Νέοι κανόνες αφορούν όλα τα μέλη του φόρουμ παρακαλώ πολύ διαβάστε τους προτού ποστάρετε!

1. Δικαίωμα αγγελίας ζήτησης η πώλησης έχουν τα μέλη τα οποία έχουν 10 post τουλάχιστον!

2. Το είδος των αντικειμένων των αγγελιών είναι αυστηρά και μόνο μοτοσυκλετιστικά είδη. Για άλλα είδη θα πρέπει να υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον συντονιστή.

3. Στις αγγελίες θα πρέπει να αναφέρεται τιμή, για πιο μοντέλο μηχανής είναι, την τοποθεσία και να υπάρχει φωτογραφία (εφόσον είναι εφικτό) για την εξακρίβωση της κατάστασης του αντικειμένου - μοτ/τας. Επίσης δεν επιτρέπονται αγγελίες μόνο με λινκ στο car.gr η άλλο site χωρίς τις απαραίτητες πληροφορίες!

4. Για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ αλλά και για ευκολία των χρηστών, στην αρχή του τίτλου της αγγελίας να γράφετε [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] αν πρόκειται για πώληση ή [ZHTEITAI] αν πρόκειται για ζήτηση. Τα μέλη του φόρουμ όταν κάτι έχει πουληθεί να συμπληρώνετε στον τίτλο " ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" για τις πωλήσεις και " ΒΡΕΘΗΚΕ" για τις ζητήσεις, ώστε να διευκολύνουμε όποιον ψάχνει. Αγγελίες που έχουν καταχωρηθεί πριν από ένα χρόνο, θα διαγραφούν και εφόσον ακόμη δεν έχουν πουληθεί ή βρεθεί θα πρέπει να τις καταχωρήσετε ξανά.

5. Κάθε μέλος να γράφει στην αγγελία του ένα τυπικό "UP" για να ξέρουμε ότι είναι ενεργή αλλιώς θα θεωρείται ότι δεν είναι και θα κλειδώνεται! Με την παρέλευση των 90 ημερών εφόσον δεν πουληθεί κάτι η αγγελία των μελών δεν θα διαγράφεται αλλά θα κλειδώνεται. Για ξεκλείδωμα της θα γίνεται εφόσον υπάρξει επικοινωνία μεταξύ πωλητή - συντονιστή. Η αγγελία εφόσον κλειδωθεί και δεν υπάρξει επικοινωνία με τον συντονιστή, με την παρέλευση των 30 ημερών θα διαγράφεται.

6. Δεν επιτρέπονται πωλήσεις έναντι τρίτων από άτομα που δεν είναι μέλη.

7. Το φόρουμ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση αντιδικίας μεταξύ πωλητή - αγοραστή για οποιονδήποτε λόγο, προβαίνετε σε αγορές - πωλήσεις με δικιά σας ευθύνη.

8. Τα σχόλια που θα είναι κάτω από τις αγγελίες θα πρέπει να είναι σχετικά μόνο με την αγγελία
π.χ. ερωτήσεις καταλληλότητας, εφαρμογής κλπ, άσχετα με το θέμα ποστ θα διαγράφονται.