Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!

Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: brother στις 18/02/2015 8:23 p.m.

Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες..τα φώτα σας παρακαλώ..όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει!!!
Από χθες το Tiger που έχω έχει μουλαρώσει εντελώς και δεν παίρνει μπροστά με τίποτα..Σε αυτό το σημείο να ενημερώσω ότι άλλαξα και μπαταρία εχθές αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να μην παίρνει μπροστά ενώ μιζάρει κανονικά.
Μετά από πολύ μέτρημα (εννοώντας μέτρημα στα ρεύματα) βγήκε το πόρισμα ότι δεν πάει σπινθήρας στα μπουζί, πράγμα το οποίο διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια!!
Γνωρίζει κάποιος ή τουλάχιστον αν έχει δει πουθενά παρόμοιο πρόβλημα και κάποια λύση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: DimSTriple στις 19/02/2015 11:36 a.m.

Πιθανολογώ πως μπορεί να είναι immobilizer. Κάποια ένδειξη έχεις;

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: brother στις 20/02/2015 11:01 p.m.

DimSTriple"Πιθανολογώ πως μπορεί να είναι immobilizer. Κάποια ένδειξη έχεις;"


Τελικά το πρόβλημα λύθηκε...Έφταιγε τι λεγόμενο πικ απ...Ετσι μου είπαν οτι λέγεται..και είναι αριστερά στο καπάκι του κινητήρα και δίνει εντολή για σπινθήρα στα μπουζί.
Ευχαριστω πολυ.

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: grgasteus στις 21/02/2015 10:07 a.m.

Καλές βόλτες
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: brother στις 21/02/2015 10:33 a.m.

grgasteus"Καλές βόλτες"

Ευχαριστώ αδερφέ...Καλές βόλτες και σε εσένα!!!

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: DimSTriple στις 21/02/2015 5:15 p.m.

Ευχαριστώ που μας ενημέρωσες. Δεν είχες ένδειξη στο καντράν μ'αυτή τη βλάβη;

Re: Tiger 1050 08'...Δεν πηγαίνει ρεύμα στα μπουζί!!!  

  Από: brother στις 22/02/2015 11:38 a.m.

DimSTriple"Ευχαριστώ που μας ενημέρωσες. Δεν είχες ένδειξη στο καντράν μ'αυτή τη βλάβη;"

Καλημέρα φίλε μου...Δυστυχώς δεν είχα καμία ένδειξη στο κατράν όπως επίσης καμία βλάβη στη σύνδεση με το διαγνωστικό στον υπολογιστή!!!