τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!

τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: leonithastz στις 04/02/2012 2:02 πμ.

































πηγη http://fmxatvs.com/
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: leonithastz στις 21/02/2012 5:56 μμ.

Tesla E-max concept
Η φουτουριστική σύλληψη του Tesla E-max concept ξεχωρίζει.
Συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και εντυπωσιακή, επιθετική αισθητική.
Σε κάθε τροχό διαθέτει ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό μοτέρ.
Το σώμα της μηχανής είναι καλυμμένο με ειδικό υλικό που μετατρέπει την πίεση και τη θερμότητα από τον αναβάτη σε ηλεκτρική ενέργεια.











[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: NikosV στις 21/02/2012 7:53 μμ.



πραγματικα πρεπει να ειναι το μονο ηλεκτρικο που μου αρεσει και ανταποκρινεται και στην εποχη .. και οχι σε ταινια του στυλ "i-robot"

χμμμ λες να κατεβασω μια μπαλαντεζα απο τον 3ο ??
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: pap43-d2 στις 21/02/2012 7:57 μμ.

Ωραίο το πρώτο αν και λίγο διαστημικό όπως και τα περισσότερα μοντέλα για το μέλλον. Αλλά το δεύτερο δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι Μήπως είναι τηλεκατευθυνόμενο????? γιατί θέση για το αναβάτη δεν βλέπω...
Ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: leonithastz στις 21/02/2012 8:06 μμ.

τηλεκατευθυνόμενο δεν είναι
αλλά μπαλαντέζα θέλει
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: leonithastz στις 06/03/2012 9:09 πμ.

Ετοιμάζεται έκδοση δρόμου του ηλεκτρικού Superbike Mission R
Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει: να βρεθείς κάποτε στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή. Στην προκειμένη περίπτωση ο τόπος ήταν το Dainese Store του Σαν Φρανσίσκο.
Ο Jensen Beeler, συντάκτης του δικτυακού τόπου Asphalt & Rubber σκέφτηκε να επισκεφτεί το κατάστημα, για να επιδείξει την ασυνήθιστη καινούργια μοτοσυκλέτα του, μια ηλεκτρική on-off «Zero S» που είχε πάρει για δοκιμή. Όμως ένας ακόμα πιο ασυνήθιστος επισκέπτης έκλεψε την παράσταση και την προσοχή των φίλων του Jensen.
Γιατί στο κατάστημα έφτασε ένα από τα γοητευτικά ηλεκτρικά superbike R της Mission Motors. Την οδηγούσε ένας από τους μηχανικούς της εταιρείας, που χρειάστηκε να πεταχτεί κάπου για δουλειές και είπε να περάσει από το DS που είναι γνωστό στέκι του Σαν Φρανσίσκο.
Ένα Mission R μπορεί να συναντήσει κάποιος μόνο σε περιοδικά ή σε μια πίστα. Βλέπετε η πανέμορφη μοτοσυκλέτα δεν έχει μόνο υπέροχη σχεδίαση, αλλά κάνει και χρόνους Supersport στη Laguna Seca, ειδικά όταν την οδηγεί ο Steve Rapp.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως το Mission R κατέφθασε όχι πάνω σε τρέιλερ, αλλά φορώντας κανονικές πινακίδες της Καλιφόρνια, φώτα και καθρέπτες. Γοητευτική λεπτομέρεια ήταν το tablet της Samsung με λειτουργικό Android στη θέση των οργάνων, γιατί βέβαια λίγα εξαρτήματα πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι συμβατικά.
Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες τείνουν να γίνουν μόδα ανάμεσα στα celebrities του Χόλυγουντ, και η Mission Motors θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ακούγεται μάλιστα ότι ο ηθοποιός Ryan Reynolds θα ήθελε να είναι ο πρώτος αγοραστής της έκδοσης δρόμου, αντιμετωπίζει όμως σκληρό ανταγωνισμό από μεγαλοστέλεχος επιχείρησης που κατατάσσεται στις 500 μεγαλύτερες του περιοδικού Fortune.
πηγη: http://www.newsbeast.gr









[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: TRIUMPHAKIAS στις 06/03/2012 9:26 πμ.

Φοβερό!!!!Θα παίζεις και angry birds ενώ στρίβεις με γονατα κάτω στα μέγαρα!
Και Σερρά Σερρά....δικοί μας θα'ναι και πάλι οι δρόμοι....

