Πρόβλημα με αισθητήρα πίεσης ελαστικών

Πρόβλημα με αισθητήρα πίεσης ελαστικών  

  Από: nikos_pc στις 21/02/2018 10:36 p.m.

Απο την μέρα που την πείρα την μηχανή tiger 800 xc μου ανάβει το λαμπάκι για την πίεση των ελαστικών. Ο μηχανικός που την είδε στην αντιπροσωπεία μου πρώτεινε αναβάθμιση του εγκεφάλου της μηχανής. Ακομά και μετα την αναβάθμιση συνεχίζει και ανάβει ακριβός μολις κάνω 10 χλμ σε απόσταση απο την εκκίνηση της. Τί μπορεί να είναι? μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Οτι έγινε όντως αναβάθμιση πως μπορώ να το καταλάβω εγώ. Να αναφέρω ότι στο xc μοντέλο δεν υπάρχουν αισθητήρες και ότι όντως ειναι απενεργοποιημένοι στον εγκέφαλο αλλα συνεχίζει και ανάβει το λαμπάκι αυτο.

Re: Πρόβλημα με αισθητήρα πίεσης ελαστικών  

  Από: Tackleberry στις 01/03/2018 1:39 p.m.

Καλησπέρα και καλό μήνα. Λογικά πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των πιέσεων. Κάπου υπάρχει ένα όριο, και μόλις ζεσταθούν τα ελαστικά το ξεπερνάει.... Οπότε πρέπει να αλλάξεις τα όρια, η πιο πάνω ή πο κάτω, δεν ξέρω πως λειτουργάει ο εγκέφαλος με τα όρια των πιέσεων...

Re: Πρόβλημα με αισθητήρα πίεσης ελαστικών  

  Από: nikos_pc στις 04/03/2018 2:11 p.m.

Tackleberry"Καλησπέρα και καλό μήνα. Λογικά πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των πιέσεων. Κάπου υπάρχει ένα όριο, και μόλις ζεσταθούν τα ελαστικά το ξεπερνάει.... Οπότε πρέπει να αλλάξεις τα όρια, η πιο πάνω ή πο κάτω, δεν ξέρω πως λειτουργάει ο εγκέφαλος με τα όρια των πιέσεων..."

Το μοντελο XC δεν έχει αισθητήρες και αν και τους έχουμε απενεργοποιήσει ακόμα ανάβουν μόλις κάνω 10 χλμ. σε απόσταση.