Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: harrysvr στις 09/12/2009 12:20 μμ.

Ηταν πακέτο μαζί με τη μηχανή που είχα πάρει μεταχείρα, ΤΟ θέμα είναι ότι το ξεχνάς, όχι η ποιότητά του...

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: Aris. στις 09/12/2009 2:06 μμ.

Παραχωνεις στα σωθικα της μοτοσυκλετας τον πομπο με την καρτα sim και εισαι κυριος .
Ακομα και σηκωτη με γερανο να στην παρουν παλι θα τους βρεις
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: Ypsailon στις 09/12/2009 5:11 μμ.

Όχι δεν έχω συναγερμό,και δυστηχώς δεν υπάρχει κλειστό πάρκιν σε ακτίνα 1km απο το σπιτι μου που να νοικιάζεται.Σήμερα θα την πάρω απο το συνεργείο και λογικά θα ξενυχτήσω στο μπαλκόνι αν δεν βρώ κάπου να την βάλω.

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: denthnpalevw στις 09/12/2009 5:52 μμ.

εκει που την αφηνεις τι ειναι??? πεζοδρομιο η πυλωτη??? αν δεν ειναι πυλωτη αλλα πεζοδρομιο εχω να σου προτεινω κατι. βαλτην σε καμια πυλωτη εκει διπλα σε σημειο που να μην φαινεται απο τον δρομο. ρωτα και τον διαχειρηστη αν σε αφηνει και πες του οτι δεν θα ενοχλεις.
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: triumph_infected στις 12/12/2009 6:24 μμ.

Φίλε μου ειμαι το ιδιο έπαθα και εγω..Ημουν και εγς κοντα στο εγκεφαλικο αλλα το γλιτωσα!!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω!!να χαιρεσαι που την βρηκες και θα μπορεσεις να την ξανακαβαλησεις!!Απο βδομαδα παω να την παρω και εγω την καλη μου και μετα parking κλειστο..ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ουτε κλειδαριες ουτε συναγερμοι για να την αφηνεις οπου ναναι!τουλαχιστον ησουν τυχερος και δεν σου κανανε αλλη ζημια!εμενα μου ειχαν ανοιξει και τρυπα στο ντεποζιτο εκτος απο την κλειδαρια!Τζαμπα λεφτα για τα μαλακισμενα!!

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: manik στις 10/01/2011 3:26 μμ.

Χαιρετω ολους τους ομοιοπαθεις και μη...

Το θεμα με αφορά άμεσα γιατι ήμουν κάτοχος του V-strom όσπου μου το εξαφανισαν πριν ενα 5μηνο και δεν βρεθηκε ποτέ. Την ειχα στο πεζοδρόμιο, με αλυσίδα ABUS σε κάγκελο, συναγερμό, σε απόσταση 5μ από την κρεβατοκάμαρά μου, σε δρόμο που δεν έχει και πολύ κίνηση για να φαίνεται και δεν πήρα χαμπάρι. Οι τύποι την στάμπαραν και τηνβούτηξαν χωρίς να πάρω χαμπάρι. Επειδή το έψαξα το θέμα πολύ οσο καιρό περίμενα την αποζημίωση, αν είναι να γίνει δεν σε γλιτώνει τίποτα, οι τύποι είναι τζιμάνια, βάζουν αφρούς στην σειρήνα, κοβουν αλυσίδες σπάνε τιμόνια και σε 10 λεπτά έχουν βρει το GPS αν υπάρχει

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος στο θέμα κλοπής είναι η ασφάλεια κλοπής. Την είχα κάνει στο V-strom και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να περιμένεις 3 μήνες για να αποζημιωθείς (παζαρευεις την τιμή με την ασφαλιστική και πετυχαίνεις την τιμή που θέλεις - ακόμα και καλύτερη από ότι θα την πουλούσες). Ετρεμα μην τυχόν και βρεθεί σε κακή κατάσταση και πληρώνω τα μαλιοκέφαλά μου για να την φτιάξω.

Αυτά τα ολίγα και μην τύχει σε κανένα το αίσθημα της κλοπής.

Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)  

  Από: tsa11 στις 26/07/2014 7:04 μμ.

Ypsailon"Λοιπόν 174,83 η κλειδαρια,50 η μεταφορά και καμία 40αρα η εργασία για χάρη των κωλόπαιδων και πάλι καλά να λέμε. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να αγοράσω την κλειδαριά που βιδώνεται στο πάτωμα?"


file na se rwtisw apo pou pires t kleidaria 175 eyrw?