1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: Gdoc στις 26/09/2011 2:21 μμ.

Ελλαδάρααααααααααααα και τα πρόβατα στο μαντρί...


ΥΣ: Ελπίζω να με ακούσουν κάποιοι και να μην χαραμίσουν την μέρα τους...[/quote]

εγώ ξέρω ότι όταν δεν μ' αρέσει κάτι το αλλάζω,αυτό έχω κάνει ως τώρα στη ζωή μου και αυτό συνεχίζω να κάνω,με ότι συνέπειες έχει αυτό.είμαι όμως εντάξει με τον εαυτό μου και εσωτερικά ευτυχισμένος.το λέω αυτό γιατί κουράστηκα ν' ακούω σχόλια για την Ελλαδάρα και τους Ελληνάρες κτλ κτλ.Αν δεν σ΄αρέσει αυτό που ζεις άλλαξέ το ή σήκω και φύγε απ' την κωλοελλάδα και ζήσε κάπου αλλού που θα έχει "πλούσιες" εκθέσεις,φοβερά γεγονότα,πολλές πίστες και άλλα πολλά!Πίστεψέ με αυτή η προσπάθεια έγινε με ΠΟΛΥ προσωπικό κόπο-χρόνο απ όλους όσους συμμετείχαν και είναι ΑΔΙΚΟ να αφορίζεις τα πάντα απ' την πολυθρόνα του σπιτιού σου με μία σκέψη άκρως περιορισμένη και κλειστή σε κλασικές πλέον ατάκες που μ' έχουν κουράσει ν' ακούω τόσα χρόνια.νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "Ελληνάρας" γυρνάει εναντίον σου...τουλάχιστον αυτό νιώθω εγώ.άντε γιατί, για τρίτη μέρα τα πόδια μου μ' έχουν πεθάνει κι έχουμε και το κουβάλημα σήμερα για να μαζέψουμε και τα τελευταία φτωχοελληνικά υποπροϊόντα μας που εκθέσαμε.εμείς πάντως περάσαμε όμορφα και μας έχει αφήσει γλυκές αναμνήσεις το όλο γεγονός καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη[/quote]

Ξέρεις ποια ήταν η αίσθηση??
''Μαζευτήκαμε μπας και τους μαντρώσουμε και πουλήσουμε τίποτα"...
sorry...αλλά αυτό δεν λέγεται προσπάθεια...

Μισές δουλειές, μισές εταιρείες...όλα μισά.

Δηλαδή...εσύ όταν αλλάζεις λάστιχα...βάζεις ενα καινούργιο κι ένα μεταχειρισμένο, λιωμένο...???

Όταν κάνεις μια δουλειά...κάντη ολοκληρωμένη...με όποιο κόστος αναλογεί...
...Κι ας είναι και μετά από κάποια χρόνια...

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: ad1 στις 26/09/2011 4:21 μμ.

Τελικα πηγα κ γω. Εκανα και την βλακεια κ πληρωσα διοδια στην Αθηνων-Λαμιας(και βγηκα απο την εθνικη 200μ μετα τα διοδια)

Ηταν μεν μικρο σε εκταση και με αρκετες απουσιες αλλα ηταν ΔΩΡΕΑΝ. Μπαινεις και αν δεν σ αρεσει φευγεις χωρις να κλαις τα λεφτα σου.

Μ αρεσε το γεγονος οτι μπορουσες να κανεις test ride(αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να προλαβω το ktm rc8)
To κακο ηταν οτι σε αφηναν μονο μια φορα να μπεις στην πιστα

Γενικοτερα αν εισαι απο Αθηνα ειναι μια πολυ ωραια βολτα, αν οχι ισως να μην αξιζει.
Εγω παντως δεν το μετανιωσα μιας και εκανα test ride το super tenere που ειχα περιεργεια να το οδηγησω.

Αλλα βεβαια ο καθενας εχει την δικια του γνωμη .... και ειναι σεβαστη.

Συγχαρητηρια σε οσους ασχοληθηκαν με το concept

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: θεμης στις 26/09/2011 6:52 μμ.

micka"

