CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: johnygalan στις 24/06/2014 5:46 μμ.

Μίλησες καθόλου με Ζαφειρόπουλο?
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: PTiger800 στις 24/06/2014 6:11 μμ.

Απευθείας όχι.
Έχω ένα φίλο αγωνιζόμενο που μιλάει μαζί του. Ήταν αισιόδοξος ότι τουλάχιστον δε χάθηκε όλη η χρονιά και ότι θα μπορέσει να δουλέψει.
Απλά αν ισχύουν αυτά που γράφει ο Voyager, μάλλον και ο Ζαφειρόπουλος είναι γελασμένος. Γι αυτό λέω ότι θα δείξει το πράγμα και μάλιστα σύντομα. Πιστεύω δηλαδή ότι και ο Ζαφειρόπουλος βίαζεται να δουλέψει, άρα θα το κυνηγήσει (αν κυνηγιέται)...
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: voyager1970 στις 24/06/2014 8:03 μμ.

Αγαπητοι φίλοι!

Track-day δεν θα γίνει ακριβώς, όπως ΛΑΘΟΣ σας πληροφόρησαν , αλλά θα γίνει η διοργάνωση για ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή, Χρονομετρημένα το Σάββατο και την Κυριακή είναι οι αγώνες.

Η συμμετοχή είναι ΜΟΝΟ για αγωνιζομένους και ιδίωτες με σχετική αθλητική ταυτότητα (αγωνιζομένου ΜΟΤΟΕ).

Ως αναφορά μετά τις 30/6, ΛΗΓΕΙ η προσωρινή άδεια λειτουργείας!

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: johnygalan στις 24/06/2014 9:50 μμ.

Δεν μας πληροφορήσαν τίποτα, κουβέντα κάνουμε.
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: PTiger800 στις 25/06/2014 10:14 πμ.

Μα έγραψα κάπου ότι μας πληροφόρησαν ή μας είπαν ότι θα γίνει track day;
Γράφω:
PTiger800"Αν όντως ανοίξουν, ο Ζαφειρόπουλος θα κάνει κατευθείαν Track Day. Δηλαδή, δεν έχει δουλέψει πάνω από μισό χρόνο, αν τον αφήσουν θα το κάνει κατευθείαν. Αν δεν το κάνει πάει να πει πως έχει δίκιο ο Voyager. Αν το κάνει πάει να πεί πως ίσως έχει άδικο ο Voyager και θα φανεί στην πρώτη εμφάνιση της ΕΛ.ΑΣ. επιτόπου.
"


Δεν αναφέρομαι στα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Αναφέρομαι σε ενδεχόμενο track day μετά τον αγώνα, και μάλιστα εκφράζω επιφυλάξεις για το αν όντως θα μπορούσε να γίνει. Και πάλι λέω ενδεχόμενο track day. Δε μου έχει πει κανείς τίποτα.

Σημείωση:
όσον αφορά το
voyager1970"αγωνιζομένους και ιδίωτες με σχετική αθλητική ταυτότητα"

υπήρχε καθ' όλη αυτή την περίοδο κλεισίματος της πίστας μία φημολογία, ότι για να μπει κανείς εφεξής σε track day (αν και εφόσον αυτό επιτραπεί) θα πρέπει να γραφτεί σε σωματείο και να βγάλει τέτοια ταυτότητα όπως λες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, ένα κωλόχαρτο είναι. Το θέμα είναι αν θα πάρει άδεια η πίστα ή όχι.
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: voyager1970 στις 25/06/2014 12:24 μμ.

Φίλε Πάνο.

Το να βγάλεις ταυτότητα αγωνιζομένου όπως σωστά αναφέρεις δεν είναι πρόβλημα. Απλά για ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ θα σου πάρει μερικές εβδομάδες (μήνες). Εαν βιάζεται ο ενδιαφερόμενος, τότε στον ιδιωτικό τομέα θα στοιχίσει γύρω στα 150~200€.

Να εφαρμοστεί οδηγία τέτοια (σε πανελλαδική βάση), όπου ο ΚΑΘΕ ιδιώτης που θέλει να συμμετέχει σε track-day πρέπει να έχει αγωνιστική άδεια - licence, θα είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (και ίσως στον κόσμο), που θα έχει τέτοια "υπερβολική" αυστηρή νομοθεσία.

Εχε υπόψιν σου πως σε όλες τις πίστες μοτοσυκλετών της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για συμμετοχή σε track-day, δεν ζητάνε παρά μόνο το δίπλωμα οδήγησης. Αλλά, προκαταβολικά τα χρήματα σημμετοχής τα οποία δεν συγκρίνονται με τα που δίνουμε στα Μέγαρα. Και λογικό είναι... σαν να συγκρίνουμε το κοτέτσι/ στάβλο με ξενοδοχείο 5-αστέρων.

Η άδεια όπως ανέφερα πολλάκις μετα της 30/6 λήγει.
Το τι θα γίνει μετά, άγνωστο. Αλλά όπως προανάφερα, από Σεπτέβριο (και βάλε ακόμα), ίσως να δούμε κάποια θετική εξέλιξη!

Ο πίο βασικός λόγος είναι πως οι νέοι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου. Και φυσικά δεν νομίζω πως ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα τους θα είναι η πίστα Μεγάρων

Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014  

  Από: PTiger800 στις 25/06/2014 12:30 μμ.

voyager1970"Να εφαρμοστεί οδηγία τέτοια (σε πανελλαδική βάση), όπου ο ΚΑΘΕ ιδιώτης που θέλει να συμμετέχει σε track-day πρέπει να έχει αγωνιστική άδεια - licence, θα είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (και ίσως στον κόσμο), που θα έχει τέτοια "υπερβολική" αυστηρή νομοθεσία. "


Δε νομίζω ότι θα ζητούν ταυτότητα αγωνιζόμενου. Μάλλον πιο χαλαρό πλαίσιο θα είναι. Βέβαια και πάλι υπερβολικό είναι και πάλι μαλακία είναι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και το συντομότερο.
...metal under tension, begging you to touch and go...