ΜΙΖΑ-ΚΟΜΠΛΕΡ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΠΟΥΤ!!!

Re: ΜΙΖΑ-ΚΟΜΠΛΕΡ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΠΟΥΤ!!!  

  Από: ATN PANOS στις 13/06/2010 12:44 πμ.

SPEED"επίσης παιδιά όσοι έχουν παλιότερα Τ να έχουν φρέσκια μπαταρία διότι με παλιά μπαταρία μπορεί να φάει ανάποδη και πάλι να το διαλύσει. Αυτό συμβαίναι και σε μεγάλα δικύλινδρα."


και για τα καινουργια ισχυει αυτο
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Re: ΜΙΖΑ-ΚΟΜΠΛΕΡ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΠΟΥΤ!!!  

  Από: alexandros.s στις 14/06/2010 8:52 μμ.

απο οτι ακουσα την διαφορα σε tiger, σε σχεση με το δικο μου- απο την ωρα που κανει το πρωτο γυρισμα μεχρι και το σκασιμο του κινητηρα κανει εναν μεταλλικο θορυβο.

και περισσοτερο βεβαια οταν ειναι κρυο. αα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο τα λαδια που χρησιμ.αφου εχει γινει το πρωτο "φαγωμα" του γραναζιου. δηλ. αλλη συμπεριφορα εχει το ημι και αλλα το φουλ. γιατι αν το καλοσκεφτουμε μονο και μονο εδω μεσα που πολλες φορες ακουγεται η φραση βαλε οποιο θες αρκει να το αλλαζεις καθε ταδε χλμ- οταν αυτο ειναι ημι,στην ουσια ειναι πιο απαλο λαδι σε σχεση με το συνθ.

αρα αν το εχεις το προβλημα,μεταφερει τα γρεζια πιο ευκολα, και αν δεν το εχεις μπορει ευκολα να δημιουργ.σε λαθος κινησεις της μιζας.

Re: ΜΙΖΑ-ΚΟΜΠΛΕΡ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΠΟΥΤ!!!  

  Από: Sprinter στις 14/06/2010 10:08 μμ.

Johnson's Baby Oil, το πιο απαλό απ' όλα
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: ΜΙΖΑ-ΚΟΜΠΛΕΡ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΠΟΥΤ!!!  

  Από: alexandros.s στις 14/06/2010 10:14 μμ.

ακριβως ετσι sprinter!