ΜΕΓΑΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ - ΟΛΕΣ ΟΙ TRIUMPH ΑΤΟΚΑ!

Επωφεληθείτε τώρα με τα ΑΤΟΚΑ προγράμματα, με ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, από 35% προκαταβολή και έως 36 μήνες εξόφληση.

Κάνε μια Triumph δική σου και ξέχασε τους τόκους. Απόλαυσε την συναρπαστική αίσθηση που μόνο μια Triumph μπορεί να προσφέρει και άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να σε γεμίσει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες. Ζήσε την κάθε στιγμή έντονα με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Και όσο για τους τόκους, άσε το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Triumph να ασχοληθεί μαζί τους. Εσύ απλά...κράτα το γκάζι ανοικτό!

Σημείωση:

Η προσφορά ισχύει για την αγορά και ταξινόμηση οποιουδήποτε μοντέλου Triumph, έως 31/12/2013 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ανωτέρω άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή τις δωρεάν παροχές (έξοδα πρώτου χρόνου) - όχι και τα δύο ταυτόχρονα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΜΕΓΑΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Κάνε μια Triumph δική σου και ξέχασε όλα τα έξοδα για περισσότερο από ένα χρόνο. Απόλαυσε την συναρπαστική αίσθηση που μόνο μια TRIUMPH μπορεί να προσφέρει και άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να σε γεμίσει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες. Ζήσε την κάθε στιγμή έντονα με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Και όσο για τα έξοδα, άσε το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Triumph να ασχοληθεί μαζί τους. Εσύ απλά ...κράτα το γκάζι ανοικτό!

Η προσφορά περιλαμβάνει τα εξής:

Άδεια & Τέλη 2013
Τέλη 2014
Ασφάλεια για 12 μήνες
Ανταλλακτικά και εργασία σέρβις για 12 μήνες

Σημείωση:

Η προσφορά ισχύει για την αγορά και ταξινόμηση οποιουδήποτε μοντέλου Triumph, έως 31/12/2013 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα τις ανωτέρω δωρεάν παροχές (έξοδα πρώτου χρόνου) ή το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα - όχι και τα δύο ταυτόχρονα.