γεια σας..... κ μια ερώτηση .....

γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: zaxrider στις 06/10/2013 4:29 μμ.

γεια σας κάλως σας βρηκα.... είμαι κάτοχος ενός dukati multystrada 620 με αρκετά προβλήματα αλλά δεν έχει σημασία ... μετά από πολύ καιρό κατάφερα να μαζέψω μερικά χρήματα για νέο απόκτημα...κ φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά το νέο tiger.... ήμουν χρονιά ερωτευμενος με το παλιό αλλα τωρα η άφιξη του νεου αχχχχχχχχχχχ άστα καλύτερα... το θέμα μου ειναι αν πρεπει να το παρω τωρα η να το αφήσω για πιο μετα.... για να δούμε αν θα βγαλει η οχι προβλήματα οπως το παλιό.... η γνωμη σας πια ειναι ????

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: Tigris3 στις 06/10/2013 4:57 μμ.

Καλώς ήλθες φίλε! Στη θέση σου θα έπαιρνα το καινούργιο τώρα χωρίς να περιμένω. Η ατυχία προβλημάτων μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε. Εξάλλου περιφερειακά έχουν αλλάξει στο καινούργιο, ο κινητήρας είναι ίδιος (βελτιωμένος μεν αλλά ο γνωστός 1050). Και από ότι ξέρω αυτό τον καιρό η Triumph παίζει και μια προσφορά για νέα αγορά (δώρα αξίας 900€ ή άτοκες δόσεις ή κάτι τέτοιο).

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: Aris. στις 06/10/2013 6:18 μμ.

Γιατι εχω την αισθηση οτι μιλαει για το 800αρι και οχι για το 1050 ?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: NikosV στις 07/10/2013 12:03 πμ.

Aris."Γιατι εχω την αισθηση οτι μιλαει για το 800αρι και οχι για το 1050 ?"

ή το 1200 θα ελεγα ..
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: PTiger800 στις 07/10/2013 4 μμ.

zaxrider"δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά το νέο tiger.... ήμουν χρονιά ερωτευμενος με το παλιό αλλα τωρα η άφιξη του νεου αχχχχχχχχχχχ άστα καλύτερα... "


Εμένα για 1050 μου κάνει...

Τώρα σε φόρουμ της Τ, περιμένεις να σου πούμε κάτι του τύπου "απαπαπαπα μην την πάρεις τη λαδιέρα";
Άλλωστε ό,τι και να σου πούμε δεν σε εξασφαλίζει ότι δεν θα έχεις προβλήματα (ούτε βέβαια το αντίθετο). Πλην όμως εμείς, εδώ στο Φόρουμ, ως επί το πλείστον το ρισκάραμε. Τις πήραμε δηλαδή τις λαδιέρες.

zaxrider"dukati multystrada "

...και sorry για τη διόρθωση αλλά μάλλον Ducati Multistrada ε;
...metal under tension, begging you to touch and go...

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: zaxrider στις 07/10/2013 10:39 μμ.

ευχαριστώ παίδες .... δλδ μηχανολογικα δεν έχει αλλαξει κάτι το γνωρίζουν το μηχανάκι δεν θα αρχίσουν τπτ καινούριο μοτέρ κ τέτοια??? κ ναι μιλάω για το tiger sport 1050.... δλδ να μην το καθυστερώ???

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: Tigris3 στις 08/10/2013 12:49 πμ.

Εγώ στη θέση σου θα μουν αύριο πρωί πρωί στην έκθεση. Και για να σου φύγουν οι αμφιβολίες, πήγαινε κάνε και ένα test ride. Πάντως αν αγοράσεις τώρα θα επωφεληθείς και από την προσφορά που παίζει. Χώρια που τώρα είναι και ο κατάλληλος καιρός για στρώσιμο! Δεν κάνει ζέστη, δεν κάνει πολύ κρύο και δεν βρέχει!


(Σε έπεισα ή ακόμα?!! )

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: st675 στις 12/10/2013 4:18 μμ.

zaxrider"γεια σας κάλως σας βρηκα.... είμαι κάτοχος ενός dukati multystrada 620 με αρκετά προβλήματα αλλά δεν έχει σημασία ... μετά από πολύ καιρό κατάφερα να μαζέψω μερικά χρήματα για νέο απόκτημα...κ φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά το νέο tiger.... ήμουν χρονιά ερωτευμενος με το παλιό αλλα τωρα η άφιξη του νεου αχχχχχχχχχχχ άστα καλύτερα... το θέμα μου ειναι αν πρεπει να το παρω τωρα η να το αφήσω για πιο μετα.... για να δούμε αν θα βγαλει η οχι προβλήματα οπως το παλιό.... η γνωμη σας πια ειναι ????"

πολυ καλη επιλογη και αυτον τον καιρο παιζει η προσφορα με τις ατοκες δωσεις απο σο ειμαι σε θεση να γνωριζω...εργαλειο για λιγους και αρκετα σταθερο στην αποδοση του..εφοσον μαζεψες τα χρηματα για μενα μην το σκεφτεσαι , θα το χαρεις και φυσικα θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο γνωριζοντας οτι επενδυεις σε σωστο εργαλειο..

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: Γιωργος στις 09/01/2014 1:25 μμ.

καλως τον , μην σε προβληματιζει τιποτα με το νεο 1050 , ειναι βασισμενο στο παλιο μοτερ με βελτιωσεις στα σημεια που ποναγε, μιζα, κομπλερ , πιστονια, απο θεμα αναρτησεων πολύ καλυτερο και ειναι και μονομπρατσο .... ορμα δεν θελει σκεψη

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: pap43-d2 στις 09/01/2014 3:25 μμ.

Το μεγάλο πρόβλημα που είχε το 1050 είναι τα πιστόνια....
Επειδή πριν ένα μήνα έβγαλα το δικό μου από το συνεργείο, καθώς έσπασα και τα 3 πιστόνια , ρώτησα αν σχετικά με το καινούργιο. Μου είπαν ότι τα μοντέλα από τα μέσα του 2009 και μετά φοράνε άλλο τύπο πιστόνια και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, αυτά έβαλαν και σ εμένα αυτά φοράει και το καινούργιο 1050.

Καθώς περίμενα στο συνεργείο έριξα μια ματιά στο καινούργιο και το έκανα και μια βόλτα. Αν είχα την διαφορά χρημάτων θα πούλαγα το παλιό και θα έπερνα το καινούργιο. Πήγαινε μια βόλτα από την αντιπροσωπία, κάντο μια βόλτα αν δεν το έχεις κάνει και αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι καθόλου..

Άντε καλορίζικο
Ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.

Re: γεια σας..... κ μια ερώτηση .....  

  Από: Tigris3 στις 09/01/2014 5:44 μμ.

pap43-d2"Μου είπαν ότι τα μοντέλα από τα μέσα του 2009 και μετά φοράνε άλλο τύπο πιστόνια και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, αυτά έβαλαν και σ εμένα αυτά φοράει και το καινούργιο 1050."


Οντώς ισχύει κάτι τέτοιο;;
Αν δεν κάνω λάθος, έχω ακούσει και για μηχανάκια παραγωγής μετά το 2009 που έβγαλαν πιστόνια (ένα από αυτά π.χ. είναι το ανθρακί ματ που, αν θυμάμαι καλά, είναι μοντέλο παραγωγής 2010).\


Υ.Γ. Ο φίλος τον πήρε τελικά τον νέο τίγραρο και μάλλον λιώνει στις βόλτες τώρα!!
http://www.forumtriumph.gr/mia-kalispera-olous-tous-kabalarides-t5760.html