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: leonithastz στις 06/03/2012 5:07 μμ.

Ο John McGuiness θα αγωνιστεί με μια ηλεκτρική Superbike
Όταν έγινε γνωστό ότι ο John Mc Guiness (17 νίκες στο «Νησί») θα αγωνιστεί φέτος με μια ηλεκτρική superbike στον αγώνα «Isle if Μan TT Zero», ο κόσμος εξεπλάγη. Ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι ο ΜcGuiness θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ μέσης ωριαίας ταχύτητας γύρου με ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, ξεπερνώντας τα 160km/h. Ο ένας γύρος του εξαιρετικά δύσκολου και επικίνδυνου αγώνα έχει μήκος 60,707 χλμ.
Είδηση αποτελεί όμως και η μοτοσυκλέτα του McGuiness, o οποίος είναι επίσημος αναβάτης της HM Plant Honda. Φέτος θα αγωνιστεί με το ηλεκτρικό πρωτότυπο Shinden της Mugen.
H Mugen είναι ένας βελτιωτικός οίκος που ιδρύθηκε από τον Hirotoshi Honda, γιο του ιδρυτή της Honda, Soichiro. Φημολογείται έντονα πως η προσπάθεια υποστηρίζεται μυστικά από την ίδια τη μαμά Honda, η οποία έχει παρουσιάσει ήδη το δικό της πρωτότυπο ηλεκτρικό superbike, με την ονομασία RC-E και η οποία εικονίζεται παρακάτω.
Αρχικά λοιπόν όλοι πίστεψαν ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα τρέξει ο McGuiness, ωστόσο τώρα διευκρινίστηκε ότι η μοτοσυκλέτα της Mugen είναι διαφορετική.
Ονομάζεται Shinden, το οποίο στα ιαπωνικά σημαίνει «Θεός του Ηλεκτρισμού» και εξωτερικά μοιάζει να μη διαθέτει το σχεδιαστικό χάρισμα της RC-E. Όμως κοιτάζοντας κανείς πιο προσεκτικά, αντιλαμβάνεται ότι η Shinden κρύβει επιμελώς τα καλούδια της κάτω από τη συνηθισμένη εμφάνιση.
Κατά την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στην πίστα της Suzuka, έγινε γνωστό ότι κινείται από έναν τριφασικό επαγωγικό κινητήρα συνεχούς ρεύματος με ισχύ 120 ίππων, ενώ το πλαίσιο δύο δοκών και το ψαλίδι είναι από ανθρακονήματα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις μπαταρίες της Shinden, ωστόσο τα βολτ είναι περισσότερα από 370. Επίσης το βάρος ξεπερνά τα 250 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι η συστοιχία των μπαταριών έχει σημαντική χωρητικότητα.
Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τη φωτογραφία, βλέπουμε ακόμα ότι η Shinden δεν φορά ομόκεντρο σύνολο κινητήρα / ψαλιδιού όπως το RC-E της Honda, ενώ όλα τα χειριστήρια φρένων (της Nissin φυσικά) έχουν μεταφερθεί στο τιμόνι. Οι αναρτήσεις έρχονται από την Showa. Θυμίζουμε ότι οι Nissin και Showa ανήκουν αμφότερες στην Honda Iαπωνίας.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Όνομα: Shinden
Μήκος: 2.125mm
Πλάτος: 680mm
Ύψος: 1.130 mm
Μεταξόνιο: 1.485 mm
Απόσταση από έδαφος: 130 mm
Ύψος σέλας: 840 mm
Μεικτό βάρος: 260 kg
Γωνία κάστερ: 23°
Ίχνος: 96 mm
Ελαστικά εμπρός: 120/70-ZR17M/C (58W)
Ελαστικά πίσω: 200/550ZR17M/C (78W)
Πλαίσιο: Δύο δοκών από ανθρακονήματα
Κινητήρας: τριφασικός επαγωγικός συνεχούς ρεύματος
Ιπποδύναμη: 90kW / 120hp
Ροπή: 22,43kgm
Μπαταρίες: Ιόντων Λιθίου
Τάση μπαταριών: + 370V

[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Re: τα γκαζια τα ηλεκτρικα!!!!  

  Από: sinister στις 06/03/2012 5:17 μμ.

ρε ειναι με τα καλα τους? 22 κιλα ροπη!αυτο θα ξηλώνει την ασφαλτο!:blink:
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html