ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Re: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ  

  Από: dimgikas στις 10/06/2010 6:53 μμ.

Κατσε βρε της triumph δεν ειναι οι βαλιτσες η εννοεις το αλλο σχεδιο απο τις 2 που εχει η triumph? Και εγω ημουν μεταξυ του total black και αυτου που πηρα, και απο την αρχη ειχα καρφωθει στο μονοσελο και στο μασκακι αν και το δευτερο μια το βαζω μια το βγαζω μου αρεσει πιο πολυ γυμνη και απο θεμα αερα με το υψος μου ενα και το αυτο ειναι με η χωρις.Για την συναντηση διαβασα καλη φαση αλλα πλεον καλοκαιρι, καθε σκ παμε στη γιαγια που εχουμε αφησει την κορη να κανει διακοπες, αλλα καποια στιγμη κατι θα κανουμε.

Re: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ  

  Από: bonnie στις 10/06/2010 6:59 μμ.

dimgikas"Κατσε βρε της triumph δεν ειναι οι βαλιτσες η εννοεις το αλλο σχεδιο απο τις 2 που εχει η triumph? Και εγω ημουν μεταξυ του total black και αυτου που πηρα, και απο την αρχη ειχα καρφωθει στο μονοσελο και στο μασκακι αν και το δευτερο μια το βαζω μια το βγαζω μου αρεσει πιο πολυ γυμνη και απο θεμα αερα με το υψος μου ενα και το αυτο ειναι με η χωρις.Για την συναντηση διαβασα καλη φαση αλλα πλεον καλοκαιρι, καθε σκ παμε στη γιαγια που εχουμε αφησει την κορη να κανει διακοπες, αλλα καποια στιγμη κατι θα κανουμε."


της Τ ειναι οι βαλιτσες, απλα εχει κ κατι αλλες μικροτερες... αλλα μπαααα... μικρουλες...

το μασκακι εγω το εχω μονιμα επανω.. βολευτηκα... αν κ γυμνη μ αρεσει κ μενα περισσοτερο!
..λες να το εβγαζα λιγο για αλλαγη?? χμμμ..

καποια στιγμη θα τα πουμε, δεν εχουμε κ πολλα bonneville εδω μεσα οπως καταλαβες.. τωρα τελευταια ομως... ντανταμ ντανταμμμμ!!!
στριβω, αρα υπαρχω...