Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες απαντήσεις για ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το Forum Triumph Hellas.
Εάν δε βρίσκετε απάντηση στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στο διαχειριστή.
Συντονιστής: dimchrist
Donald έγραψε:Polymhxanos έγραψε:Ε ρε μεγαλώνει το native πορτο ράφτη team.
Εεεεεεεεεεεετσι..και είπε προς αυτούς ο Θεός, Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.
Αληθεια Πολυμηχανε, εχει και αλλους εγγεγραμενους Πορτο Ραφτιωτες το forum?
Donald έγραψε:... Ουτε μηχανακι ουτε μηχανη ειχα πιο πριν, καμια προτερη εμπειρια. Ειχα οδηγησει ενα παπακι στα 19 μια φορα και αλλη μια στα 22 για 5 λεπτα και καμια 20αρια φορες που ημουνα συνεπιβατης. Αλλα αν το θελει η καρδια..τι να κανει το μυαλο..Ακολουθει παραυτα!!
Theozed έγραψε:Donald έγραψε:... Ουτε μηχανακι ουτε μηχανη ειχα πιο πριν, καμια προτερη εμπειρια. Ειχα οδηγησει ενα παπακι στα 19 μια φορα και αλλη μια στα 22 για 5 λεπτα και καμια 20αρια φορες που ημουνα συνεπιβατης. Αλλα αν το θελει η καρδια..τι να κανει το μυαλο..Ακολουθει παραυτα!!
Χμμμ...
Καλά κάνει η καρδιά και το θέλει. Τώρα όμως που εμπειρία δεν υπάρχει, πρέπει να αποκτηθεί με σύνεση και μυαλό.
Θα τα πούμε την Τετάρτη
HelenKoR έγραψε:καλώς όρισες Donald.
επειδή μετά την καρδιά και το μυαλό ακολουθεί το σώμα, κάθε φορά να χρησιμοποιείς όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένο εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες πάντα)
triplelover έγραψε:Καλησπερα γειτονακι, Μαρκοπουλο καλει Π.Ραφτη over...
ερωτευμενος kατοχος λευκου street triple του 10 εδω...
φιλε μου καλως σε βρηκαμε,μεγια το εργαλειο σου, πρεπει να περασες απ το σπιτι μου (Mαρκοπουλο, κοντα στον ιπποδρομο) την περασμενη Κυριακη πρωι ή κανω λαθος?
αντε να κανονισουμε καφεδακι!!!![]()
![]()
triplelover έγραψε:Καλησπερα γειτονακι, Μαρκοπουλο καλει Π.Ραφτη over...
ερωτευμενος kατοχος λευκου street triple του 10 εδω...
φιλε μου καλως σε βρηκαμε,μεγια το εργαλειο σου, πρεπει να περασες απ το σπιτι μου (Mαρκοπουλο, κοντα στον ιπποδρομο) την περασμενη Κυριακη πρωι ή κανω λαθος?
αντε να κανονισουμε καφεδακι!!!![]()
![]()
Επιστροφή στο Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
Επιστροφή στο Ενότητα για τους νέους χρήστες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης