Αφιερώστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, και απαντήστε στις ερωτήσεις -πλέον και στα ελληνικά- της έρευνας για την ασφάλεια των δικυκλιστών με το όνομα RIDERSCAN.
Το RIDERSCAN project, όπως είχαγμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, είναι ένα εγχείρημα συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ.

Στοχεύει στο να συλλέξει την υπάρχουσα γνώση σε 8 τομείς της μοτοσικλετιστικής ασφάλειας, ώστε να εντοπιστεί μη καταγεγραμμένη γνώση και πληροφορία, και να προσφέρει οδηγίες στα υπεύθυνα όργανα για το κυκλοφοριακό στο πώς να βελτιωθεί η μοτοσυκλετιστική ασφάλεια.

Το RIDERSCAN project στοχεύει να συλλέξει πληροφορίες για τη μοτοσυκλετιστική κοινότητα στην Ευρώπη, ώστε να διαμορφώσει καλύτερη εικόνα για τις ομοιότητες και τις διαφορές στα πλαίσια της οδήγησης και των οδηγικών στάσεων, όπως και να αναγνωρίσει τις ανάγκες για ασφάλεια όπως τις αντιλαμβάνεται η μοτοσυκλετιστική κοινότητα.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα και η ιδιωτικότητα διασφαλίζεται. Στο τέλος σας δίνεται η δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας για περαιτέρω συνεργασία με τη Federation of European Motorcyclists Associations (FEMA).

Το ερωτηματολόγιο αναπτύσσεται σε 5 μέρη (40 ερωτήσεις) ερευνώντας τα παρακάτω θέματα:

Γενικές πληροφορίες σχετικά με εσάς
Τις συνήθειές σας σε σχέση με τη μετακίνηση
Τις μοτοσυκλετιστικές σας συνήθειες
Τις συνήθειές σας σχετικά με την ασφάλεια
Τις απόψεις και στάσεις σας σχετικά με την ασφάλεια

Απαντώντας όλες τις ερωτήσεις στη σειρά θα χρειαστείτε 10-15 λεπτά.

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, για να βοηθήσετε όλους τους δικυκλιστές, απαντώντας σε μερικές εύκολες ερωτήσεις, στα ελληνικά, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
http://www.fema-online.eu/riderscan-survey/