Επισκευή Χειριστηρίου Datatool

Επισκευή Χειριστηρίου Datatool  

  Από: vassat στις 07/12/2009 10:15 μμ.

Σάββατο πρωί (το περασμένο) και ενώ έβρεχε καρέκλες, παρέδωσε πνεύμα το χειριστήριο του συναγερμού της Datatool. Με τα πολλά, το άνοιξα και διαπίστωσα ότι ο μικροδιακόπτης που τον ενεργοποιεί/απενεργοποιεί ήταν το πρόβλημα. Βραχυκυκλώνοντας (με συνδετήρα) τα δύο ποδαράκια(πάνω δεξιά και κάτω αριστερά όπως φαίνεται στη φωτό) του μικροδιακόπτη απενεργοποίησα τον συναγερμό και μπόρεσα να εκκινήσω την μοτό.
Ερώτηση: έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα και γνωρίζει αν υπάρχει στο εμπόριο (και που) τέτοιος μικροδιακόπτης;
ΒΣ

Re: Επισκευή Χειριστηρίου Datatool  

  Από: Astromedias στις 10/12/2009 11:09 μμ.

Φιλε vasat, δεν εχω το ιδιο χειριστηριο ακριβώς αλλα ειναι datatool επίσης, από Tiger 1050. Εγώ το έχασα το 1 από τα 2 και ψάχνοντας να βρω κάτι παρόμοιο στην αγορά (σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού/συναγερμούς) δεν μπόρεσαν να μου βρούν τρόπο να λειτουργεί ενα παρόμοιο χειριστήριο universal καθώς ο κωδικός ήταν κυλιόμενος. Αυτό στο λέω στην περίπτωση που πας να αγοράσεις κάτι παρόμοιο imitation. Στην Καβάλα έψαξα, αλλού μπορεί και να βρεις. Όσο για το αυθεντικό, που το παρήγγειλα αναγκαστικά, κάνει 76 Ευρώ! (αν θυμαμαι καλά με μια απόκλιση 1-2 Ευρώ). Καλή τύχη

Re: Επισκευή Χειριστηρίου Datatool  

  Από: vassat στις 11/12/2009 12:35 μμ.

Την τιμή έμαθα και για αυτό ψάχνω το διακοπτάκι ....
ΒΣ

Re: Επισκευή Χειριστηρίου Datatool  

  Από: Sprinter στις 11/12/2009 1:32 μμ.

Αν πάς σε κανέναν ηλεκτρονικό της γειτονιας (αν έχουν μείνει τέτοιοι) κάποια πατέντα φαντάζομαι πώς θα μπορεί να κάνει αν το μόνο πρόβλημα ειναι ο διακόπτης.

ΑΝ πιάνει το χέρι σου, δες πχ εδώ http://www.markidis.gr/product_info.php ... ts_id=2109 ή γκουγκλισε για διακόπτες TACT (TACT switch)
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Επισκευή Χειριστηρίου Datatool  

  Από: grgasteus στις 11/12/2009 2:39 μμ.

αν είσαι αθήνα κοίτα και στον Κατουμά
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...