Μπαταρία ή κάτι άλλο???

Μπαταρία ή κάτι άλλο???  

  Από: brother στις 23/11/2012 7:36 μμ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα που συνάντησα σήμερα με το Tiger (1050) μου...Πήγα να το βάλω μπροστά το πρωί αλλά μάταια....Έδινε μια φορά και μετά νεκρό....Βέβαια φώτα και όλα τα υπόλοιπα άναβαν κανονικά....Για να μην τα πολυλογώ μέτρησα μπαταρία και αφού κατάλαβα ότι είναι Off πήγα και έβαλα κατευθείαν μία καινούργια...Το θέμα όμως είναι ότι με την καινούργια ενώ είναι αναμμένο το εργαλείο και μετράς την τάση παρατηρείς ότι όσο γκαζώνεις αντί να ανεβαίνει η τάση κατεβαίνει...Που μάλλον σημαίνει κάποιο πρόβλημα σε ανορθωτή...πηνία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει????Αν το έχετε ξαναδεί βοηθήστε λίγο την κατάσταση αδέρφια...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Re: Μπαταρία ή κάτι άλλο???  

  Από: giannis andreou στις 23/11/2012 7:54 μμ.

Φίλε μου είναι αυτό που φαντάζεσαι.. Το πιθανότερο να είναι τα πηνία σου.Το καλύτερο-οικονομικότερο είναι να κάνεις περιέλιξη (130 ευρώ συν την εργασία).Για σίγουρη δουλειά κάνε μια βόλτα στον Σάκη,θα στα πεί καλύτερα!Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ πρίν 2 εβδομάδες.. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο..
Το καλύτερο ταξίδι είναι η ίδια η ζωή!Απολαμβάνεις τη διαδρομή χωρίς να σ΄ενδιαφέρει ο προορισμός...!

Re: Μπαταρία ή κάτι άλλο???  

  Από: brother στις 23/11/2012 8:03 μμ.

giannis andre"Φίλε μου είναι αυτό που φαντάζεσαι.. Το πιθανότερο να είναι τα πηνία σου.Το καλύτερο-οικονομικότερο είναι να κάνεις περιέλιξη (130 ευρώ συν την εργασία).Για σίγουρη δουλειά κάνε μια βόλτα στον Σάκη,θα στα πεί καλύτερα!Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ πρίν 2 εβδομάδες.. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.. "


Ok φίλε μου σε ευχαριστώ...Ποιος είναι ο Σάκης???Εγώ βρίσκομαι Βόλο...

Re: Μπαταρία ή κάτι άλλο???  

  Από: giannis andreou στις 23/11/2012 8:12 μμ.

Ο Σάκης είναι ένας πολύ καλός μηχανικός στην Αθήνα,θα βρείς τα στοιχεία του στο θέμα <συνεργεία> εδώ στο forum.Τώρα,ρώτα πόσο κοστίζει η περιέλιξη στο μηχανικό σου,και αν μπορεί να γίνει εκεί.Αν όχι έλα σε επαφή με τον Σάκη και θα σου δώσει λύση.
Το καλύτερο ταξίδι είναι η ίδια η ζωή!Απολαμβάνεις τη διαδρομή χωρίς να σ΄ενδιαφέρει ο προορισμός...!