εγώ ξέρω ότι όταν δεν μ' αρέσει κάτι το αλλάζω,αυτό έχω κάνει ως τώρα στη ζωή μου και αυτό συνεχίζω να κάνω,με ότι συνέπειες έχει αυτό.είμαι όμως εντάξει με τον εαυτό μου και εσωτερικά ευτυχισμένος.το λέω αυτό γιατί κουράστηκα ν' ακούω σχόλια για την Ελλαδάρα και τους Ελληνάρες κτλ κτλ.Αν δεν σ΄αρέσει αυτό που ζεις άλλαξέ το ή σήκω και φύγε απ' την κωλοελλάδα και ζήσε κάπου αλλού που θα έχει "πλούσιες" εκθέσεις,φοβερά γεγονότα,πολλές πίστες και άλλα πολλά!Πίστεψέ με αυτή η προσπάθεια έγινε με ΠΟΛΥ προσωπικό κόπο-χρόνο απ όλους όσους συμμετείχαν και είναι ΑΔΙΚΟ να αφορίζεις τα πάντα απ' την πολυθρόνα του σπιτιού σου με μία σκέψη άκρως περιορισμένη και κλειστή σε κλασικές πλέον ατάκες που μ' έχουν κουράσει ν' ακούω τόσα χρόνια.νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "Ελληνάρας" γυρνάει εναντίον σου...τουλάχιστον αυτό νιώθω εγώ.άντε γιατί, για τρίτη μέρα τα πόδια μου μ' έχουν πεθάνει κι έχουμε και το κουβάλημα σήμερα για να μαζέψουμε και τα τελευταία φτωχοελληνικά υποπροϊόντα μας που εκθέσαμε.εμείς πάντως περάσαμε όμορφα και μας έχει αφήσει γλυκές αναμνήσεις το όλο γεγονός καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη"



κατσε ρε φιλε....εθιξε εσενα το παλικαρι?Εθιξε τον κοπο σου?Οχι...κ νομιζω ειναι κατανοητο.......τα περι ελλαδιτσας κ τα σχετικα εννοειτε πως τα κατακρινω κ συμφωνω μαζι σου.....Το παλικαρι πηγε να εκφρασει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ την αποψη του για την εκθεση αλλα εμπλεξε λαθος καταστασεις ....Εγω συμφωνω μαζι του οτι δεν αξιζε η εκθεση....Δεν υπηρχε ουτε μια εκπτωση ουτε καν σε μπρελοκ ...Ολος ο κοσμος πηγε να δει τα περιπτερα κ τα προιοντα που πουλαει ο καθενας...ανταμειψε τον με μια εκπτωση...Αν ηθελε απλα να χαζεψει θα εμπενε στο ιντερνετ....Οι εκθεσεις πρεπει να γινοντε με τις αναλογες εκπτωσεις κ προσφορες....

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: tharis στις 26/09/2011 8:30 μμ.

Τι λετε ρε παιδια ... εκθεση δεν ειναι ? ή παζαρι ? γτ πρεπει να εχει εκπτωσεις .. Στο κατω κατω αφου εχει δωρεαν εισοδο αμα δε σ αρεσει φευγεις .. ποιο ειναι το προβλημα ? Σου υποσχεθηκαν τπτ ?
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: triplelover στις 26/09/2011 9:05 μμ.

διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα στο motograndprix ειχε γινει διαφιμηση οτι θα ειχε λεει το κανουριο ducati streetfighter και στην φωτογραφια εδειχνε ενα κιτρινο streetfighter . Eσεις διαβαζοντας αυτην την ειδηση πιο streetfighter περιμενετε να δειτε? εγω παντως το 848 , το οποιο αν και δεν πηγα ο ιδιος ειχα βαλει φιλους να δουν αλλα δεν το ειδαν πουθενα. Δεν μιλαω ειρωνικα και δεν λεω αν αξιζε ή οχι η εκθεση γιατι δεν πηγα , αναφερομαι μονο στο συγκεκριεμνο θεμα και θελω την αποψη σας .

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: bonnie στις 26/09/2011 9:07 μμ.

riplelover"διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα στο motograndprix ειχε γινει διαφιμηση οτι θα ειχε λεει το κανουριο ducati streetfighter και στην φωτογραφια εδειχνε ενα κιτρινο streetfighter . Eσεις διαβαζοντας αυτην την ειδηση πιο streetfighter περιμενετε να δειτε? εγω παντως το 848 , το οποιο αν και δεν πηγα ο ιδιος ειχα βαλει φιλους να δουν αλλα δεν το ειδαν πουθενα. Δεν μιλαω ειρωνικα και δεν λεω αν αξιζε ή οχι η εκθεση γιατι δεν πηγα , αναφερομαι μονο στο συγκεκριεμνο θεμα και θελω την αποψη σας ."



το 848 evo παντως ηταν εκει... λευκο κ περηφανο!
για το καινουριο streetfighter.. ουτε στην αντιπροσωπεια δεν εχει παει ακομα νομιζω...
στριβω, αρα υπαρχω...

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: θεμης στις 26/09/2011 9:12 μμ.

haris"Τι λετε ρε παιδια ... εκθεση δεν ειναι ? ή παζαρι ? γτ πρεπει να εχει εκπτωσεις .. Στο κατω κατω αφου εχει δωρεαν εισοδο αμα δε σ αρεσει φευγεις .. ποιο ειναι το προβλημα ? Σου υποσχεθηκαν τπτ ?"


