Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;

Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: ethnic69 στις 14/04/2013 5:54 μμ.

Γεια σας . Χρήστο με λένε και είμαι υποψήφιος αγοραστής του τιγρακου του 800 αρη . Είμαι σε συζητήσεις με 2-3 άτομα που πουλανε τα μοτορια …. Και ίσως την άλλη εβδομάδα να είμαι και γω κάτοχος της κούκλας !!!
Ο μεγάλος ενδοιασμός μου είναι όσο αφόρα τις ανακλήσεις που διαβάζω ότι γίνονται στα συγκριμένα μηχανάκια , και επειδή είμαι λίγο καμένος από αυτά ( Pegaso 650 ) , θα ηθελα τη γνώμη σας . Τι παίζει βγάζουν προβλήματα ; Ένα από τα παιδιά που πουλαει το δικό του , ( Tiger 800 του 12 ) μου είπε να μην πάρω με τίποτα μοντέλο του 11 γιατί έβγαζαν διάφορα προβλήματα στη καμπάνα , και κάτι τέτοια . Επίσης κοίταξα σε άλλο topic εκεί που λέει για ανακλήσεις , και πράγματι είδα ότι στα μοντέλα του 11 είχε ανακλήσεις για κάποια θέματα με το σταντ νομίζω; Και κάτι με το πρόγραμμα; ( δεν το διάβασα και όλο το τοπικ ) . Τι να προσέξω αν τελικά αποφασίσω για μοντέλο του 11 , πως θα ξέρω αν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι ο κάτοχος του και αν αυτός το έκανε ; Και τελικά είναι αυτές οι ανακλήσεις είναι στην εγγύηση , στα μοντέλα του 11 ; Ξέρω σας έπρηξα αλλά είναι δύσκολες οι εποχές και ειδικά όταν πας σε μεταχειρισμένο πρέπει να προσέχεις διπλά , ειδικά αν ακουμπάς και τόσα λεφτά.

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: Panos69 στις 14/04/2013 6:33 μμ.

ethnic69"Γεια σας . Χρήστο με λένε και είμαι υποψήφιος αγοραστής του τιγρακου του 800 αρη . Είμαι σε συζητήσεις με 2-3 άτομα που πουλανε τα μοτορια …. Και ίσως την άλλη εβδομάδα να είμαι και γω κάτοχος της κούκλας !!!
Ο μεγάλος ενδοιασμός μου είναι όσο αφόρα τις ανακλήσεις που διαβάζω ότι γίνονται στα συγκριμένα μηχανάκια , και επειδή είμαι λίγο καμένος από αυτά ( Pegaso 650 ) , θα ηθελα τη γνώμη σας . Τι παίζει βγάζουν προβλήματα ; Ένα από τα παιδιά που πουλαει το δικό του , ( Tiger 800 του 12 ) μου είπε να μην πάρω με τίποτα μοντέλο του 11 γιατί έβγαζαν διάφορα προβλήματα στη καμπάνα , και κάτι τέτοια . Επίσης κοίταξα σε άλλο topic εκεί που λέει για ανακλήσεις , και πράγματι είδα ότι στα μοντέλα του 11 είχε ανακλήσεις για κάποια θέματα με το σταντ νομίζω; Και κάτι με το πρόγραμμα; ( δεν το διάβασα και όλο το τοπικ ) . Τι να προσέξω αν τελικά αποφασίσω για μοντέλο του 11 , πως θα ξέρω αν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι ο κάτοχος του και αν αυτός το έκανε ; Και τελικά είναι αυτές οι ανακλήσεις είναι στην εγγύηση , στα μοντέλα του 11 ; Ξέρω σας έπρηξα αλλά είναι δύσκολες οι εποχές και ειδικά όταν πας σε μεταχειρισμένο πρέπει να προσέχεις διπλά , ειδικά αν ακουμπάς και τόσα λεφτά."


Καλησπέρα. Ολες οι ανακλήσεις γίνονται δωρεάν ακόμα και εκτός εγγύησης και αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες.

Για καμπάνα δεν έχω ακούσει τίποτα. Υπήρχε ανάκληση για το πρόγραμμα της ECU (σβήσιμο στο ρελαντί), για το κεντρικό στάντ που έβρισκε στο ψαλίδι και για ένα ελατήριο επαναφοράς στο κιβώτιο. Τα έκανα και τα τρία και όλα εντάξει αφού πρώτα έγινε χαμός με την αντιπροσωπεία και την Triumph UK ειδικά για το σβήσιμο στο ρελαντί. Ημουν πρωτοπόρος στο θέμα αυτό.

