Προτάσεις για το Φόρουμ

Re: Προτάσεις για το Φόρουμ  

  Από: KOSTAS 58 στις 04/09/2014 10:38 p.m.

Οι απαντησεις απο ειδικους,με γνωσεις,ερχονται αργα και ισως καθολου.Σημερα ζητησα ινφο,σαν νεος χρηστης για τον τιγρη μεταχειρισμενο που αγορασα 885ι 900,και δεν ελαβα καμμια απαντηση ακομη.Αναγκαστηκα και εγραψα στους Γερμανους στο περιοδικο ΜΟΤΤΟΡΑΝΤ στο φεισμπου για την καταναλωση,με απαντησαν σε μιση ωρα,οτι καταναλωνη με 100 αν οδηγας 5,5 με 6 λιτρα.Εδω δυστυχως απο γνωστες και στο τοπικ δεν ελαβα καμμια απαντηση ακομη για γενικες ινφο που ζητησα για την μοτο που αγορασα!!

Re: Προτάσεις για το Φόρουμ  

  Από: jimstag στις 05/09/2014 10:21 a.m.

KOSTAS 58":twisted: Οι απαντησεις απο ειδικους,με γνωσεις,ερχονται αργα και ισως καθολου.Σημερα ζητησα ινφο,σαν νεος χρηστης για τον τιγρη μεταχειρισμενο που αγορασα 885ι 900,και δεν ελαβα καμμια απαντηση ακομη.Αναγκαστηκα και εγραψα στους Γερμανους στο περιοδικο ΜΟΤΤΟΡΑΝΤ στο φεισμπου για την καταναλωση,με απαντησαν σε μιση ωρα,οτι καταναλωνη με 100 αν οδηγας 5,5 με 6 λιτρα.Εδω δυστυχως απο γνωστες και στο τοπικ δεν ελαβα καμμια απαντηση ακομη για γενικες ινφο που ζητησα για την μοτο που αγορασα!! "


Φίλε Κώστα,

δεν είμαι σίγουρος εάν μιλάς σοβαρά ή εάν αστειεύσαι (το λέω καλοπροαίρετα). Απλά θέλω να σου επισημάνω ότι το forum αυτό δεν είναι κάποιο επίσημο εργαλείο της triumph ούτε αξιολογείται από την ταχύτητα απόκρισης σε ερωτήσεις επισκεπτών. Είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη συγκεκριμένη εταιρεία, και μια πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών από τους αναβάτες, όχι από εκπαιδευμένους τεχνικούς και εξουσιοδοτημένα όργανα. Κάθε απάντηση αποτελεί απλά μια "συμβουλή" και είναι ευθύνη του καθενός μας να το ψάχνει παραπάνω.
Συνεπώς πολύ καλά έκανες και ρώτησες και σε άλλο website (facebook microforum) καθώς η διασταύρωση απόψεων και η συλλογή γνώσης είναι το λιγότερο χρήσιμη.
Επίσης, μην ξεχνάς πως οδηγούμε προϊόντα μιας εταιρείας που δεν βρίσκονται σε ευρεία κυκλοφορία στη χώρα μας... αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως είμαστε "λίγοι", στο forum μπαίνουν ακόμη λιγότεροι και αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιος να δει ένα μήνυμα, να έχει συναντήσει αντίστοιχο πρόβλημα/εμπειρία και να απαντήσει άμεσα!
(απαντήσεις του στυλ "δεν ξέρω" και "δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία" είναι περιττές... Έτσι, μπορεί αρκετά μέλη να δουν ένα μήνυμα αλλά να μην απαντήσουν.)

Όπως και να έχει, καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα!
Change before you have to!

Re: Προτάσεις για το Φόρουμ  

  Από: nfeel στις 11/09/2014 10:59 p.m.

Έχω να κάνω μια πρόταση προς τη διαχείρηση.

Έχετε σκεφτεί να βάλετε ένα .api του tapatalk στο forum για να υπάρχει συμβατότητα και από μικρές συσκευές τύπου tablet η κινητού?
Στην παρούσα μορφή που είναι το forum είναι εξαιρετικά δύσκολη η περιήγηση και η ανάγνωση από μικρότερες συσκευές.
Δοκίμασα να γράψω σήμερα ένα σχετικά μακροσκελές post και μου βγήκε η Παναγία..μπορεί να μου πήρε και ένα μισάωρο με διορθώσεις,copy/paste κλπ για να γράψω 10 γραμμές.

Θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αύξηση της συμμετοχής και της επισκεψιμότητας κάτι τέτοιο,όχι με υποκειμενικά κριτήρια,με αντικειμενικά!Δείτε το λιγάκι..

Re: Προτάσεις για το Φόρουμ  

  Από: Costas στις 11/09/2014 11:42 p.m.

Ναι το έχουμε σκεφτεί και παλότερα το είχαμε βάλει. Το πρόβλημα είναι στο tapatalk, γιατί δεν υποστηρίζει forums που έχουν υποστεί διάφορα mods όπως και το δικό μας, με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα και να κολλάει τα threads.

Κάποια στιγμή θα σχεδιαστεί ξανά το template και θα γίνει responsive ( template που προσαρμόζεται σε μικρότερες οθόνες) για να μην υπάρχει αυτό το θέμα.