ποιο παζαρι βρε συμφορουμιστα?

χαλαρωσε....σε εκθεση στο ελληνικο αν θυμαμαι καλα,κανανε εκπτωσεις σε μπουφανακια ,σε αξεσουαρ μεχρι κ σε λαστιχα...κ αν δεν τα επερνες επι τοπου τοτε σου δινανε μια καρτα σταμπαρισμενη ωστε να πας απο το μαγαζι κ να το παρεις με την εκπτωση της εκθεσης....Αυτο λεγετε διαφημιση...Γιατι θα σε δελεασει με την εκπτωση που πρωτη φορα τον ειδες τον μαστορα εκει κ θα πας κ απ το μαγαζακι του να παρεις η να δεις κ τπτ αλλο.....

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: triplelover στις 26/09/2011 9:16 μμ.

το ξερω οτι δεν εχει ερθει ακομα και απ ο,τι διαβασα θα ειναι διαθεσιμο απο Νοεμβρη, απλα διαβαζοντας την διαφημιση στο συγκεκριμενο site υπεθεσα οτι μπορει να εχοθν φερει ενα για promotion .

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: tharis στις 26/09/2011 9:19 μμ.

θεμης"
haris"Τι λετε ρε παιδια ... εκθεση δεν ειναι ? ή παζαρι ? γτ πρεπει να εχει εκπτωσεις .. Στο κατω κατω αφου εχει δωρεαν εισοδο αμα δε σ αρεσει φευγεις .. ποιο ειναι το προβλημα ? Σου υποσχεθηκαν τπτ ?"


ποιο παζαρι βρε συμφορουμιστα?

χαλαρωσε....σε εκθεση στο ελληνικο αν θυμαμαι καλα,κανανε εκπτωσεις σε μπουφανακια ,σε αξεσουαρ μεχρι κ σε λαστιχα...κ αν δεν τα επερνες επι τοπου τοτε σου δινανε μια καρτα σταμπαρισμενη ωστε να πας απο το μαγαζι κ να το παρεις με την εκπτωση της εκθεσης....Αυτο λεγετε διαφημιση...Γιατι θα σε δελεασει με την εκπτωση που πρωτη φορα τον ειδες τον μαστορα εκει κ θα πας κ απ το μαγαζακι του να παρεις η να δεις κ τπτ αλλο..... "


Το οτι καποιος μπορει να εκανε εκπτωσεις σε μια εκθεση ειναι θετικο. Αλλα κι αν δεν εκανε δεν ειναι αυτος ο σκοπος της εκθεσης .. Τεσπα εγω δεν εχω ιδεα και περι τινος προκειται γτ ειμαι και 500χλμ μακρυα..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: Cpt. Haddock στις 26/09/2011 10:18 μμ.

Γκρινιαααααα....
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: Παντελής στις 27/09/2011 8:13 πμ.

Ως το 1o Moto Weekend ήταν μία πολύ αξιέπαινη προσπάθεια !

Όπως όλα τα ''πρώτα'' είχε και αυτό τις ατέλειες του και τα λάθη του. Όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως έγινε σε μία κακή περίοδο (οικονομικά) και σε έναν χώρο όχι και τόσο ενδεδειγμένο.

Απο εμένα ένα μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους και θα ήθελα να δω και το 2ο να είναι με ακόμη πιο πολύ κόσμο!!!

Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011  

  Από: redfoot στις 27/09/2011 9:20 πμ.

Αν και δεν παραβρέθηκα στη συγκεκριμένη εκδήλωση , θεωρώ αξιέπαινη κάθε ανάλογη προσπάθεια , ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη, και την επικροτώ. Οι τιμές δεν εχουν ιδιαίτερη σημασία, όποιος μπορεί αγοράζει όποιος όχι τουλάχιστον ενημερώνεται και εχει μια πιο σφαιρική άποψη για ορισμένη μοντέλα, είδη ενδυσης υποδυσης, αξεσουαρ κλπ. Επίσης γίνονται γνωριμίες, test ride και αν μη τι άλλο περνά ευχάριστα η ώρα και ανευ τιμήματος (δωρεάν είσοδος). Ωστόσο, δεν αδικώ και την αποψη των παιδιών που υποστηρίζουν οτι ο χωρος πρέπει να είναι κατάλληλος, οι εταιρείες και τα μοντέλα όσο περισσότερα γίνεται και ακόμη καλύτερα εάν υπήρχαν και δελεαστικές προσφορές. Αυτο είναι το ιδανικό σενάριο που όλοι θα επιθυμουσαμε. Ας είμαστε ομως επιεικείς , στους δυσκολους καιρους που διανύουμε κάτι είναι κι αυτό..
the road is made clear when viewed from above..