Καλησπέρα στην ομάδα. Απέχω αρκετό καιρό από τα κοινά γιαυτό πολλοί από εσάς δεν θα με γνωρίζετε. Ονομάζομαι Βαγγέλης. Με αφορμή πρόσφατο ατύχημα που βγάζει Off τη μηχανή μου αλλά και την αποχώρησή μου από την Ελλάδα την άνοιξη θα πουλήσω όλο τον εξοπλισμό μου...Κάποια πράγματα έχουν ήδη πουληθεί μέσω FB και εδώ παραθέτω και τα υπόλοιπα.

1)Κράνος scorpio exo μάλλον small γιατί δεν βλέπω το μέγεθός του πρακτικά αχρησιμοποίητο(φορέθηκε 2 φορές από τη γυναίκα μου) 50 ευρώ
2)σαμάρια 35 λίτρων buffalo αχρησιμοποίητα. Τα είχα από το 2009 όταν και είχα το tiger αλλά δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου, 70 ευρω.
3)μπουφάν μαύρο bering XL 3 σε 1, 3/4 σε άριστη κατάσταση, με άριστη αδιαβροχοποίηση παρά τα χρόνια του. μαζί θα δώσω και έξτρα σετ αδιάβροχων το πάνω bering και το κάτω tucanourbano(100 ευρώ)
4)καλοκαιρινό/ανοιξιάτικο μπουφάν μάυρο triumph Large με την εσωτερική του επένδυση, το προστατευτικό της πλάτης είναι από άλλο μπουφάν που είχα(50 ευρώ)
5)καλοκαιρινό μπουφάν γκρι XLarge Bering (50 ευρώ)


Σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να ξανακαβαλήσω, έστω και πολύ μακρυά από την Ελλάδα που μάλλον θα καταλήξω......

Βαγγέλης

Επικοινωνία είτε στο inbox ειτε τηλεφωνικώς στο 6932109717(σε λογικές ώρες επικοινωνίας)

Παρακαλώ δείτε τις φώτο στο προφίλ μου στο facebook. Το όνομά μου είναι Vagelis Tyrpenou. Τις έχω ελεύθερες για όλους. Δεν τις πόσταρα εδώ γιατί είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από τις απαιτήσεις του site και δεν κάθισα να τις μετατράψω.