλωση του μηχανικού.. Μου ειπε, ενώπιον του ιδιοκτήτη Γ. Πιερρακου -που ομολογησε οτι δεν το πολυπαρακολουθει το ζητημα- ότι θα γινει χωρις πρόβλημα η μοντα, αρκεί να μην ανεβαινω σε χλμ/ωρα παρα πολύ (το πόσο θα το δω στην πράξη)
υγ.εχω μια ανησυχια οτι εννοουσαν "όποια βαλιτσα θελω" από τις υπάρχουσες GIVI, αλλα θα τοι δαιπιστωσω οταν φτασει το πιατακι απο Αγγλια.. φέτττααααα!!!

Όντως, Λογω της σχαρας για τις πλαινες βαλιτσες, αποκλειεται οποιαδήποτε αλλη λυση που δεν θα περιλαμβανει ξεμονταρισμα των πλαινων για κινηση μες στην πολη μονο με πισω βαλιτσα.."


Φίλε μου η βάση της motech είναι η λύση που ψάχνεις για να μην κάνεις πατέντες και φοβάσαι να "ανεβαίνεις παραπάνω σε χιλιόμετρα" (κατά την γνώμε μου απαράδεκτη συμβουλή απο εξουσιοδοτημένο κατάστημα).

Αυτή η βάση δένει στα σπειρώματα που υπάρχουν στο κάτω μέρος της πίσω χειρολαβής και πάνω μπαίνει το πιατάκι που θέλεις χωρίς καμιά μόντα.

Θα πρέπει να πρσέξεις να παραγγείλεις την βάση της motech για το sprint και το tiger SE και όχι για το απλό tiger.

Κοίτα προσεκτικά τις φωτο του φίλου vagtryp παραπάνω και θα καταλάβεις πως δένει η βάση.

Την ίδια λύση έχω εφαρμόσει και εγώ και μπορώ να στην εγγυηθώ.

Re: Μπαγκαζιέρα σε Tiger SE  

  Από: maverick στις 23/05/2011 2:08 μμ.

[size=150][color=#800000]γεια σας επειδη ειμαι λιγο βλαχος και δεν ξερω απο ιντερνετ και αγορες απο το εξωτερικο μηπως μπορει καποιος απο εσας να μου πει τι μπαγκαζιερα μπορω να βαλω στο tiger se που εχω που να χωραει δυο κρανη αλλα να μην ειναι ενα χάλι επανω στην ομορφοτερη μηχανη που υπαρχει εωσ και σημερα? και που μπορω να παω να την δω και να διαλεξω?

ευχαριστω θερμα.

ΥΓ . ειμαι στην αθηνα
ευχομαι καλους δρομους σε ολους και να φορατε παντα το κρανος. !

Re: Μπαγκαζιέρα σε Tiger SE  

  Από: Glober στις 24/05/2011 3:16 μμ.

maverick"[size=150][color=#800000]γεια σας επειδη ειμαι λιγο βλαχος και δεν ξερω απο ιντερνετ και αγορες απο το εξωτερικο μηπως μπορει καποιος απο εσας να μου πει τι μπαγκαζιερα μπορω να βαλω στο tiger se που εχω που να χωραει δυο κρανη αλλα να μην ειναι ενα χάλι επανω στην ομορφοτερη μηχανη που υπαρχει εωσ και σημερα? και που μπορω να παω να την δω και να διαλεξω?

ευχαριστω θερμα.

ΥΓ . ειμαι στην αθηνα"


Αγαπητέ Maverick αν το ψάξουμε λίγο όλοι βλάχοι είμαστε και θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι για αυτό.

Έτσι κι αλλιώς αν κάποιος πεί οτι είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, έτσι που έχουν τα πράγματα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι καν Έλληνας (δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, στατιστικά μιλάω)...

Όσον αφορά στην ερώτηση σου, έχω την ίδια μηχανή με εσένα και σου συστήνω να βάλεις την μεγάλη βαλίτσα της Kappa (και εγώ αυτή έχω βάλει).

Χωράει άνετα δύο κράνη και είναι μαύρη/γκρί με αποτέλεσμα να δένει πολύ καλά με τα χρώματα της μηχανής.

Επιπλέον είναι πιο φθηνή αο την αντίστοιχη Givi απο την οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ποιοτικά (είχα και την Givi και δεν είχε καμία διαφορά στην ποιότητα) και κατα την προσωπική μου υποκειμενική άποψη είναι και πολύ καλύτερη αισθητικά.

Σε όποιο μαγαζί με αξεσουάρ μηχανής και βαλίτσες να πας θα την έχουν (αν όχι θα την έχει το διπλανό τους μαγαζί)...

Re: Μπαγκαζιέρα σε Tiger SE  

  Από: maverick στις 25/05/2011 2:18 μμ.

δεν ηθελα να πω βλαχοι γιατι και εγω πρεπει να εχω βλαχικη καταγωγη μαλλον .ηθελα να πω οτι ειμαι βλακας με το ιντερνετ κ οτι δεν ξερω να το χρησιμοποιω.

οσον για την αθηνα συμφωνω μαζι σου.

ευχαριστω για την λυση της μπαγκαζιερας που προτινεις , θα το κοιταξω.
ευχομαι καλους δρομους σε ολους και να φορατε παντα το κρανος. !