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: PTiger800 στις 14/04/2013 6:49 μμ.

Panos69"Ημουν πρωτοπόρος στο θέμα αυτό. "

Μην ορκίζεσαι...
Όχι βέβαια ότι έχει και κάποια ιδιαιτερη αξία η εν λόγω πρωτοπορεία.

ethnic69"πως θα ξέρω αν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι ο κάτοχος του και αν αυτός το έκανε ;"

Θα πας σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο (καλύτερα αυτόν που υπέγραφε το service book της συγκεκριμένης μηχανής) με τον αριθμό πλαισίου και θα ρωτήσεις τι ανακλήσεις είχε και τι έχει γίνει.
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: Panos69 στις 14/04/2013 7:20 μμ.

PTiger800"
Panos69"Ημουν πρωτοπόρος στο θέμα αυτό. "

Μην ορκίζεσαι...
Όχι βέβαια ότι έχει και κάποια ιδιαιτερη αξία η εν λόγω πρωτοπορεία.
"


Ειρωνικά το είπα βέβαια. Δεν θέλω να διεκδικήσω τα πρωτεία άλλου. Απλά όταν άρχισε το θέμα δεν είχε γίνει αρκετός θόρυβος παγκοσμίως ώστε να υπάρχει έτοιμη και η λύση. Τους πήρε αρκετό καιρό...

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: PTiger800 στις 14/04/2013 7:57 μμ.

Panos69"Ειρωνικά το είπα βέβαια."

Προφανώς συνονόματε. Και γω ειρωνικά το είπα.

PTiger800"Απλά όταν άρχισε το θέμα δεν είχε γίνει αρκετός θόρυβος παγκοσμίως ώστε να υπάρχει έτοιμη και η λύση. Τους πήρε αρκετό καιρό..."

Μάλλον την ίδια εποχή μας έτυχε. Το δικό μου παρουσίασε πρόβλημα κάπου γύρω στον Ιούλιο του 11. Τι στη Μιχαλακοπούλου 92 (τότε εξουσιοδοτημένο) το πήγα, τι στην Ηλιοφιλ στην Πεύκη πήγε, κάνανε ρυθμίσεις και τίποτα.
Μέχρι διακοπές είχα πάει και μου έσβηνε στις στροφές από Καλαμάτα προς Καρδαμύλη.

Αυτά για την ιστορία και σταματάω να μην τρομάζω και το παιδί που άνοιξε το τοπικ χωρίς λόγο..
Εγώ έχω κάνει και τις τρεις ανακλήσεις (προγραμματισμός ECU, κεντρικό σταντ, ελατήριο επαναφοράς μοχλού ταχυτήτων) δωρεάν. Αν δωσεις αριθμό πλαισίου θα το βρει ο εξουσιοδοτημένος αν το δικό σου έχει ανακλήσεις και αν τις έχει κάνει. Αν όχι μπορείς πάντα να τις κάνεις και εσύ αφού το πάρεις.
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: ethnic69 στις 14/04/2013 10:45 μμ.

Παιδια ευχαρισω για την αμεση απαντηση , εχετε ακουσει τιποτα για τα μοντελα του 12 ; ειχαν και αυτα ανακλισεις η εχουν διορθωθει τα προβληματα ;

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: Panos69 στις 15/04/2013 10:47 πμ.

ethnic69"Παιδια ευχαρισω για την αμεση απαντηση , εχετε ακουσει τιποτα για τα μοντελα του 12 ; ειχαν και αυτα ανακλισεις η εχουν διορθωθει τα προβληματα ;"


Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο πρόβλημα σε εκκρεμότητα.

Re: Τι γίνεται με τις ανακλήσεις;  

  Από: Γιωργος στις 04/06/2013 8:20 μμ.

Καλώς ήρθες , μην ανησυχείς για τις ανακλησεις αφου το πάρεις πάς σε ενα εξουσιοδοτημένο σερβις , τσεκαρει το πλαισιο άν υπαρχει εκρεμότητα ανακλησης και άν υπαρχει φυσικά γινεται ΔΩΡΕΑΝ